Bij een bestelling plaatsen goede communicatie rondom het bestelde product, en het is een net en goed product
Hi Albert, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Uiteraard zijn we benieuwd wat we kunnen doen om jouw 8 omhoog te krijgen naar hopelijk een 9 of zelfs een 10! Als je feedback voor ons hebt, dan horen we dat graag. Dat mag eventueel ook via [email protected] t.a.v. Webcare. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De visitekaartjes werden snel geleverd, goed geprint op mooi kwaliteitspapier. Ben heel tevreden. Het bestelproces is ietwat verwarrend: eerst doe je de bestelling, en pas daarna lever je je ontwerp aan.
Goedemorgen! Dankjewel voor jouw mooie review én jouw feedback! Het bestelproces hangt een beetje af van jouw specificaties. Bij veel producten kan je tijdens het selecteren en bestellen jouw bestanden toevoegen, maar bij 'bijzondere' afwerkingen kan het inderdaad zijn dat dit achteraf pas geüpload kan worden, gezien de handmatige controle die hier dan achter hangt. In jouw geval heb je wel de mogelijkheid om het bestand aan te leveren voor de order geplaatst is. Mocht je aan de hand hiervan nog vragen hebben, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De flyers op 300 grams papier zijn prachtig gedrukt en zien er heel mooi uit. (NB Voor enkele ansichtkaarten is 300 grams sulfaatkarton te dun denk ik, ze trekken na enige tijd krom bij enkelzijdige bedrukking.)
Goedemorgen, Bedankt voor je review, fijn dat je nog even contact opneemt hierover! Bij enkelzijdig sulfaatkarton wordt 1 zijde afgewerkt met een laminaat. Hierdoor kan 1 kant het vocht van de ruimte opnemen, waardoor de kaarten krom kunnen trekken. Helaas is dit niet te voorkomen, tenzij je een ander materiaal kiest. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem gerust contact op! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel mooi en duidelijk spandoek geworden. Super snelle levering!
Beste Marleen, Bedankt voor het achterlaten van je review. Superleuk om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie super snel geleverde spandoek! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Helaas was mijn bestelling te laat, ondanks dat ik een spoedlevering had besteld. Ik kon de deadline echter nog net halen en de door mij betaalde extra kosten werden ook zonder problemen vergoed. De kwaliteit van de flyer was prima. Eén tip: graag de hoeveelheid brochures per doos vermelden! Nu moest ik 2 dozen openen om het aantal flyers per doos te tellen.
Beste PJ van H, Bedankt voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat de flyers te laat zijn geleverd maar wel fijn dat je blij bent met de kwaliteit. Top dat de extra kosten ook gecrediteerd zijn. Bedankt ook voor je feedback omtrent de hoeveelheid per doos vermelden. Alle feedback is welkom en dit nemen we intern mee. Bij verdere vragen horen we deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Allereerst is een zendig niet geleverd terwijl met spoed besteld. Bij een nieuewe bestelling is niet het nieuwe afleveradres (wel opgegeven) aangehouden waardoor de nieuwe levering weer/ook een probleem wordt...
Hi Dirk, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het mis is gegaan met de levering van jouw bestelling. Zou je mij willen laten weten welke order het betreft zodat ik hier verder in kan duiken? Dat mag telefonisch of via de mail. ([email protected] TAV Rebecca) Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De website is duidelijk en maakt het makkelijk om je bestelling zelf te regelen. De banners die ik heb laten maken zijn precies zoals ik het ontwerp heb aangeleverd en daarnaast ook nog eens supersnel geleverd. Dus ik ben een hele tevreden klant!
Beste H, Werkhoven, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een 5 sterren review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met ons bedrijf. Dat vinden we fijn om te horen! We hopen je nog vele jaren blij te mogen maken! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De bestellingen zien er prima uit en zijn volgens afspraak geleverd. Nog mooier zou zijn wanneer ik een Postnl punt kan kiezen voor het afleveren. Dat lukte nu niet.
