Snel en correct

Mooi afgewerkt goede kleuren en snelle levering

Fijn bedrijf, kundig personeel, mooi drukwerk

Al jaren bestel ik hier mijn drukwerk. Ziet er altijd top uit. Personeel denkt mee als het niet helemaal juist is aangeleverd en zorgt dat je mooie spullen binnen krijgt.

Een vlotte bestel en aflevering.

Het is vrij gemakkelijk om een product samen te stellen. Snelle uploading van bestanden, mogelijk. Afhandeling en aflevering van product is vlot en naar tevredenheid. Het veranderen van je basis adres geeft, tenminste bij mij, wel enige verwarring op de bestel pagina. Als ik wilde wijzigen bleef er toch een oud adres bij staan. Mvgr GOD'S Vrede en een fijne dag. Jouke

Prachtig naambord

Erg mooi in kleur en mooi afgewerkt naambord. Hangt mooi aan de gevel.

Degelijk, makkelijk te gebruiken website, altijd geleverd volgens afspraak.

Er wordt snel geleverd. De website is makkelijk doorzoekbaar en de aanlevering is super simpel met de tools die worden gegeven. Ik ben meer dan tevreden.

Makkelijk om online zelf te ontwerpen en snelle levering - ook de klantenservice is telefonisch bereikbaar en helpt je snel.

als altijd, prima

op tijd en goed verzorgt

Goed contact met medewerkers, erg behulpzaam

Altijd betrouwbaar en al jaren klant, dat is niet voor niets

Het zag er netjes uit. De site is duidelijk. Verzending snel! Geen klachten!

Heel blij mee!

Twee supermooie naamborden voor mijn bedrijven gekregen. Online ontwerpen was een eitje met de tools van Drukwerkdeal. De bezorging was snel. En de kwaliteit is werkelijk prachtig. Ik kan het van harte aanraden

"Volgende dag bezorging" trap er niet in!

Voor onze event-specifieke banner de keuze voor volgende dag bezorging gekozen. Echter is dit, mede door postnl, niet mogelijk. De klantenservice wist zichzelf mooi in te dekken door te melden dat dit een "verwachtte" datum was. Echter was dit de enige service die men kon bieden. Wel werd de extra betaling teruggeboekt. Eind goed al goed, toch? Nee, want banners zijn niet te retourneren. Zelfs niet als de levering na het event is. Wijze les voor ons, en hopelijk ook voor anderen.

Net niet...

Shirts zijn zoals besteld. Daar valt niets op aan te merken. Maar ze zijn in een doos gepropt waar ze volledig gekreukt uit tevoorschijn komen en kunnen dus niet meteen gedragen worden...

Verschrikkelijke service

Een bouwhek banner laten maken door drukwerkdeal. Door een fout op de site is mijn ontwerp helemaal anders geworden. Vervolgens een herdruk laten doen en ook deze is helemaal verkeerd. Omdat het de 2de herdruk is konden ze niks meer voor me betekenen en nu zit ik met 2 slechte drukkingen waar ik niks aan heb. Belachelijk! En dan staat er op de site geen gedoe en gehannes. Nou met een slecht werkende site kun je gedoe en gehannes verwachten.

Het juiste bedrijf voor drukwerk.

Klantvriendelijk en goed georganiseerd bedrijf waar je als ondernemer weinig tijd aan kwijt bent.

Superstar

Een herhaalorder was dezelfde dag geproduceerd en verstuurd. Waanzinnig snel en goed!

Helder, makkelijk en levering altijd op de afgesproken tijd!

Zie hierboven.

geweldig altijd snel en geen gedoe

geweldig altijd snel en geen gedoe

goede kwaliteit en prijs verhouding

goede prijs/ kwaliteit verhouding

Slecht

De doos om de puzzel die ik bestelde was geen doos met opdruk maar een bruine simpele kartonnen doos met een papieren hoesje er om heen. Al het werk voor de puzzel was teniet gedaan want het leek in niets op een puzzel. Tweede is dat het een dag te laat aankwam. Dus ook te laat voor de gelegenheid. Ben het achteraf nog gaan brengen.

prima!!!!

goede kwaliteit en snelle service!!!

Heb exact hetzelfde vaker besteld, maar deze keer iets minder mooi.

De print was deze keer minder mooi uitgelijnd en miste een omlijning aan één kant . Daarom een 7 ipv een 10

de plek om drukwerk te bestellen

al jaren klant en het bestellen wordt steeds makkelijker en sneller. En prima prijzen en goede oplossingen bij de klantenservice. Zeer aan te bevelen.

zeer professioneel

mijn bedrijf werkt al ruim 15 jaar met Drukwerkdeal, misschien wel 20 jaar, en als ondernemer vind ik het fantastisch om te zien dat een bedrijf ook zo efficiënt en professioneel kan werken én altijd bereikbaar is, want er zijn legio bedrijven die dat niet meer belangrijk vinden merk ik ook.

Zeer slecht !

*** weet wat er speelt ( de bot van dwd) telefonische helpdesk open tot 19uur ? Laat me niet lachen, in 2dagen 2x ‘s middags rond half 3 te horen gekregen dat ze dicht zijn!! Wordt van alles door ***, ***, ***en ***beloofd, maar als het er op aan komt weet niemand wat ze moeten doen, bestand wordt over 5dagen geprint, wisselen kan niet meer, ookal heb ik geen akkoord gegeven , ookal is bron bestand niet goed, boeit ze niks, in andere reviews ( als je even goed door zoekt ) vind je de daadwerkelijke ervaringen van mensen, 1 groot geautomatiseerd bedrijf, zit niks persoonlijks aan, dus een foutje ? Menselijk toch ? Niet bij DWD, je heb pech, en de hele order van *** verdampt.. maaar als goedmakertje krijg ik 20% korting op een volgende bestelling…..alsof ze denken dat ik hier oooit nog wat ga bestellen.. Mensen, ga gewoon naar je plaatselijke copyshop, ze zijn wat duurder, maar wordt je tenminste wel als mens geholpen ipv het zootje ongeregeld bij dit bedrijf!

We werken al jaren met Drukwerkdeal en zijn eigenlijk altijd heel tevreden over alles. Deze keer ook.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer