Pluspunten
snel bezorgt en overzichtelijke site.
Verbeterpuntenmisschien een code megeven waarop je de bestelling kunt volgen via de post, zoals bijvoorbeeld bij bol.com wel gedaan wordt.
Er zat geen plastic om deze dozen en ze waren \\`n beetje vies. Daardoor kreeg ik twijfels of ze wel nieuw waren. Maar misschien ben ik daarin wel te kritisch.
nee
Pluspunten
Er wordt inderdaad binnen 24 geleverd. Betalen gaat eenvoudig. Betrouwbare site wat mij betreft.
VerbeterpuntenVerzendkosten vind ik fors.
Pluspunten
Alles netjes en snel aangeleverd
VerbeterpuntenNadeel er is geen Nederlandse vertaling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie. Prima voorraad. Zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenProductkennis Website bijhouden in geval van leverancierwijziging en daarmee verband houdende productwijziging
Pluspunten
Snelle levering, nette webshop
Verbeterpuntensommige artikelen vind ik wat aan de dure kant.
Pluspunten
snelle levertijd; betrouwbaar;
Verbeterpuntenzou nog wat beter kunnen concurreren op prijs
Pluspunten
Ik had spoed bij de bestelling en kon deze direct afhalen.
Producten zijn vrij prijzig, maar ik denk niet dat jullie daar veel aan kunnen doen.
Pluspunten
no nonsense, gewoon doen wat is afgesproken.
?
Pluspunten
Leerzame, erg interessante en unieke producten mn voor de moeilijk tevreden te stellen leeftijd 10-14 plm! Daarbij zijn de prijzen zijn heel redelijk te noemen. Snelle levering, veel sneller dan aangegeven, dit schept tenminste geen valse verwachtingen!
Pluspunten
heel prettige en persoonlijke benadering bij leveringsprobleem
Amersfoortsestraat 149
3769AJ Soesterberg
Betatoy is een online speelgoedwinkel met een verrassend en leerzaam assortiment speelgoed dat de interesse van kinderen in de beta-wetenschappen stimuleert (vandaar de naam Betatoy). Wij geven graag - ook persoonlijk - advies en vinden goede service vanzelfsprekend.