Het bedrukte doek had niet het gewenste resultaat maar na telefonisch contact is het perfect opgelost en het nieuwe doek ziet er fantastisch uit.
Bestelde drukwerk was niet helemaal zoals verwacht. Na mailwisseling is de order zonder bijbetaling opnieuw verwerkt. Dat noem ik nou service! Chapeaux!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten! Wat fijn om te lezen dat wij de fout hebben kunnen herstellen en dat je kaarten op de juiste manier hebt ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Wij gebruiken drukwerkdeal vaak en altijd op tijd en prima kwaliteit
Beste Floris, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en levering. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik vond de kaartjes maken en hoe ze er nu uitzien helemaal perfect. Super blij mee
Goedemiddag, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! En wat een leuke kaartjes zijn het geworden! Uiteraard ben ik wel benieuwd wat we nog kunnen verbeteren om jouw ervaring volgende keer van een 9 naar een 10 te krijgen. Alle feedback is welkom! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
ik heb diverse dingen besteld. Iedere keer wordt het snel geleverd en ziet het er heel goed en verzorgd uit. Ik ben er blij mee!
Hi Marijke, Wat een gave review, dankjewel dat je jouw enthousiasme met ons wil delen! Wij worden er in ieder geval ook heel erg blij van. Hopelijk zien we je snel terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Had een T-Shirt besteld die toegekomen is 1 dag voor ik hem moest afgeven als cadeau. Dat het maar 1 dag was is mijn fout, ik moest maar wat rapper bestellen. Maar het was heel jammer dat de bedrukking scheef op het T-shirt stond. Maar dan ook echt scheef. Ik kon niet meer ingrijpen en heb hem dan maar zo af gegeven. Echt heel teleur gesteld.
Goedemiddag Luc, Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat de order niet naar verwachting is geleverd! Gelukkig heb je de order op tijd ontvangen, maar ik snap dat het wel jammer is dat een fout hierdoor niet meer te herstellen is. Ondanks dat je het shirt al als cadeau hebt weggegeven, wil ik wel aanraden om toch een klacht in te dienen via jouw account met een foto. Via daar kunnen we uitzoeken wat er is gebeurt en natuurlijk kijken of er toch nog een oplossing is hiervoor. Excuses voor het ongemak en we horen het graag als we nog kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb heel makkelijk mijn eigen ontwerp kunnen uploaden en kunnen controleren of het op de juiste manier zou worden afgedrukt. Toen besteld en binnen 2 dagen had ik het al binnen. Top!
Goedemiddag Ilona, Dankjewel voor jouw mooie review, en wat een ontzettend leuke kaarten heb je laten maken! Heel veel plezier met het uitdelen van de kaarten, en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb flyers besteld. Het hele proces, van uploaden tot afrekenen, wordt stap voor stap uitgelegd. Voor een niet-technisch persoon zonder enige relevante ervaring zoals ik is dat erg fijn. Het ging boven verwachting in één keer goed, en een paar dagen later had ik ze in huis. Minpuntje: Er zat een smal wit randje aan één van de zijkanten, en dat was uiteraard niet mijn bedoeling. Ik neem aan dat ik dat zelf niet goed aangeleverd heb, dus bij een volgende bestelling zal ik beter opletten!
Hi Anneke, Bedankt voor je fijne en uitgebreide feedback! Wat leuk om te horen dat het bestelproces zo duidelijk en gebruiksvriendelijk voor je was, en dat alles in één keer goed is gegaan. Wat betreft het witte randje: goed dat je het aangeeft. Vaak ligt dat inderdaad aan de manier van aanleveren (zoals afloop instellen), maar we denken graag met je mee als je daar hulp bij nodig hebt voor een volgende keer. Aarzel dus vooral niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag om het resultaat perfect te krijgen! We hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik had snel bierviltjes nodig en een dag later lagen ze voor de deur, mooi afgewerkt en keurig verpakt. Top!
Hi Arjan Wat fijn om te horen, dankjewel! We snappen dat het soms snel moet gaan – daarom extra blij dat de bierviltjes op tijd én naar wens waren. Proost op nog veel mooie bestellingen! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Duidelijk site, het eenvoudig zelf ontwerpen is voor mij de rede om hier te bestellen, en daarbij nog de snelle levering en goede kwaliteit. En met vragen snel en vakkundig geholpen via de chat. N Nog bedankt voor het geduld met mij ;)
Hi Jan, Bedankt voor je mooie review. Super dat je zo goed uit de voeten kon met het ontwerpen, en we helpen natuurlijk altijd graag via de chat met alle geduld. We waarderen je bestelling én je vertrouwen in Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snel en goed!
Hi Henk, Hartelijk dank voor je review! Kort maar krachtig! We helpen je graag weer de volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Na een tijdje weer een groot spandoek besteld. Wederom prima! En een lagere (!!!) prijs..
Hi René, Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat je weer tevreden bent — én dat we je blij hebben kunnen maken met een lagere prijs. Graag tot de volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Tot twee keer toe ging er iets mis met een bestelling. De eerste keer een fout aan hun kant en de tweede keer aan klantzijde door een foutieve upload. In beide gevallen goed opgelost door Drukwerkdeal en met snelle levering.
Hi Miriam, Heel erg bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat alles toch goed is gekomen, ondanks de kleine hobbels onderweg. Dankjewel voor je vertrouwen en je geduld – dat waarderen we enorm. We helpen je heel graag weer de volgende keer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Het drukwerk ziet er weer prachtig uit, zoals altijd!
Hallo Gerrie Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het geleverde drukwerk. We zien je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ondanks dat Drukwerkdeal een groot bedrijf is, werd er op persoonlijk niveau meegedacht. Ik ben erg tevreden met de service en de hulp met mijn drukwerk
Hi Sanne, Wat een mooie review, dank je wel! We proberen écht met onze klanten mee te denken en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Het doet ons goed om te horen dat je de persoonlijke aandacht hebt ervaren. Bedankt voor je lieve woorden en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare
Ik had onze premium partytent met bedrukking ruim een week eerder binnen en super kwaliteit!
Hoi Simone, Wat een mooie review! We doen ons best om snel te leveren en kwaliteit te waarborgen. Super om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de fijne feedback en geniet van de partytent! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Betrokken en betrouwbaar. Spaarzame foutjes worden snel en coulant behandeld.
Hallo Yos, Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor je vertrouwen! We doen er alles aan om betrokken en oplossingsgericht te blijven – en als er iets misgaat, lossen we het natuurlijk graag netjes op. Bedankt voor de feedback en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ook voor advies kan je bellen en krijg je een echt persoon aan de lijn die meedenkt en helpt. Heel fijn!
Hi Lanny, Bedankt voor deze 5-sterren review! Het is mooi om te horen dat onze service én kwaliteit gewaardeerd worden. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Door de relatief grote QR code achterop en niet genoeg droogtijd zitten er zwarte vlekken op de voorkant van mijn kaartje. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice hebben ze mij een complete herdruk met matte afwerking compleet gratis toegestuurd! Bedankt Rebecca, voor het meedenken en de fantastische service!
Hi Tim, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat jouw kaartjes geleverd zijn met zwarte vlekken. Ik wil dit graag verder voor je oppakken maar helaas heb ik op basis van deze review geen gegevens om contact met je op te nemen. Zou je met mij contact willen opnemen via [email protected] TAV Rebecca? We streven er altijd naar om de best mogelijke kwaliteit te leveren en willen graag een passende oplossing bieden. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Originele beoordeling
Stempel met eigen logo besteld. De volgende dag in huis.
Beste VBBM, Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en naar tevredenheid is verlopen. We hopen dat de stempel goed bevalt! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het bestellen van de raamsticker ging snel en makkelijk. Drukwerkdeal heeft mij via de mail geholpen met het juiste formaat en bestand. Ik zou er weer bestellen!
Beste Anniek, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door ons. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goed, gemakkelijk een order te plaatsen en snelle en correcte levering TOP
Goedemorgen Jannie, Dankjewel voor het achterlaten van jouw prachtige review! Wat een fijne complimenten, hier worden wij helemaal blij van. Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het is leuk om via drukwerkdeal zelf een spandoek te ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden voor het bewerken van foto's. Het werkt eenvoudig. Snelle levering en zeer goede prijs
Hi Mariska, Wat een leuke review heb je achtergelaten, fijn om te horen dat je er zoveel plezier in hebt gehad en dat het zo makkelijk ging. Heel veel plezier met het doek! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ben heel tevreden met mijn uitnodigingen voor high tea, alle informatie staat op de kaarten
Goedemiddag Annemarie, Dankjewel voor jouw mooie review, en wát een leuke kaartjes zijn het geworden! Heel veel plezier met het aankomende feestje! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mooi drukwerk, snelle levering en prima contact!
Goedemiddag Hester, Dankjewel voor jouw prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Heel veel plezier met de order, en hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer