erg goede klantenservice, product ziet er goed uit.

heb 1 boek besteld als proef. hier was ik niet tevreden mee. het lettertype vond ik niet passend. na contact kreeg ik mijn geld terug omdat ik niet tevreden was. dit, terwijl het mijn eigen Schuld was. grote klasse van drukwerkdeal. 1 - puntje, tweede bestelling wordt inplaats van vrijdags nu maandags geleverd. maandags bezorgd de post niet, dan wordt het dus dinsdags. dit is jammer want ik moet mijn eindoordeel vellen over het product om er vervolgens voor de kerst 250 van te laten drukken voor mijn klanten.

Mega-succes

Het T-shirt voor de jarige zag er tiptop uit en was een mega-succes en wat een wonder dat jullie de XXL ook nog voor elkaar hebben gekregen. Ik wist echt niet wat ik zag op vrijdagmiddag bij het ophaalpunt. Allebei de T-shirts zijn het hele weekend gebruikt en gedragen, zoooo geweldig. Het was echt een heel grote verrassing voor de jarige en dan zeg ik niks te veel.    Hulde wederom voor Drukwerkdeal. Jullie zijn kanjers, en de produktieafdeling ook, HIEPERDEPIEP HOERA voor allen!

Geweldige website, service en snelheid.

Altijd een verrassing hoe snel er geleverd wordt en kwaliteit is perfect.

Snel en professioneel

Snel en professioneel, prima prijs voor kleine oplage.

Top bedrijf

Geweldig!! had mijn foto in een heel goede kwaliteit voor een keurige prijs op forex binnen in één dag, heb meteen Drukwerkdeal bij een verschillende mensen aanbevolen!!

Makkelijk, snel en goed geregeld!

Bestellen gaat super eenvoudig en de levering is snel. Kwaliteit is uitstekend en de prijs is goed.

Love it

Altijd goed geholpen en komt altijd optijd aan!

Top product en snel bezorgd

Ziet er zeer professioneel en aantrekkelijk uit. Ook goede kwaliteit

Goede service: Prettig meedenken n.a.v. klacht

ik heb een folder ontworpen in de online tool. Medewerkers zijn goed bereikbaar via de chat. Nadat het product uiteindelijk niet goed bleek te zijn werd er heel prettig meegedacht en kreeg ik alsnog (op tijd!) een nieuwe versie toegestuurd.

Snel, kwaliteit, betrouwbaar.

Het was even zoeken naar de gewenste instellingen, maar het is gelukt. Jammer dat instructies voor Affinity Publisher ontbreken.

ongewijzigde herdruk is in no-time geregeld!

Bij de laatste bestelling ging het om een ongewijzigde herdruk van folders. Het was in no-time geregeld en deze keer waren de kleuren (oranje) ook weer goed .

Super snelle levering en duidelijk proces

Visitekaartjes super snel geleverd voor een goede prijs!

lekker vlotte afhandeling, prima product

Deze keer brief papier besteld, altijd goed en vlot geregeld

Super prijs!

Duizend ansichtkaarten laten drukken als reclame van mijn boek 'Hoe Geel weer geel werd'. Prachtige kleuren, mooie glans. En door de bijzonder goeie prijs is t echt heerlijk om ze uit te delen!

Zoals altijd goed en vlot.

Zoals altijd goed en vlot.

Top service!

Voor onze carnavalsvereniging flyers laten drukken. Eenvoudig zelf de ontwerpen online aangeleverd. Snel gedrukt en verzonden,met een top kwaliteit voor een super prijs!

Erg ontevreden en geen vertrouwen meer in Drukwerkdeal

De kwaliteit van Drukwerkdeal is de laatste jaren erg achteruit gegaan. Voorheen altijd super tevreden over de kwaliteit en eventuele afhandeling van een klacht, maar ze kunnen de kwaliteit niet meer waarborgen. Voor een klant van mij tot 3 keer toe 500 flyers besteld. Na meerdere herleveringen bleken de kleuren wederom niet juist. Uiteindelijk geld teruggevraagd. Hierop kreeg ik een standaard excuusmail. Ik zal niks meer bestellen.

Snel, goed en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Snel geleverd en perfect afgedrukt zonder gedoe en gezeur en dat voor een zeer fatsoenlijk bedrag. Een echte aanrader!

Fantastich resultaat

Beter drukwerk dan ik had verwacht!

Fantastic Dibond!

I order a lot of large prints on dibond and they are always fantastic! And, the matt finish is so beautiful and adds yo my aesthetic.

Enorm klantvriendelijk

Schrijf normaal geen reviews, maar de service van drukwerkdeal is wel echt top. Had nogal haast met het printen en vanuit drukwerkdeal werd er constant meegedacht en snelle reacties gegeven. product is ook zoals ze zelf zeggen 'gewoon goed gedrukt'. niks op aan te merken.

prima altijd lekker snelle levering

gewoon wat je verwacht te krijgen , krijg je

verrassend hoe de kartonnen rollup banners er uit zien

Ik hoop dat we deze roll up banners vaker kunnen gebruiken en ze niet te kwetsbaar zijn/scheuren.

Snelle en correcte levering.

Website is makkelijk te volgen. Product voldoet aan hoe het op de website is gepresenteerd. Snelle en correcte levering.

geweldig goede service en prima drukwerk

Geweldig goede service en prima drukwerk

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer