Pluspunten
Netjes bezorg en kwaliteit goed
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Geleverde pakketje voldeed niet aan onze wensen en na retourzending werd het geld, inclusief verzendkosten, direct overgemaakt. Klasse!
de klanten die voor 20 Euro of meer bestellen, dan wordt het meestal gratis bezorgd, dan krijg je wel een klanten kring die je aan je bindt.
Pluspunten
Snelle levering, en.leuk materiaalo.
VerbeterpuntenVertaling van gebruiksaanwijzingen naar het Nederlands , zeker bij producten voor kinderen tussen 8 en 14 jaar, is handig. Zou ook op de site bij de producten gezet kunnen worden. Zeker als het meer dan een gebruiksaanwijzing is zoals bij de Camra Obscura. Daar wordt nog een stuk fotografie geschiedenis enz. beschreven.
Pluspunten
Ik had het spel nog voor de jaarwisseling nodig. Ik was erg blij met de tijdige levering en het goede contact over de levering.
Pluspunten
mooie bouwdoos. En snel verstuurd.
Pluspunten
Snel geleverd Geen verzendkosten boven 75 Euro Veel keuze
VerbeterpuntenGeen verzendbevestiging, je weet niet wanneer het pakketje is verstuurd. Geen track- en tracecode.
Pluspunten
Ik heb het product snel ontvangen.
VerbeterpuntenZo duur! Duuuuuuuur! Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!
Pluspunten
Snel geleverd. Ook in de sinterklaastijd.
VerbeterpuntenHandig om bericht te krijgen als het pakket is verstuurd.
Pluspunten
Goede informatie en soepele levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Pakketje direct verzonden naar t buitenland.
VerbeterpuntenTrack & trace code
Het zou fijn zijn geweest als er een leveringsindicatie zou zijn gegeven.
Pluspunten
Goeie En aardige communicatie over adres
Pluspunten
Ik had snelle levering nodig ivm verjaardag en dat is prima gelukt! Dank daarvoor
het is allemaal goed dus voor nu hoeft er niets verbetert te worden!
Pluspunten
Nette afhandeling van de klacht.
VerbeterpuntenType batterij is niet juist aangegeven op de website. Bij het product zat geen beschrijving/handleiding.
Pluspunten
Duidelijke webshop, goede communicatie middels email m.b.t. de levering. Goed verpakt.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk had 3 items besteld waarvan bleek dat er 1 niet in stock was. Blijkbaar werd hierop gewacht om de bestelling te versturen.
Amersfoortsestraat 149
3769AJ Soesterberg
Betatoy is een online speelgoedwinkel met een verrassend en leerzaam assortiment speelgoed dat de interesse van kinderen in de beta-wetenschappen stimuleert (vandaar de naam Betatoy). Wij geven graag - ook persoonlijk - advies en vinden goede service vanzelfsprekend.