Snelle bezorging betrouwbaar bedrijf

Allereerst wil ik u bedanken voor uw interesse, snelle levering en ik raad het iedereen aan.

ik was nog wat vergeten te bestellen ... geen probleem. Even bellen en het werd alsnog meegestuurd

Super goed contact gehad

Na super goed contact gehad te hebben eerst 1 American DJ Mega HEX Par 5x 6W RGBWA+UV besteld om te proberen

Direct, persoonlijk en komt afspraken na

Bestelling online geplaatst. Zelf was voor de bestelling een aanpassing benodigd door een foutje van mijn kant. Gelijk gebeld, gelijk geholpen en gelijk opgelost. Fritz stond mij enthousiast te woord en had prima geholpen. Na bevestiging dat alles op orde was nog een vriendelijke mail en veel plezier toegewenst met artikel. Het hoeft niet, maar voor mij wel zeker een verschil met een onpersoonlijke "dozenschuiver"

Snel verzonden

Goed verpakt en snel geleverd ik ga er nog bestellen

Prettige winkel

Prettige winkel, vanwege goed professioneel advies en uitleg. Ook snelle levering van het bestelde artikel.

Formidabele laserlichtshow thuis!!

Tevens een uitermate vriendelijke en behulpzame klantenservice!

precies zoals verwacht

Fantastisch eerlijke Zaak die doen wat ze beloven

Alles staat in de eerste zin

Goed advies en supersnelle levering

Goed advies en supersnelle levering.

Scherp tarief, snel geleverd

Zal s vaker bij jullie schoppen.

Goed contact en snelle levering

Snel geleverd en keurig afgehandeld

Ze hebben mij netjes gebeld betreft de betaling. Is netjes aan de deur afgeleverd en ze hebben de verpakking mee genomen.

Mooie winkel met uitgebreid assortiment

De winkel op het industrieterrein in Cuijk is ruim opgezet. Veel producten zijn op voorraad. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Snelle reactie en levering

Product zaterdag besteld, en dinsdag geleverd in België. Snelle service.

Heel goed geholpen.

Vriendelijk personeel, die ook meedenkt in oplossingen en advies geeft. Ook word daar de tijd voor genomen. Gewoon, zoals het hoort, hulde.

goed en makkelijk te verwerken product

Dit product gebruikt voor het stofferen van bass traps. Goed te verwerken. Eventuele vouwen in het doek zijn met een fohn weer glad te krijgen.

Snel contact en snelle levering

Wij hadden snel een krachtstroomverdeler nodig en konden via Fritz-Events er heel snel een ontvangen! Vrijdagmiddag nog contact gehad en net na het weekend was hij al binnen. Zeer blij mee!

Fijne uitleg aan de telefoon, super snelle levering!!

Snel en duidelijk geholpen aan de telefoon. De bestelling werd snel geleverd.

Goed apparaat

Leuk cadeau om te geven hij is er erg blij mee Dank daar voor

Met de digitale betaling van mijn aangekochte product wilde het niet lukken. Daarop werd ik onmiddellijk gebeld en werd het probleem verholpen. Het kan zijn dat het aan de website lag. Zo ja dan is dat een verbeterpunt. Maar de service was prima

Heel mooi

Hele mooie doeken.

eerlijk en vertrouwd

Professionele onderneming met veel aandacht voor advies. Met mogelijkheid om in de winkel de artikelen te bekijken. Prettig zaken doen.

Goed product

Goed product kwaliteit prijs is goed in verhouding

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!