Een website waar alles snel, makkelijk, overzichtelijk te vinden is. Afhandelen van bestelling gaat vlot net zoals de levering.

Perfecte kwaliteit en snel geleverd.

Eerder geleverd dan aangegeven.

Perfect positieve ervaring

Van bij aanvang, bekijken en bestellen via de overzichtelijke website. Tot bij levering en ontvangst perfect in orde. Bestelling heel snel ontvangen. Dankjewel

Snel en goed

Via de duidelijke en uitgebreide website rubbervoetjes voor een flightcase besteld. Ruime keuze uit goed omschreven producten en snel geleverd.

Al vaker spullen genomen en nog steeds van goede kwaliteit

Me ervaring durf wel te melden. Dat kwaliteit zeer goed is. 4 a 5 jaar geleden voor eerst wat af genomen. 1e prijs verhouding zeer goed tegen over andere winkel. 2e keuze is groot 3e service is snel. Me aankopen nog zeker geen spijt van gehad.

Prima ervaring

Prima product voor een prima prijs en geleverd conform belofte. Kortom, voor her haling vatbaar!

Onderdelen (powercon en XLR 4p) binnen een dag in mn brievenbus, Helemaal top zaakje, Snel, correkt, en zeer betaalbaar, Ik koop er best vaak, Nog geen enkele keer teleurgesteld

Goed geholpen aan de telefoon .daarna online besteld en zoals afgesproken op de dag binnen wanneer het binnen moest zijn.top

gewoon goed

Geweldig geholpen na een foute bestelling mijner zijds!

Zeer te vreden!

Snelle en correcte levering.

De bestelde baterijen kreeg ik de volgende dag, keurig verpak in huis.

Mooie webshop, redelijke prijzen, snelle verzending, goed verpakt.

Deskundig en vriendelijk

Ik had voor outdooractiviteiten een stekkerverbinding nodig. Na wat zoeken op de website kwam ik er niet helemaal uit. Gelukkig trof ik een zeer vriendelijke, geduldige en deskundige telefonische assistente die mij de juiste producten adviseerde. Een dag later was alles al in huis. Top dus!

Perfect!

Anderhalve week terug een bestelling gedaan voor twee statieven. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van een medewerker van Fritz Events dat er slechts 1 van de statieven op voorraad was. Of het een probleem was om beide statieven samen te versturen. Mijn antwoord daarop was Nee, geen enkel probleem. Echter heb ik ze wel nodig voor 17 november, want ze zijn voor vrienden van ons en die komen dat weekend op bezoek. De dame die ik aan de telefoon had gaf aan ervoor te zorgen dat ze op tijd er zouden zijn. Op 10 november kreeg ik van PostNL een bericht dat mijn pakket was afgeleverd op het afhaalpunt. Heel erg tevreden over het meedenken en de klantvriendelijkheid.

Snelle vriendelijke service!

Ondanks de verbouwing erg goed en vriendelijk geholpen. Ga zeker terug als alles klaar is. Prima prijs en reageren snel op mail, daar kunnen anderen wat van leren !

Traag en klantonvriendelijkheid

Werd erg onvriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Het product is nu ruim 3 weken later nog steeds onderweg DPD?? Wanneer wordt het eindelijk geleverd?

Goed gevoel

Erg klantvriendelijk en duidelijk advies aan de telefoon, netjes geholpen in de winkel bij aankoop. Tevreden met mijn aankoop.

Snel geleverd en precies wat ik nodig had

Top Snelle levering Kon goed vinden wat ik nodig had Dit was hier de goedkoopste van dit product

Vriendelijk en betrouwbaar

Goede en vriendelijke communicatie. Ook bij een afleververtraging (veroorzaakt door de bezorgdienst) wordt je goed op de hoogte gehouden.

Snel geleverd aan voordelige prijzen

Heel toevallig op deze site uitgekomen omdat ik op zoek was naar wat handvaten en voetjes voor cases. De prijzen lijken me hier voordelig ten opzichte van andere shops. Heel erg tevreden dus, zeker omdat mijn pakketje al een dag na mijn bestelling arriveerde.

Snel en accuraat geholpen

Slecht

29 okt mij product besteld 1 nov aan de deur geweest DHL Ik was niet thuis Weet nog steeds niet waar ze pakje geleverd heb geen mail ontvangen of bericht gehad van aflever punt. Matig en slecht Mw Kaur

Op tijd en goed verpakt geleverd

Prima product Degelijk Precies zoals omschreven

Volgens afspraak netjes binnen 1 dag geleverd

Vriendelijk correct contact via de telefoon. Goed verpakt geleverd en alles werkt prima !!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!