Hi Frances, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw drukwerk. Wegens de grootte van de pakketten van roll-up banners kunnen deze helaas niet op een afhaalpunt van PostNL worden afgeleverd. We hopen je graag weer terug te zien bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mijn bestelling werd beschadigd geleverd. Na een klacht via de website ingediend te hebben kreeg ik binnen 10 minuten een bevestiging dat alles opnieuw geleverd zou worden. Dat gebeurde ook binnen 48 uur. Zeer tevreden!
Beste Roland, Wat fijn om te lezen dat wij het probleem zo snel voor je hebben kunnen oplossen, wauw! Top dat je de nieuwe order naar wens hebt ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goed verlopen, snelle levering en prima drukwerk.
Beste, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het drukwerk en de levering daarvan. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Een geniete brochure met stevige omslag, mat gelamineerd maakte het af.
Beste Anneke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de brochure. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Altijd tevreden geweest, echter deze keer was er een met veel obstakels. Ik heb in hun omgeving een ontwerp voor visitekaartjes gemaakt. Toen ik dat naderhand als order in wilde zetten kon dat niet. Stond in my account en daar kunnen ze niet bij. Maar wat is dan het nut ervan? Ik ben niet superhandig op dit gebied dus er zal ook echt wel iets aan mij gelegen hebben, ik kreeg het probleem volgens mij niet duidelijk naar de medewerkster aan de telefoon. Moest het nog maar eens proberen. Uiteindelijk heb ik in Canva mijn design gemaakt en geupload. Ook met mijn briefpapier ging het fout. Dit betrof een herbestelling met hetzelfde ontwerp. Klik en klaar zou het moeten zijn. Maar na een aantal dagen stond er nog steeds dat het wachten op aanlevering ontwerp zou moeten zijn. Weer gebeld en dat is uiteindelijk wel goedgekomen. Maar heb bijna een week langer op het briefpapier moeten wachten, was toen inmiddels al op.
Goedendag Ingrid, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat fijn dat je altijd tevreden bent geweest bij ons en dat het deze keer niet helemaal is gelukt zoals je het had verwacht. De ontwerpen die je via onze online ontwerptool opmaakt staan vast aan een product die je op dat moment hebt gekozen. Wij kunnen niet vanuit mijn ontwerpen direct je ontwerp inzien en moeten dit ontwerp voor je opvragen. Ik zou je dit graag telefonisch willen toelichten? Zou je mij een email willen sturen met je telefoonnummer tav Samantha/Webcare? Alvast heel erg bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Al jaren werk ik met onder anderen met Drukwerkdeal. Erg fijne website, goede klantenservice en bovenal: goede producten.
Hi Erik, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review. Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent met Drukwerkdeal. We zien je graag weer bij de volgende bestellingen! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Drukwerkdeal is een betrouwbare partner qua drukwerk. Ik weet precies welke kwaliteit ik kan verwachten en ik kan uitgaan van een snelle levering. Bovendien is de prijs altijd scherp.
Hi Pieter, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review. Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent met Drukwerkdeal als betrouwbare partner voor jullie drukwerk. We zien je graag weer bij de volgende bestellingen! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
top
Hi Pieter, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van je top review. Wij waarderen dit echt enorm en zien je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Drukwerkdeal heeft een super breed assortiment aan producten tegen zeer scherpen prijzen, snelle levertijden en duidelijke afspraken. Goede bereikbaarheid telefonisch en per mail en persoonlijke communicatie met orderverwerkers die verstand van zaken hebben. kortom de ideale drukwerkpartner
Hi Marco, Bedankt voor het achterlaten van je review. Enorm bedankt voor je mooie woorden, dit waarderen wij echt enorm. We zien je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De stickers op het raam zijn beschadigd in de onderste hoeken, gescheurd. Het bordje met het logo en bedrijfsinformatie is van slechte kwaliteit, omdat de achtergrond loskomt. Een kleine kras en er blijft niets over. Ben niet tevreden...misschien ligt dat op het materiaal...
