Pluspunten
Pluspunten
reactie per email snel
Verbeterpuntensite beter bijhouden, dit is al de 2e keer dat ik iets bestel dat niet leverbaar is
Niet melden dat het product niet op voorraad is en dan toch leveren. Betekent eerst teleurstelling. Geef dan aan hoeveel langer het gaat duren. 1, 2 dagen.
Pluspunten
Gemak van thuis speelgoed voor kleinkinderen te kunnen kopen.
Pluspunten
Snelle levering, leuke producten, bestellen op factuur op schooladres mogelijk
VerbeterpuntenMeer afbeeldingen van de producten zodat nog duidelijker is wat de mogelijkheden van het product zijn.
Voortaan laten weten als iets niet op voorraad is en vervolgens laten weten wanneer het geleverd wordt
Zorg altijd voor een voorraad. 1 product is niet geleverd omdat deze er niet was. Zo voorkomt u nee-verkoop.
Pluspunten
Geld terugstorten is geen probleem, en verloopt vlot.
VerbeterpuntenOp de site vermelden als iets niet leverbaar is, nu was ik als klant aan het wachten waarom te bestelling niet kwam. Jullie waren lastig berijkbaar, ik krijg dan iemand aan de lijn die zorgt dat je wordt teruggegbeld, dit is lastig als je meteen zaken wil doen.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet product laserpeg kan wat ons betreft wel wat verbetering gebruiken. 8 blokjes deden het niet en omdat mijn man heel handig is heeft hij ze kunnen maken. Anders hadden wij dat product retour gedaan.
Pluspunten
Zeer snelle levering: binnen één dag!
VerbeterpuntenNever change a winning team!
Pluspunten
zie boven
Misschien iets vluggere levering ?
Pluspunten
Het bestelde was erg snel in huis. Helaas was een onderdeel kapot, maar na een mailtje, hebben we het kapotte onderdeel nabezorgd gekregen inclusief een presentje. Heel erg fijn!
VerbeterpuntenMisschien is het handig om antwoord te geven op een mailtje. Want de afhandeling was erg goed, maar pas bij de bezorging van het vervangen onderdeel wist ik dat mijn mailtje aangekomen was.
Amersfoortsestraat 149
3769AJ Soesterberg
Betatoy is een online speelgoedwinkel met een verrassend en leerzaam assortiment speelgoed dat de interesse van kinderen in de beta-wetenschappen stimuleert (vandaar de naam Betatoy). Wij geven graag - ook persoonlijk - advies en vinden goede service vanzelfsprekend.