Top service, uitstekende levering!

Goede prijs-kwaliteit, goede afspraken mee te maken, een bedrijf waar wij bij terug blijven komen!

Super goed!

Bestelling geplaatst en er achter gekomen dat ik niet het goede aantal had besteld. Gemaild en ze hebben er voor gezorgd dat alles tegelijk de volgende dag binnen kwam. Super service!!

Kleine bestelling gedaan. Vooraf geinformeerd of deze passend zou zijn in mijn situatie. Prima te woord gestaan en meegedacht. Voelt dus niet als een dozenschuiver. Nemen echt de tijd voor je.

Top bedrijf

Eerste bestelling gedaan goede communicatie en snelle levering.

Komt binnen in een ruim en compleet assortiment van muziek benodigheden.

Goed ontvangst, vertrouwen in het personeel, je word er behandeld als een persoon en niet als een nummer. Zeer tevreden over het product, en je krijgt goed advies over de verschillende geluidsinstallaties, dit in mijn geval. Ik kom zeker hier terug voor een 2e toren van LD om mijn mobile PA compleet te maken. Dank voor het vertrouwen, alleen door het zien van mijn blauwe ogen Fritz!

Positief

Netjes en snel geleverd.

Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en snel

Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en snel

Uitstekende service

Had een vraag over een product. Deze werd snel en professioneel beantwoord. Ben zeer tevreden.

Prijs-Kwaliteit verhouding is super!

Ontzettend tevreden, gewoon binnen 1 dag direct de volledige bestelling geleverd. Super!

Volgende dag in huis

Heb een stand voor keyboard besteld. En dag erop werd het geleverd .

Goedkoopste en snel

Ze waren de goedkoopste in wat ik wilde kopen , ik kende het bedrijf niet maar was aangenaam verrast over de vlotte levering en de goede communicatie.

Top opgelost nadat pakketje was beschadigd

Super snel en vriendelijk geholpen zonder gedoe. Aanrader

Goed advies, hoge kwaliteit artikelen

Winkel ziet er verzorgd uit en je kunt rustig alles bekijken.

Zeer plezierige professionaliteit

De wijze waarop ik geadviseerd ben over t juiste product was niet alleen leuk maar alles werd professioneel uitgelegd. En ondanks dat er op zaterdag weinig ruimte is voor deze uitvoerige uitleg, en we eigenlijk een doordeweekse afspraak hadden moeten maken nam de eigenaar ruim de tijd om ons te adviseren. Het werd n leuke gezellige zaterdagochtend waar de lach zeker niet ontbrak. Ná 1 week geniet ik volop van mijn aankoop en zal voor mijn volgende aankoop zeker terugkomen. Dankjewel Fritz Events!!!

Correcte zending en binnen 5 dagen. Perfect

Prima klantenservice

Heel medenkend

Mijn kabels die ik moest hebben waren er met 1 dag.

Snel en goed

Meerdere keren wat besteld en elke keer snel en goed geleverd. Goede kwaliteit

netjes gelevert

aanbod is groot en levering gaat netjes

Voor 6 uur besteld en de volgende dag in huis. Product is betaalbaar en kwalitatief zeer goed. Een leverancier waar ik er meer van wens. Top!

Goede ervaring

Snel bestellen en snel geleverd niks op aan te merken.

Snelle en correcte feedback. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader voor materiaal voor flight cases!

Snel optijd binnen!

De bestelling is helemaal goed gegaan, en was snel binnen, het enige wat minder was, is dat de doos van mijn shure toch wel prijzige draadloze microfoon, niet in een extra doos is gepakt met extra bescherming. Want er zat namelijk alleen dun zwart plastic omheen gewikkeld. Daardoor is de doos beschadigd. Gelukkig was de microfoon en alles wat er verder in zat niet beschadigd

snelle en correcte levering

Mooie produkten

Zeer aan te bevelen

Goede snelle sevice.Heel vriendeljik en behulpzaam.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!