Beste Justyna, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review. Heel erg fijn om te horen dat het ontwerpen op de website als duidelijk is ervaren en je hiermee tevreden bent. We zien je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik ben altijd tevreden met hem te werken.
Hi Sinan, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review. Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent met Drukwerkdeal. We zien je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Echt verbazend dat niemand checkt wat er wordt gedrukt en opgestuurd. Ik had transparante stickers besteld met een witte opdruk (helemaal goed aangeleverd met steunkleur). Krijg ik vervolgens onbedrukte stickers geleverd, echt lachwekkend gewoon. Volgens hun was het mijn fout omdat er ergens op de krochten van de website staat vermeld dat ze geen wit kunnen drukken. Neem de order dan ook niet aan of neem contact met mij op voordat je het gaat drukken? Van deze 100 euro order krijg ik na veel gezever maar 25% vergoed. Hoe durven ze zoiets op te sturen, en hoe wordt dit niet gezien? Waarom betaal ik voor drukwerk dat niet eens is gedrukt. Ik ga hier nooit meer wat bestellen en zal het ook iedereen afraden.
Hi Arnoud, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel jammer om te horen dat je een andere verwachting had van de transparante stickers. Een witte bedrukking voor dit product is niet mogelijk, wit is namelijk geen drukkleur. Op de website vermelden wij ook gebruik geen wit en vermijd lichte kleuren bij transparante stickers! In je ontwerp wordt dit transparant en valt dit dus weg. Mijn collega heeft daarom ook uit coulance een korting van 25% aangeboden en gecrediteerd. Hierover heb ik ook een email naar je gestuurd en mocht je nog verdere vragen hebben dan ontvang ik graag je reactie. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig zelf ontworpen ansichtkaarten, en drukwerkdeal is daar perfect voor. Het is snel de website is duidelijk. En tot nu toe kreeg ik meer dan ik bestelde! Ik ben tevreden
Hi Elisabeth, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review. Heel erg fijn om te horen dat het ontwerpen op de website als duidelijk is ervaren en je hiermee tevreden bent. We zien je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Bestellen stickers met een een opdruk in wit. Krijgen blanco stickers opgestuurd. Bellen erover “ja we drukken geen wit” waarom stuur je dan lege stickers ? Krijgen ook ons geld niet terug !!! Daar zit je dan. We bestellen nooit meer wat bij jullie, omdat de service waardeloos is en we gaan iedereen die we kennen adviseren nooit bij jullie te bestellen. Bedankt voor niks!!!
Beste, Bedankt voor je eerlijke review. Wat ontzettend vervelend dat je iets anders geleverd hebt gekregen dan je had verwacht. Helaas kan ik geen ordernummer of account vinden op basis van je gegevens. Zou je mij een email willen sturen met je ordernummer en toelichting tav Samantha/Webcare? Ik zie je email graag tegemoet komen! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Te laat geleverd
Hi Henk, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat jammer om te horen dat je bestelling te laat is geleverd. Zou je mij een email willen sturen met je ordernummer tav Samantha/Webcare? Ik zie graag je email tegemoet komen om het samen te kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ondanks de niet zo scherpe foto is het spandoek supermooi geworden.
Hi Inge, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat het spandoek ondanks de minder scherpe foto toch heel erg mooi is geworden. Ook bij een volgende bestelling zien we je graag weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Wij besteden al heel wat jaartjes ons drukwerk uit aan drukwerkdeal. Nog niet 1x is het tegengevallen, gewoon echt super. Hun medewerkers zijn super vriendelijk en deskundig, snel bereikbaar ook. Gewoon grandioos. Snelle levering.
Hi Josephina, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een 5 sterren review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met ons bedrijf. Dat vinden we fijn om te horen! We hopen je nog vele jaren blij te mogen maken! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
!!
Beste Geert, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze snelle levering. Dat vinden we fijn om te horen! Ook bij een volgende bestelling zien we je graag weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer