Pluspunten
student set molecuulbouwen netjes verpakt keurig ontvangen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wij hebben een Bresser junior telescoop afgenomen. De levering zag er perfect uit. Aflevering vond zeer snel plaats, nog binnen de in de algemene voorwaarden gestelde minimumtermijn.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
bestelling is snel correct geleverd
Pluspunten
Zeer goede en prettige service toen bleek dat TNT mijn bestelling was kwijtgeraakt. Ben dan ook erg tevreden over de nazorg van Betatoy.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het bestelde artikel werd zeer snel verzonden, mijn complimenten.
Pluspunten
Ik heb een bestelling geplaats ik vind het dus lastig om een goed oordeel op alle onderdelen te geven. Het ging om Spektro set 1 & 2
Hebben de vulkaan besteld, maar valt kleiner uit dan verwacht.......
Pluspunten
makkelijk te bestellen, snel bezorgd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke en goed functionerende Website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het spellenpakket werd binnen een paar dagen afgeleverd op het opgegeven adres. Het geheel was stevig verpakt en helemaal compleet. Goede en snelle service zo vlak voor 5 december.
Pluspunten
Goed verpakt. Mooie producten! De glazen bol en het bouwpakket voor moleculen. Het mieren aquarium is nog ingepakt voor kerst....
Pluspunten
Snelle levering spel.
Pluspunten
molybod: perfecte levering
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
HEB DIVERSE EDUCATIEVE ONDERZOEKSDOZEN EN ARTIKELEN AFGENOMEN. BEN ZEER TEVREDEN! MOOIE,ZEER DUIDELIJKE WEBSITE.
Pluspunten
snelle levering en duidelijke informatie op de site.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Dank je wel voor de snelle afhandeling en service. Ik was al bijzonder enthousiast over jullie website (qua idee van ander speelgoed dan anders, qua uitvoering met een duidelijk advies over het speelprofiel van je kind en suggesties van de speelgoedkeuze daarbij en de 10 speelgoedregels van goed speelgoed). Ook de speciale afdeling voor hoogbegaafd
Amersfoortsestraat 149
3769AJ Soesterberg
Betatoy is een online speelgoedwinkel met een verrassend en leerzaam assortiment speelgoed dat de interesse van kinderen in de beta-wetenschappen stimuleert (vandaar de naam Betatoy). Wij geven graag - ook persoonlijk - advies en vinden goede service vanzelfsprekend.