Meedenkend. Denken in oplossingen. Daadgericht.

Heel goede kwaliteit. Net toen een andere drukker zonder overleg met mij een spoedorder annuleerde, heeft Drukwerkdeal mijn bestelling direct en professioneel afgehandeld. Ontzettend bedankt.

Goede service en kwaliteit

De bestellingen die ik gedaan heb zien er top uit! Geven het altijd nog even aan als er iets mis is.

wat slecht

Over het algemeen was ik redelijk tevreden. Het is nu niet meer mogelijk om een product, wat ik echt al meerdere keren besteld heb, nogmaals exact hetzelfde te bestellen. ik ben al 2 dagen bezig om het voor elkaar te krijgen. Ze kunnen wel instellen dat ik dezelfde instellingen krijg, maar dan nog staat het plaatje dat ik de vorige keer gebruikt heb er niet op. Dat kan ook ineens niet meer. Maar ik wil exact hetzelfde product. Krijg ik vervolgens een mail met de afbeeldingen die ik vorige keer gebruikt heb en kan ik opnieuw het product aanmaken. Waarom? Je weet wat ik had (al meerdere keren besteld) je weet welk plaatje erop moet en vervolgens laat je mij aan het lot over met als gevolg dat het bijna zeker is dat ik niet exact hetzelfde product krijg als de vorige keer. Waarom? dit is zo ontzettend slecht !!!!!!!!

Goede prijs, goede kwaliteit. Snelle levering!

Goede prijs, goede kwaliteit. Snelle levering!

Snelle service and goede kwaliteit

Snelle service and goede kwaliteit, 3 foute kersttruien gemaakt. Zaten wel in 3 verschillende grote dozen terwijl het gewoon in 1 had gekund. Beetje zonde! Maar verder heel netjes en snel

Eenvoudig te bestellen, snel, goed en goedkoop.

Klantvriendelijk en goedkoop

Gewoon alles in korte tijd voor elkaar. En mooi werk!

Gewoon heel goed en snel!

Top geregeld, snel en heel fijn contact.

goed en tijdag geregeld

wat beloofd wordt wordt ook gedaan

Snel en goed

Snelle en correcte levering. Drukwerk is van prima kwaliteit. Ook is de verpakking zodanig dat het drukwerk goed aankomt.

TOP

Besteld en alles keurig op tijd geleverd!!

goed en snel

en goede communicatie

gewoon goed!

klopt van a-z

Efficiënt, snel, goede kwaliteit

Onze ervaringen met Drukwerkdeal zijn erg positief voor het snel leveren van bv A4 en A5 brochures, flyers, informatiemappen en A6 kaarten.

Snelle levering.

Snelle levering ziet er mooi uit zijn er blij mee Als ik weer wat nodig heb zeker bij jullie bestellen. Dankjewel jan van wolferen.!!!!

Goede services

Recentelijk heb ik een nieuwe bestelling stickers gedaan, en ze werden keurig op tijd geleverd. De kwaliteit is ook prima!

Goed en snel

Goed en snel en voor een goede prijs.

Goede. Prestatie geleverd

Snel en goed gedaan

Ontzettend goede service!

Wauw.....wederom weer lontvangen wat ik voor ogen had. Alhoewel ik het goede bestand zelf niet aan kon leveren (eps) maar wel zelf wat gemaakt had wat ik precies wilde is het toch gelukt! Door de goede support via de mail, die heel vlot verliep, heeft Megan voor mij het bestand iets aangepast èn er een eps bestand van gemaakt. Super blij mee en zeker toen ik hem uit de koker haalde toen hij geleverd werd! Ondanks de kleine aanpassingen is het wat ik voor ogen had Super bedankt Team Drukwerkdeal !

Kwalitatief mooi gedrukte stickers met een snelle levering, top!

Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering.

Goed drukwerk en supersnelle levering

Ik bestel regelmatig bij drukwerkdeal. De levering is snel en het drukwerk is van goede kwaliteit. En dat allemaal voor een hele fijne prijs. In al die jaren één keertje het drukwerk afgekeurd en dat werd goed opgelost en supersnel opnieuw gedrukt.

Quality and speed

Top choice for printing panels such as welcome boards and seating charts for my work. As a wedding stationery designer I need a quality boards printed in short period of time to satisfy the high demands of my clients. Drukwerdeal deliver a perfect result! Thanks!

Snel en goede kwaliteit voor de prijs

Snel en goede kwaliteit voor de prijs.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer