goed netjes en optijd

Bij een bestelling plaatsen goede communicatie rondom het bestelde product, en het is een net en goed product

Prima kwaliteit

De visitekaartjes werden snel geleverd, goed geprint op mooi kwaliteitspapier. Ben heel tevreden. Het bestelproces is ietwat verwarrend: eerst doe je de bestelling, en pas daarna lever je je ontwerp aan.

De flyers op 300 grams papier zijn prachtig gedrukt en zien er heel mooi uit. (NB Voor enkele ansichtkaarten is 300 grams sulfaatkarton te dun denk ik, ze trekken na enige tijd krom bij enkelzijdige bedrukking.)

Super leuk en mooi geworden

Heel mooi en duidelijk spandoek geworden. Super snelle levering!

Te laat geleverd, maar goed opgelost en mooie kwaliteit

Helaas was mijn bestelling te laat, ondanks dat ik een spoedlevering had besteld. Ik kon de deadline echter nog net halen en de door mij betaalde extra kosten werden ook zonder problemen vergoed. De kwaliteit van de flyer was prima. Eén tip: graag de hoeveelheid brochures per doos vermelden! Nu moest ik 2 dozen openen om het aantal flyers per doos te tellen.

Niet geleverd + verkeerd adres

Allereerst is een zendig niet geleverd terwijl met spoed besteld. Bij een nieuewe bestelling is niet het nieuwe afleveradres (wel opgegeven) aangehouden waardoor de nieuwe levering weer/ook een probleem wordt...

Zeer snelle levering van een mooi product.

De website is duidelijk en maakt het makkelijk om je bestelling zelf te regelen. De banners die ik heb laten maken zijn precies zoals ik het ontwerp heb aangeleverd en daarnaast ook nog eens supersnel geleverd. Dus ik ben een hele tevreden klant!

ziet er prima uit en volgens afspraak geleverd

De bestellingen zien er prima uit en zijn volgens afspraak geleverd. Nog mooier zou zijn wanneer ik een Postnl punt kan kiezen voor het afleveren. Dat lukte nu niet.

Goede service!

Mijn bestelling werd beschadigd geleverd. Na een klacht via de website ingediend te hebben kreeg ik binnen 10 minuten een bevestiging dat alles opnieuw geleverd zou worden. Dat gebeurde ook binnen 48 uur. Zeer tevreden!

Prima, snelle levering.

Goed verlopen, snelle levering en prima drukwerk.

Mooi verzorgd drukwerk!

Een geniete brochure met stevige omslag, mat gelamineerd maakte het af.

Deze keer niet echt positief

Altijd tevreden geweest, echter deze keer was er een met veel obstakels. Ik heb in hun omgeving een ontwerp voor visitekaartjes gemaakt. Toen ik dat naderhand als order in wilde zetten kon dat niet. Stond in my account en daar kunnen ze niet bij. Maar wat is dan het nut ervan? Ik ben niet superhandig op dit gebied dus er zal ook echt wel iets aan mij gelegen hebben, ik kreeg het probleem volgens mij niet duidelijk naar de medewerkster aan de telefoon. Moest het nog maar eens proberen. Uiteindelijk heb ik in Canva mijn design gemaakt en geupload. Ook met mijn briefpapier ging het fout. Dit betrof een herbestelling met hetzelfde ontwerp. Klik en klaar zou het moeten zijn. Maar na een aantal dagen stond er nog steeds dat het wachten op aanlevering ontwerp zou moeten zijn. Weer gebeld en dat is uiteindelijk wel goedgekomen. Maar heb bijna een week langer op het briefpapier moeten wachten, was toen inmiddels al op.

All round een goed werkende drukwerkleverancier

Al jaren werk ik met onder anderen met Drukwerkdeal. Erg fijne website, goede klantenservice en bovenal: goede producten.

Snel geleverde goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Drukwerkdeal is een betrouwbare partner qua drukwerk. Ik weet precies welke kwaliteit ik kan verwachten en ik kan uitgaan van een snelle levering. Bovendien is de prijs altijd scherp.

snel en mooie prijs

top

ik werk al ruim 10 jaar met Drukwerkdeal en dat is een top bedrijf

Drukwerkdeal heeft een super breed assortiment aan producten tegen zeer scherpen prijzen, snelle levertijden en duidelijke afspraken. Goede bereikbaarheid telefonisch en per mail en persoonlijke communicatie met orderverwerkers die verstand van zaken hebben. kortom de ideale drukwerkpartner

Alles is snel geleverd maar kwaliteit was niet wat heb ik verwacht...

De stickers op het raam zijn beschadigd in de onderste hoeken, gescheurd. Het bordje met het logo en bedrijfsinformatie is van slechte kwaliteit, omdat de achtergrond loskomt. Een kleine kras en er blijft niets over. Ben niet tevreden...misschien ligt dat op het materiaal...

Zeer professioneel.

Ik ben altijd tevreden met hem te werken.

Onbedrukte stickers leveren en maar 25% vergoeden?

Echt verbazend dat niemand checkt wat er wordt gedrukt en opgestuurd. Ik had transparante stickers besteld met een witte opdruk (helemaal goed aangeleverd met steunkleur). Krijg ik vervolgens onbedrukte stickers geleverd, echt lachwekkend gewoon. Volgens hun was het mijn fout omdat er ergens op de krochten van de website staat vermeld dat ze geen wit kunnen drukken. Neem de order dan ook niet aan of neem contact met mij op voordat je het gaat drukken? Van deze 100 euro order krijg ik na veel gezever maar 25% vergoed. Hoe durven ze zoiets op te sturen, en hoe wordt dit niet gezien? Waarom betaal ik voor drukwerk dat niet eens is gedrukt. Ik ga hier nooit meer wat bestellen en zal het ook iedereen afraden.

Ik bestel regelmatig zelf ontworpen ansichtkaarten, en drukwerkdeal is daar perfect voor. Het is snel de website is duidelijk. En tot nu toe kreeg ik meer dan ik bestelde! Ik ben tevreden

Waardeloos, slechtste drukker ooit !

Bestellen stickers met een een opdruk in wit. Krijgen blanco stickers opgestuurd. Bellen erover “ja we drukken geen wit” waarom stuur je dan lege stickers ? Krijgen ook ons geld niet terug !!! Daar zit je dan. We bestellen nooit meer wat bij jullie, omdat de service waardeloos is en we gaan iedereen die we kennen adviseren nooit bij jullie te bestellen. Bedankt voor niks!!!

Te laat geleverd

Te laat geleverd

Prachtige spqndoek

Ondanks de niet zo scherpe foto is het spandoek supermooi geworden.

Zeer goede ervaring

Wij besteden al heel wat jaartjes ons drukwerk uit aan drukwerkdeal. Nog niet 1x is het tegengevallen, gewoon echt super. Hun medewerkers zijn super vriendelijk en deskundig, snel bereikbaar ook. Gewoon grandioos. Snelle levering.

bijzonder handig en snel geleverd

!!

Keulenstraat 4