Op tijd en goed verpakt geleverd

Prima product Degelijk Precies zoals omschreven

Volgens afspraak netjes binnen 1 dag geleverd

Vriendelijk correct contact via de telefoon. Goed verpakt geleverd en alles werkt prima !!

Veel op voorraad en snel geleverd

Kleine bestelling en gewoon in brievenbus pakket. Dat is tegenwoordig ook nogal eens anders.

Alles naar wens en netje op tijd.

Altijd goed op orde en communicatief

Zoals de slagzin zegt. Bij Fritz is het altijd in orde, en mocht er toch iets mis gaan wordt het altijd goed opgelost. Een bedrijf waar je met vertrouwen kan bestellen en ook met een goed assortiment

Prima product bestelling later

Beloofd dat het dezelfde dag verstuurd zou worden. Werd echter drie dagen later terwijl ik het toen al nodig had. Product was prima daar mankeert niets aan.

Snelle levering en duidelijke en goede communicatie.

Doet wat wordt beloofd

Super service geleverd

Ik had diverse spullen besteld en deze zijn perfect geleverd. Er miste toen wel een aantal kleurringen Maar naar telefonisch contact samen een goede oplossing bedacht.

Mooi product tegen een scherpe prijs.

Buisklemmen 38-41 mm, gemakkelijk besteld en snel binnen in nette verpakking. Klemmen zien er goed uit.

Nette prijs en snel geleverd

Kleine flightcase en afneembare scharnieren besteld voor een nette prijs. Volgende dag al geleverd. Top.

Goed en vriendelijk geholpen

Ik zocht naar een paar nieuwe opbouwslotjes voor mijn gitaarkoffer. Bij Fritz Events hebben ze daarvan een ruime sortering. De verkoper nam rustig alle tijd om de juiste slotjes uit te zoeken. Uiteindelijk vonden we een paar passende slotjes. Dus ben ik bij Fritz Events prima geslaagd voor een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Prima gegaan allemaal

Prima gegaan allemaal

Prima service en advies

Snel contact, offerte duidelijk gespecificeerd. Voor vragen en advies goed bereikbaar.

Snelle levering, duidelijk en netjes.

De website is prima, het product is perfect zoals omschreven, snelle levering.

Prima kwaliteit, Prima webshop en snelle levering..

Op zoek naar een kwaliteits cinch splitter kwam ik bij Fritz events terecht.

Super met zeer snelle service

Ik wil deze firma - en ik heb daar echt geen aandelen van - con brio aanbevelen. , het is echt niet altijd zo. Er zijn helaas ook “firma’s” waar je wel moet betalen - op voorhand - maar de bestelde komen gewoon niet en het is geen eenmalig iets waarvan de bestelling blijkbaar nooit zal toekomen. In-line bestellen? Begin er stilaan mijn buik van vol te krijgen. Zo wacht ik al meer dan een half jaar op een bestelde en betaalde kettingzaag, saxofoon onderdelen, elektronica onderdelen enz. Dus hier geef ik graag een 10+ aan. Bedankt voor de fijne afhandeling en de vlotte communicatie.

Een goede zaak

Fijn dat er wordt meegedacht!

Als band hadden wij een specifieke vraag over wat nodig is om tijdens optredens uit versterkt te worden. Fijn dat Bram goed meedenkt en de tijd neemt om goed te adviseren.

Geweldig!

Goede prijs, snelle levering. Uitstekend!

Gewoon super

Niet alleen wij maar ook Marco Janssen vindt deze straps super. Wat je hier al niet mee kunt vastzetten....

Snelle afhandeling van vragen per email, top service

Ik had wat vragen m.b.t. sommige producten, via de email erg fijn en snel geholpen. Ook telefonisch staan ze vriendelijk te woord en de klant is koning. Erg fijn bedrijf.

Goed contact en ruime keuze.

Ik kwam voor de DDJ FLX-4 omdat deze was uitverkocht werd ik doorgestuurd naar de klantenservice, deze konden mij goed helpen met mijn probleem. Daarna werd ik goed geïnformeerd over de datum en ook betaalmethode. Dus zeer goed geregeld en als ik ooit iets nodig heb kom ik graag terug.

Good advise on products to buy and good prices!

Good advise on products to buy and good prices!

Goeie service en snel levering

Snel levering en goeie klantenservice Bedankt voor snel levering.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!