Meedenkend. Denken in oplossingen. Daadgericht.
Goedemiddag Albert. Dankjewel voor jouw review, kort en krachtig! Worden we blij van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel goede kwaliteit. Net toen een andere drukker zonder overleg met mij een spoedorder annuleerde, heeft Drukwerkdeal mijn bestelling direct en professioneel afgehandeld. Ontzettend bedankt.
Goedemiddag Elisa, Dankjewel voor jouw mooie review, fijn dat we je hebben kunnen helpen met jouw snelle order van ansichtkaarten! We zijn blij dat deze helemaal naar tevredenheid zijn aangekomen! Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De bestellingen die ik gedaan heb zien er top uit! Geven het altijd nog even aan als er iets mis is.
Goedemiddag Rick, Wauw, dankjewel voor jouw supergave review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Over het algemeen was ik redelijk tevreden. Het is nu niet meer mogelijk om een product, wat ik echt al meerdere keren besteld heb, nogmaals exact hetzelfde te bestellen. ik ben al 2 dagen bezig om het voor elkaar te krijgen. Ze kunnen wel instellen dat ik dezelfde instellingen krijg, maar dan nog staat het plaatje dat ik de vorige keer gebruikt heb er niet op. Dat kan ook ineens niet meer. Maar ik wil exact hetzelfde product. Krijg ik vervolgens een mail met de afbeeldingen die ik vorige keer gebruikt heb en kan ik opnieuw het product aanmaken. Waarom? Je weet wat ik had (al meerdere keren besteld) je weet welk plaatje erop moet en vervolgens laat je mij aan het lot over met als gevolg dat het bijna zeker is dat ik niet exact hetzelfde product krijg als de vorige keer. Waarom? dit is zo ontzettend slecht !!!!!!!!
Beste Wim, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het niet lukt met het herhalen van een bestelling. Wegens de privacy is het helaas niet mogelijk dat wij een (her)bestelling voor je plaatsen. Alle bestellingen dienen via het account geplaatst te worden op onze webshop. Mijn collega heeft je de links naar het exacte product op onze website en de drukbestanden van de vorige bestelling naar je toe gemaild. Ik vertrouw erop dat het hiermee lukt om de (her)bestelling te plaatsen. Indien je nog vragen hebt hierover, verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede prijs, goede kwaliteit. Snelle levering!
Hi Andy, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle service and goede kwaliteit, 3 foute kersttruien gemaakt. Zaten wel in 3 verschillende grote dozen terwijl het gewoon in 1 had gekund. Beetje zonde! Maar verder heel netjes en snel
Goedemiddag Djowey, Bedankt voor je mooie review en jouw feedback! Goed dat je het aangeeft, in het kader van duurzaamheid moet dit zeker beter kunnen, ik ga het intern doorgeven. Heel veel plezier met de truien en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Klantvriendelijk en goedkoop
Beste Ria, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Gewoon heel goed en snel!
Beste Cor, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Top geregeld, snel en heel fijn contact.
Beste Ruud, Bedankt voor het achterlaten van je review. Enorm bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
wat beloofd wordt wordt ook gedaan
Hi Kees, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Kort maar heel krachtig - Bedankt! Graag tot de volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle en correcte levering. Drukwerk is van prima kwaliteit. Ook is de verpakking zodanig dat het drukwerk goed aankomt.
Hi Lex, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met het drukwerk wat wij leveren en naar je verwachtingen zijn. We zien je graag snel weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Besteld en alles keurig op tijd geleverd!!
Beste Siny, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt en tevreden bent ons. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hi Sebastian, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Kort maar heel krachtig! Graag tot een volgende keer weer :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
en goede communicatie
Hi Barbare, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten Kort maar heel krachtig! We zien je graag snel weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
klopt van a-z
Hi Ernest, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten Kort maar heel krachtig! We zien je graag snel weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Onze ervaringen met Drukwerkdeal zijn erg positief voor het snel leveren van bv A4 en A5 brochures, flyers, informatiemappen en A6 kaarten.
Beste Petra, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt ons en hopelijk krijgen we de volgende keer een mooie 10! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snelle levering ziet er mooi uit zijn er blij mee Als ik weer wat nodig heb zeker bij jullie bestellen. Dankjewel jan van wolferen.!!!!
Beste Jan, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt en tevreden bent met de snelle levering! Ook bij een volgende bestelling helpen we je graag weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Recentelijk heb ik een nieuwe bestelling stickers gedaan, en ze werden keurig op tijd geleverd. De kwaliteit is ook prima!
Goed en snel en voor een goede prijs.
Hi Johan, Dankjewel voor jouw mooie review. Wat een gave flyers heb je gemaakt! Alvast heel veel plezier tijdens het evenement en hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel en goed gedaan
Goedemiddag, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wauw.....wederom weer lontvangen wat ik voor ogen had. Alhoewel ik het goede bestand zelf niet aan kon leveren (eps) maar wel zelf wat gemaakt had wat ik precies wilde is het toch gelukt! Door de goede support via de mail, die heel vlot verliep, heeft Megan voor mij het bestand iets aangepast èn er een eps bestand van gemaakt. Super blij mee en zeker toen ik hem uit de koker haalde toen hij geleverd werd! Ondanks de kleine aanpassingen is het wat ik voor ogen had Super bedankt Team Drukwerkdeal !
Goedemorgen José, Wát een mooie review! Ik heb deze meteen ook met Megan gedeeld, ze zal blij zijn om te horen dat je zo blij bent met het eindresultaat. Heel veel plezier met de sticker, hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering.
Goedemorgen Bianca, Dankjewel voor jouw mooie review. Blij om te horen dat je zo tevreden bent over de bestelde stickers! Veel plezier met het uitdelen hiervan en hopelijk zien we je snel weer terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig bij drukwerkdeal. De levering is snel en het drukwerk is van goede kwaliteit. En dat allemaal voor een hele fijne prijs. In al die jaren één keertje het drukwerk afgekeurd en dat werd goed opgelost en supersnel opnieuw gedrukt.
Goedemorgen Suus, Dankjewel voor jouw mooie review! Wat gaaf om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen met al jouw orders! Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Top choice for printing panels such as welcome boards and seating charts for my work. As a wedding stationery designer I need a quality boards printed in short period of time to satisfy the high demands of my clients. Drukwerdeal deliver a perfect result! Thanks!
Hi Liza, Thankyou for your top review. Very nice to hear that you are satisfied with the quality of the signs and seating charts. We look forward to seeing you again for your next wedding order! Yours sincerely, Samantha Webcare Specialist
Snel en goede kwaliteit voor de prijs.
Hi Maarten, Bedankt voor het achterlaten van je review. Enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer