goed / duidelijk / snel
Beste Rudie, Wat leuk dat je een review hebt geplaats, bedankt daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Dat je midden in de nacht E-mails krijgt.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling. Ik kan geen account vinden op het e-mailadres wat je opgeeft in deze review. Hierdoor is het niet mogelijk om te checken welke e-mail je hebt ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel en heel mooi resultaat
Beste Sofie, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima uitvoering en sneller geleverd dan verwacht.
Beste Heleen, Fijn dat de brochures naar wens zijn afgeleverd. Wat zal Mark verrast zijn! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ben blij met mijn mooie etiketten. Goeie kleur.
Beste Yvette, Veel plezier gewenst met de ontvangen stickers! bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Beste Stan, Kort maar krachtig, bedankt voor het plaatsen van deze review! Veel plezier gewenst met de mooie poster. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel en makkelijk!
Beste Jeroen, Bedankt voor het plaatsen van een review, kort maar krachtig! Veel plezier met het uitdelen van de visitekaartjes. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
er is sneller geleverd dan geoffreerd en ook royaal aantal, meer dan besteld. de kwaliteit van het drukwerk is goed, netjes afgewerkt en verpakt. Zou niet weten hoe het nóg beter kan.
Beste Fred, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een mooie complimenten en fijn dat alles naar wens is afgeleverd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik had een spoedbestelling geplaatst waarvoor ik veel extra heb betaald maar uiteindelijk is de order 3 dagen na de verwachte datum geleverd. Gewoon als een standaard order dus. Alle spoedkosten dus onnodig gemaakt. De flyers waren te laat binnen voor het evenement waarvoor dat ze bedoeld waren.
Beste Charlotte, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kun je aangeven om welk ordernummer het gaat? Dan wil ik graag de spoedkosten crediteren. Ik hoor graag van je! Excuses voor het ongemak en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Een tweetal formaten posters besteld. De A3 formaten waren er supersnel. De A1 iets later. Prima kwaliteit.
Beste Corona, Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit, bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
jammer dat Post NL niet echt goed meewerkt.
Beste Mieke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel vervelend dat de zending bij PostNL is vertraagd. Wij hebben de kosten daarvan gecrediteerd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De website is duidelijk en bij een eerdere vergissing was er goed persoonlijk contact
Beste Louise, Fijn dat je een review hebt geplaatst, bedankt hiervoor! Goed om te lezen dat het fout correct door ons is opgelost. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Heldere site. Snelle levering
Beste Peter, Leuk dat je een review heb geplaatst, kort maar krachtig. Fijn om te lezen dat de website bevalt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snelle levering, goede kwaliteit / prijs. Aanrader!
Beste Brenda, Leuk dat je tijd hebt genomen voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en prijzen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb al vaker verschillende promotiematerialen bij Drukwerkdeal besteld en altijd ontving ik mijn bestelling eerder dan verwacht. Telefonisch ook prettig advies gekregen en als er iets niet klopt dan wordt het uitstekend opgelost en gecompenseerd. Goeie prijs kwaliteit verhouding! Kortom, dik tevreden!
Beste Sandra, Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten! Wij zijn ook dik tevreden hiermee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik maak graag van jullie site gebruik voor een spandoek. Jullie zijn wel duurder maar de site werkt prettig. Af en toe een actie zal fijn zijn.
Beste Elisa, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk dat je bij ons spandoeken besteld! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooie banner, was even zoeken door de hoeveelheid aan mogelijkheden. Maar erg tevreden!
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie review, dit waarderen wij enorm. Graag tot een volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
uitgevoerd volgens het script. op tijd
Hi Bram, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van de order. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Alle opdrachten netjes uitgevoerd
Hi Esther, Bedankt voor je mooie review, dit waarderen wij enorm. Graag tot een volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij hebben nogal wat drukwerk opdrachten en op Drukwerkdeal kunnen we altijd rekenen! Nette levering, duidelijke omschrijvingen van de producten online, op tijd levering, goede communicatie en staan altijd klaar voor advies.
Hi Bob, Onze dag kan niet meer stuk! Enorm bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij zijn vaste klant bij Drukwerkdeal. Altijd tevreden. Goede service en de producten zijn van uitstekende kwaliteit.
Goedemiddag Sanela, Dankjewel voor jouw ontzettend mooie review. Wat gaaf om te horen dat je al zo lang klant bent bij ons, we hopen je graag nog jarenlang te mogen ondersteunen. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Flyers werden goed geleverd en sneller dan stond aangegeven als uiterlijke datum dus was heel tevreden.
Hi Saniyya, Wat gaaf om te horen dat de order zo snel en zo goed geleverd zijn, we worden erg blij om dat te horen! Heel veel plezier met de flyers, succes met het evenement waar het voor is en hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Zeer tevreden!
Goedemorgen Sedi, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw prachtige review! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alleen een beetje duur voor ons…
Goedemorgen Adriaan, Bedankt voor je mooie review, fijn dat alles beter gaat dan jouw eerdere orders! Qua prijzen kunnen wij helaas ook weinig veranderen, ook wij moeten de prijzen helaas aanpassen aan de stijgende kosten. Mocht je hierover nog contact willen, mail mij gerust via [email protected] t.a.v Webcare. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De leveringen zijn goed en snel en altijd op tijd.
Hallo Ronald, Dankjewel voor jouw mooie review, wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling en kunnen we je weer net zo tevreden houden. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer