In een woord "geweldig" Bestelling goed afgeleverd en vragen over het product snel beantwoord. Nog nooit zoiets meegemaakt.

Weinig tijd voor de klant en levering veel te laat

…….

Denken mee en zorgen voor oplossingen.

Denken mee en zorgen voor oplossingen.

Mooie webshop

Makkelijk spullen te vinden. Houd rekening met het feit dat spullen verzonden worden al alles binnen is. Op de site is duidelijk te zien of iets in voorraad is. Jammer dat ik niet in de buurt woon om even langs te gaan als ik iets nodig heb.

Snel en goed

Product zoals omschreven, snelle levering.

Snelle levering en goede service

Groot gamma en goede produkten

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, gemakkelijk te vinden

Vriendelijk advies aan de telefoon, Snelle service

Alle producten netjes verpakt geleverd. Vooraf goed advies gehad telefonisch. Gekozen voor een mooie EV geluidset incl. toebehoren Ik heb helaas geen mail gehad met T&T v/d geluidset. Gelukkig was er iemand thuis. Backorders werden relatief snel geleverd door de firma. Erg tevreden mee. overall score 4.5 uit 5 sterren.

Bestelling uitstekend uitgevoerd!

Alles van de bestelling is goed verlopen. Weer een nieuwe positieve ervaring met Fritz-Events!

Deskundige adviezen.

Komt zeer gemoedelijk maar tegelijkertijd heel professioneel.

Top webshop

Goede communicatie en doen wat ze beloven.

Redelijke prijs en levertijd

Al eerder spullen hier besteld en was ook toen tevreden met als deze keer.

Correcte en goede afhandeling van belde orders

Goed en duidelijk contact. Goede service en advisering. Assortiment standaard is uitgebreid, indien nodig snel besteld en geleverd.

Snel, accuraat.

Grote en kleine bestellingen zijn keurig als gepland geleverd. Kleine bestellingen zelfs als brievenbuspakketje, zodat niet een extra rit gemaakt hoeft te worden. Klasse!

Content de mon achat flightcase DAP

Je suis vraiment très content de mon achat et du sérieux de Fritz-Events. Achat: un flightcase DAP LCA-SCMA1 pour Scanmaster(D7403) Livraison: 2 jours vers la Belgique, le lendemain de ma commande, ce qui est vraiment remarquable. Flightcase de très bonne qualité et état impeccable à la réception Je recommande sincèrement ce site pour tous vos futurs achats !!! Merci et bravo à Fritz-Events.

Gewoon goed

Goede service. Snel geleverd. En als er iets niet op voorraad is krijg je ter bevestiging een mail. (Stond ook al op de site).

Super bedrijf

Zeer mooi bedrijf

Prima service en goed product

Ik heb enkele maanden geleden de Mackie MP240 In-Ear Monitors besteld. Het bestelproces verliep soepel en het product werd ook volgens afspraak geleverd. De eerste maanden heb ik de IEM alleen thuis gebruikt tijdens het repeteren op mijn akoestische drumset. Hierbij heb ik ze aan een iPad gekoppeld om met de nummers mee te kunnen spelen. Het hele spectrum aan geluid is goed hoorbaar en er is geen dominante bas. Daarnaast is de demping ook top waardoor de drumset goed hoorbaar is en de muziek niet overstemd. Afgelopen weekend heb ik de IEM ook tijdens een optreden gebruikt en hier wederom alleen maar positief nieuws. De band was prima te horen en de dopjes blijven goed zitten zonder dat er bij het bewegen met het hoofd geluidslekkage ontstaat. Al met al een tevreden klant!

Prima product voor wat ik wilde doen.

Ik heb de Adam Hall kabeldoorvoer gekocht. 2 stuks. Voor doorvoer naast de garage van mijn kabel voor de elektrische auto. Perfecte oplossing.

Prima en snelle levering!

Makkelijk te bestellen, en een snelle levertijd!

Alles snel en goed geleverd

Alles is uitstekend gegaan, snel en goed

Alles vlot verlopen

Leveren van het product zou sneller kunnen. De levertermijn stond wel aangegeven dus ik wist dat het wat langer zou duren. Voor de rest super tevreden.

Twee pakjes besteld op twee dagen. Samen aangekomen. Weer een rit gespaard. Mooi zo.

Het was een top dag op 14 september

Ik heb heel erg genoten en het was kei gezellig mooie DJ Spullen en licht Spullen

Zowel het bestellen als het leveren van de goederen was naar volle tevredenheid.

Het was redelijk eenvoudig om online te bestellen. Daarna werd ik via “track and trace” goed op de hoogte gehouden van de dag en het tijdstip waarop de goederen geleverd werden.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!