Prachtige visitekaartjes, professionele kwaliteit

Visitekaartjes besteld o.b.v. een aangeleverd ontwerp en het resultaat is zelfs boven verwachting. Goed materiaal, scherp drukwerk, professioneel resultaat. Blij mee.

grandioos

Zeer goede ervaring met de hulp van het telefonisch team. je wordt vriendelijk en geduldig te woord gestaan en in een mum van tijd is het resultaat klaar, waar ik zonder hulp niet tot het gewenste resultaat kon komen, Dank je hartelijk voor de begeleiding. Cees

Het hele proces verliep vlotjes en zonder problemen

Van bestelling tot levering verliep alles volgens afspraak. Het resultaat was volgens verwachting. Helemaal tevreden met de service.

Drukwerkdeal leverde een imposante banner voor mijn nieuwe boek Het model van de wereld

Het blijft spannend om op internet een banner te maken voor een nieuw te verschijnen boek. De website van Drukwerkdeal was duidelijk. Ik kon snel mijn keuzen maken. De levering gebeurde snel na de opdracht. De banner ziet er indrukwekkend uit.

Hij is ontzettend mooi geworden!

Erg blij met het resultaat.

Snel en goed verzorgd!

Website is duidelijk en overzichtelijk.

De beste online drukkerij ooit

Dit is een fantastisch bedrijf, goede ontwerpmogelijkheden beschikbaar om te helpen bij zelf voorbereiden en maken van ontwerpen, goede kwaliteit van de producten, heel snelle levering, snelle feedback als je hulp nodig hebt, ik ken geen betere…

Simpele aanlevering, vlotte productie!

Bestellen gaat eenvoudig, je krijgt direct de planning en het wordt ook op tijd geleverd. Ook leuk voor mijn klanten.

Snelle bezorging en fijne begeleiding bij de opmaak!

Drukwerk is goed, service is slecht

Heb een bestelling geplaats en had een verkeerde websitenaam op het drukwerk staan. (Flyer en visite kaartjes). +- 100 euro Een paar uur na het plaatsen van de bestelling gebeld of ik het ontwerp kon wijzigen. Er werd gezegd; "ja dan moet het geannuleerd worden, dan kan je daarna een nieuwe plaatsen, maar het kan zijn dat het al in productie is." Een seconde na het gesprek de website ververst en ik zie dat de visite kaartjes (goedkoopste bedrag) zijn geannuleerd. Diezelfde dag actief mailcontact gehad met Lisa van de service afdeling om te kijken of het lukt met de flyers annuleren zodat ik een nieuwe bestelling kan plaatsen. Die dag wist ze niks over of de flyers wel of niet geannuleerd konden worden want blijkbaar loopt bij hun intern het contact niet goed genoeg met de productie. 3 dagen na verzoek annuleren krijg ik een mail dat het in productie is en dat ik daarom mijn 65 euro +- voor de flyers niet terug krijg.. (P.S.) Bij indienen opdracht is meteen de "status" op de website "In productie", deze status heeft mijn bestelling 3 dagen gehad (en nog steeds. Dus de status zegt niks over of het daadwerkelijk in productie is ja/nee. Ik zou het niet leuk vinden, maar wel begrijpen als ik de volle pond moet betalen wanneer mijn bestelling dezelfde dag daadwerkelijk in productie was. Maar dit slaat natuurlijk nergens op 3 dagen na het annulerings verzoek. Krijg het gevoel alsof ze extra omzet willen.

Door foute boeking DWD te late levering van Flyers

Mijn bestelling was 2 weken voor carnaval geplaatst. Er was ook meteen betaald. Toch kwam ik na een week erachter dat de 'track en trace' link niet was verstuurd. Check op het account gaf aan dat de bestelling nog op betaling wachtte... Telefonisch contact (snel en plezierig), leverde de vraag op of ik de betalingsafschrijving kon mailen. Meteen gedaan en de bestelling stond een half uur later op 'in productie'. Maar,,, de afleverdatum schoof één week op. Wederom telefonisch contact. Bij mij werd de verwachting gewekt dat levering bij het in productienemen sneller zou gaan dan de gepubliceerde leverdatum. Maandag voor Carnaval wederom gebeld, want de flyers moesten uiterlij dinsdag verspreid worden. Dit kon men mij niet garanderen.... Ik kreeg20% terug betaald, maar de kosten waren al gemaakt... Uiteindelijk dinsdag, toen de levering nog niet daar was, deze laten cancelen (interne levering DWD). Helaas, vind ik de 20% compensatie veel te laag, voor het niet tijdig kunnen bezorgen van een bestelling, door een interne fout bij Drukwerk Deal.

kennis van zaken

leveren mooi werk.

Bestelling en producten prima, bezorging slecht

Het bestellen van de producten ging gemakkelijk, de geleverde producten zijn van prima kwaliteit. Echter de verpakking van het fotobehang was zeer teleurstellend. Het is een wonder dat het niet meer beschadigd is, ik hield mijn hart vast.

Prima kwaliteit en snel geleverd! Top!

Beloftes zijn niet nagekomen

Via de chatfunctie een medewerkster gesproken. Ik zou een terugkoppeling per e-mail krijgen. Helaas niets ontvangen.. Over het algemeen ben ik wel tevreden over de diensten van Drukwerkdeal.

Precies zoals gewenst

Zowel het bestellen, de (snelle) levering als het eindproduct voldoet volledig aan de verwachtingen!

snel en voordelig

rolbanner besteld, was binnen 3 dagen klaar en in huis. lekker snel en niet duur.

Altijd goed drukwerk en goede service!

Altijd goed drukwerk en goede snelle service! Iedere keer weer tevreden!

Perfect!

Zoals altijd, snel en perfecte levering

Perfect uitgewerkt en razendsnelle levering!

De site werkt zeer eenvoudig, een razendsnelle levering en de uitwerking is perfect!

Supersnel geleverd en mooie flyer.

Vandaag besteld, morgen geleverd!!

Super snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Topproduct

Super tevreden. Was nog een beetje bang dat de file formaat te klein was en het doek 1x1mtr er niet mooi uit kwam te zien. Maar het zag er geweldig uit. Mocht ik nog eens een doek nodig hebben weet ik jullie te vinden!!

Over de TOP!!

Geweldig makkelijk snel goed alles uitstekend kan geen min punt vinden.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Drukwerk is van goede kwaliteit en de levertijd is ook lekker vlot. Het bestellen via de website gaat ook prettig.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer