heb 1 boek besteld als proef. hier was ik niet tevreden mee. het lettertype vond ik niet passend. na contact kreeg ik mijn geld terug omdat ik niet tevreden was. dit, terwijl het mijn eigen Schuld was. grote klasse van drukwerkdeal. 1 - puntje, tweede bestelling wordt inplaats van vrijdags nu maandags geleverd. maandags bezorgd de post niet, dan wordt het dus dinsdags. dit is jammer want ik moet mijn eindoordeel vellen over het product om er vervolgens voor de kerst 250 van te laten drukken voor mijn klanten.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat de oplossing naar wens was. PostNL levert gewoon op maandag hoor, de verwachte leverdatum staat dan ook op 18/11! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het T-shirt voor de jarige zag er tiptop uit en was een mega-succes en wat een wonder dat jullie de XXL ook nog voor elkaar hebben gekregen. Ik wist echt niet wat ik zag op vrijdagmiddag bij het ophaalpunt. Allebei de T-shirts zijn het hele weekend gebruikt en gedragen, zoooo geweldig. Het was echt een heel grote verrassing voor de jarige en dan zeg ik niks te veel. Hulde wederom voor Drukwerkdeal. Jullie zijn kanjers, en de produktieafdeling ook, HIEPERDEPIEP HOERA voor allen!
Beste Heleen, Bedankt voor deze geweldige review. Wat fijn dat de T-shirts zo in de smaak vielen, fantastisch! Hartelijk gefeliciteerd aan de jarige! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Altijd een verrassing hoe snel er geleverd wordt en kwaliteit is perfect.
Hi Rikus, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze verassende snelle leveringen en de kwaliteit hiervan ook perfect behouden blijft! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snel en professioneel, prima prijs voor kleine oplage.
Geweldig!! had mijn foto in een heel goede kwaliteit voor een keurige prijs op forex binnen in één dag, heb meteen Drukwerkdeal bij een verschillende mensen aanbevolen!!
Hallo Jan, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een 5 sterren review te plaatsen. Heel erg bedankt voor de mooie complimenten voor Drukwerkdeal en dat je ons aanbeveelt bij andere mensen, dit waarderen wij echt enorm. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Bestellen gaat super eenvoudig en de levering is snel. Kwaliteit is uitstekend en de prijs is goed.
Hallo Frank, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat de het bestellen bij ons als super eenvoudig wordt beschouwen en je tevreden bent met de prijs-kwaliteit verhouding. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Altijd goed geholpen en komt altijd optijd aan!
Hallo Amal, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je goed door ons bent geholpen en de leveringen altijd optijd komen. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ziet er zeer professioneel en aantrekkelijk uit. Ook goede kwaliteit
Hallo Maria, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat de visitekaartjes professioneel en aantrekkelijk eruitzien en van een goede kwaliteit zijn. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
ik heb een folder ontworpen in de online tool. Medewerkers zijn goed bereikbaar via de chat. Nadat het product uiteindelijk niet goed bleek te zijn werd er heel prettig meegedacht en kreeg ik alsnog (op tijd!) een nieuwe versie toegestuurd.
Hi Janieke, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze klantenservice in de chat en dat we het voor je hebben opgelost. Bij een volgende bestelling helpen we je graag weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het was even zoeken naar de gewenste instellingen, maar het is gelukt. Jammer dat instructies voor Affinity Publisher ontbreken.
Hi Arnold, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Hier zijn we blij mee :-) Ook bedankt voor jouw feedback omtrent de instructies voor Affinity Publisher. Wij ondersteunen standaard bij het gebruik van Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign maar bij vragen omtrent andere opmaakprogramma's zou je altijd even contact kunnen opnemen met ons en kunnen we jou helpen waar mogelijk. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bij de laatste bestelling ging het om een ongewijzigde herdruk van folders. Het was in no-time geregeld en deze keer waren de kleuren (oranje) ook weer goed .
Hi Wim, Wat een gaaf bericht, dankjewel voor jouw mooie review! Heel veel plezier met het uitdelen van jouw folders, hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Visitekaartjes super snel geleverd voor een goede prijs!
Beste Tim, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat ontzettend fijn om te horen dat jouw visitekaartjes snel zijn geleverd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Deze keer brief papier besteld, altijd goed en vlot geregeld
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten dat we altijd goed en vlot jouw producten leveren. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Duizend ansichtkaarten laten drukken als reclame van mijn boek 'Hoe Geel weer geel werd'. Prachtige kleuren, mooie glans. En door de bijzonder goeie prijs is t echt heerlijk om ze uit te delen!
Hoi Petra, Wat een gaaf bericht, dankjewel voor jouw mooie review! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent bent de ansichtkaarten. Heel veel plezier met het uitdelen en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zoals altijd goed en vlot.
Beste Auke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Voor onze carnavalsvereniging flyers laten drukken. Eenvoudig zelf de ontwerpen online aangeleverd. Snel gedrukt en verzonden,met een top kwaliteit voor een super prijs!
Beste Mark, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten! Veel plezier gewenst tijdens het feestelijke programma! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De kwaliteit van Drukwerkdeal is de laatste jaren erg achteruit gegaan. Voorheen altijd super tevreden over de kwaliteit en eventuele afhandeling van een klacht, maar ze kunnen de kwaliteit niet meer waarborgen. Voor een klant van mij tot 3 keer toe 500 flyers besteld. Na meerdere herleveringen bleken de kleuren wederom niet juist. Uiteindelijk geld teruggevraagd. Hierop kreeg ik een standaard excuusmail. Ik zal niks meer bestellen.
Beste Floor, Bedankt voor het plaatsen van een review. Je hebt een order betreft flyers bij ons geplaatst. Deze zijn helaas niet juist afgeleverd, de kleur kwam niet overheen. Wij hebben de order tot 2x toe kosteloos opnieuw geproduceerd, echter is het een lastige kleur om te laten drukken. Het is dus helaas niet voor ons haalbaar om de flyers op de manier te laten drukken hoe jij wenst. Daarom is de order gecrediteerd en ontvang je het bedrag terug. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd en perfect afgedrukt zonder gedoe en gezeur en dat voor een zeer fatsoenlijk bedrag. Een echte aanrader!
Beste Huib, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beter drukwerk dan ik had verwacht!
Hi Henk, Bedankt voor deze fantastische review. Ontzettend fijn dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen - Dat horen we graag! Graag tot een volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
I order a lot of large prints on dibond and they are always fantastic! And, the matt finish is so beautiful and adds yo my aesthetic.
Hi Lynne, Thanks for this great review! We are happy to hear that you're satisfied with the quality of our prints on dibond. We love your designs! Looking forward to the next order. Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Schrijf normaal geen reviews, maar de service van drukwerkdeal is wel echt top. Had nogal haast met het printen en vanuit drukwerkdeal werd er constant meegedacht en snelle reacties gegeven. product is ook zoals ze zelf zeggen 'gewoon goed gedrukt'. niks op aan te merken.
Hi David, Wauw, wat een ontzettend gave review! Hoe fijn is het om te horen dat alles zelfs met spoed nog zo goed is gegaan! Ik zie dat je meerdere collega's hebt gesproken tijdens de reis van jouw product, ik heb hen allemaal jouw complimenten doorgestuurd. Fijn om het weekend zo in te gaan! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
gewoon wat je verwacht te krijgen , krijg je
Goedemiddag, Wat een mooie review, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze achter te laten. Hier worden wij heel blij van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik hoop dat we deze roll up banners vaker kunnen gebruiken en ze niet te kwetsbaar zijn/scheuren.
Goedemiddag Marlies, Dankjewel voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze kartonnen roll-up banners. Deze zijn voornamelijk bedoelt voor het neerzetten en niet continu in en uit te rollen. Mocht je dat wensen, kan ik je beter verwijzen naar de andere type roll-up banners. Als je hier nog aanvullende vragen over hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice via 088 88 55 222 Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Website is makkelijk te volgen. Product voldoet aan hoe het op de website is gepresenteerd. Snelle en correcte levering.
Hi Esther, Wat een complimenten, gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Uiteraard zijn we nog nieuwsgierig wat we kunnen doen om jouw 8 hoger te krijgen voor een volgende bestelling. Alle feedback is welkom, je mag dit mailen naar [email protected] t.a.v. Webcare/Hanneke. Hopelijk kunnen we hiermee jouw volgende ervaring nóg beter laten zijn! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Geweldig goede service en prima drukwerk
Hi Vincent, Wat een prachtige review, kort en krachtig! Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met het drukwerk en hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer