Pluspunten
betrouwbaar en snel. goed concept. krijg altijd antwoord.
Verbeterpuntenin het assortiment zou iets meer klein spul, gekkigheid kunnen, en misschien iets vernieuwender
Pluspunten
snel en efficiënt
Verbeterpuntenopm de 2 achten moest ik invullen om verder te kunnen maar eigenlijk heb ik daar geen oordeel over, ik heb de prijs niet vergeleken en nazorg was er niet
Pluspunten
duidelijke site, kwalitatief goede produkten, snelle levering, goede verpakking.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Persoonlijk antwoord en verdere afhandeling van mijn bestelling door Vida. Het scheikunde laboratorium oogt heel degelijk. Maar mijn uiteindelijk oordeel moet wachten totdat ik de reacties van mijn kleinzoon heb gehoord/gemerkt.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Leuk en uitdagend speelgoed plus snelle levering!
Pluspunten
duidelijke site, goed te vinden, compleet snelle levering
Verbeterpuntenbeoordeling van de producten van klanten
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
geen opmerkingen
Pluspunten
Ein-O Smartbox Vulkaan
Pluspunten
Ik heb het spel Khet gekocht en zelf afgehaald. Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog een keer terug in de winkel
VerbeterpuntenSommige mensen lezen niet direct hun e-mail. Daarom is het soms handiger om afspraken om goederen aan huis af te halen wat verder van te bevestigen. Verder een prima winkel met hele leuke artikelen. Een orgineel en goed idee.
Pluspunten
het schoolboek
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik heb de neoballs besteld en de antworks forest ants antquarium. het is de eerste keer voor mij dat ik bij u bestel dus over de betrouwbaarheid/nazorg & garantie kan ik nog niks zeggen en de dag dat het geleverd zou worden staakte de TNT dus dat heeft de levertijd beïnvloed daarom n.v.t
Pluspunten
overzichtelijke webshop, duidelijk, goede uitleg, snelle service. wij hebben gekocht een proefjes set van 4 doosjes en malle getallen op en aftrekken tot 100.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle levertijd
Pluspunten
Snelheid & betrouwbaarheid van leverdatum is heel goed. Ik heb een scheikunde doos besteld
Verbeterpuntennee
Pluspunten
goede indeling site op leeftijsindicatie. duidelijke afhandeling, snelle levering, netjes verpakt. Goederen nog niet gebruikt ivm pakjesavond.
Pluspunten
Ze hebben speelgoed dat mijn jongster dochter heel erg leuk vind.
Pluspunten
Cadeau voor nichtje, goede kwaliteit, goede garantie en nazorg
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
heel veel interesanten producten.
Verbeterpuntenmeer van de inhoud laten zien. vooral bij de doosjes
Pluspunten
De snelheid van afhandeling van een order. Bestelling betreft een aantal producten voor en microscoop.
VerbeterpuntenWanneer een pakket gaat worden verzonden is het handig voor klanten om de tracktrace code vooraf te krijgen zodat het pakket gevolgd kan worden. In ieder geval een mailtje waarin staat dat het pakket is verzonden was (voor mij) beter geweest zodat ik het pakket in ontvangst kon nemen.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
afgenomen een complete Spectro set. aangezien dezen og niet in gebruik is genomen kan ik alleen oordelen of de levering en communicatie omtrent leveringen en deze zijn met recht een 10.
Pluspunten
Goed speelgoed, uitdagend voor jeugd Na betaling snelle levering
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Amersfoortsestraat 149
3769AJ Soesterberg
Betatoy is een online speelgoedwinkel met een verrassend en leerzaam assortiment speelgoed dat de interesse van kinderen in de beta-wetenschappen stimuleert (vandaar de naam Betatoy). Wij geven graag - ook persoonlijk - advies en vinden goede service vanzelfsprekend.