Zeer slecht !

*** weet wat er speelt ( de bot van dwd) telefonische helpdesk open tot 19uur ? Laat me niet lachen, in 2dagen 2x ‘s middags rond half 3 te horen gekregen dat ze dicht zijn!! Wordt van alles door ***, ***, ***en ***beloofd, maar als het er op aan komt weet niemand wat ze moeten doen, bestand wordt over 5dagen geprint, wisselen kan niet meer, ookal heb ik geen akkoord gegeven , ookal is bron bestand niet goed, boeit ze niks, in andere reviews ( als je even goed door zoekt ) vind je de daadwerkelijke ervaringen van mensen, 1 groot geautomatiseerd bedrijf, zit niks persoonlijks aan, dus een foutje ? Menselijk toch ? Niet bij DWD, je heb pech, en de hele order van *** verdampt.. maaar als goedmakertje krijg ik 20% korting op een volgende bestelling…..alsof ze denken dat ik hier oooit nog wat ga bestellen.. Mensen, ga gewoon naar je plaatselijke copyshop, ze zijn wat duurder, maar wordt je tenminste wel als mens geholpen ipv het zootje ongeregeld bij dit bedrijf!

We werken al jaren met Drukwerkdeal en zijn eigenlijk altijd heel tevreden over alles. Deze keer ook.

Ziet er perfect uit en veel eerder geleverd als aangegeven Super !

Snel en goed gedrukt

Eenvoudig kiezen, duidelijke instructie, goede controle, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Supersnelle en goede service!

Zo blij met mijn visitekaartjes, mooi papier en ze waren snel binnen. Perfect.

Perfect werkende site en goede prijs kwaliteit verhouding

Korte levertijd en duidelijke communicatie.

De beste en de fijnste

Na jarenlange ervaring bij Drukwerkdeal, ben ik uitstekend in staat om ze te beoordelen. Niet alleen leveren ze uitmuntend drukwerk, hun service is ongekend. Mocht er al eens iets misgaan, komt dat doorgaans door een vervoerder. Wat de oorzaak ook is, Drukweekdeal zorgt ervoor dat het wordt opgelost. Geen loze beloften, maar daadwerkelijke oplossingen. Ik heb het een paar keer mogen meemaken, dat een order (deels) opnieuw werd gedrukt en per koerier naar me toe kwam. Daardoor kon een evenement of presentatie gewoon doorgaan. Toen ze vroegen waarom ik een tijdje niets had besteld en hoorden dat ik serieus ziek ben, kreeg ik een werkelijk prachtig boeket toegezonden. Dat raakte me diep, maar ook zonder dit lieve gebaar had ik deze review precies zo geschreven.

Superservice en kwaliteit

Bedankt Tjitske voor je superservice. We hadden een foutief formaat aangeleverd, ondanks dat heeft Drukwerkdeal er alles aan gedaan om het nog op tijd voor de bruiloft te leveren. Drukwerk ziet er goed uit!

Snelle service, niet gecentreerd gesneden.

Visitekaartjes zoals altijd soepel besteld en snel geleverd, met prima drukkwaliteit. Alleen zijn ze deze keer niet gecentreerd gesneden, dat is jammer maar overkomelijk.

Kei goed

Super snel geleverd, super kwaliteit, goede prijs!

Ik had een mail niet gezien waardoor onze brochure te laat op ons bruiloftsfeest zou aankomen. Ik heb gebeld en binnen 1 dag lag het alsnog op de deurmat. Mega dankbaar voor!

Snelle levering en prima kwaliteit

Binnen één dag had ik de flyers binnen die ik nodig had. Top service! Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding mooi in balans.

Snel & accuraat

Overzichtelijke site, makkelijk om zelf een spandoek samen te stellen, snelle levering.

Ziet er prima uit!

Gemakkelijk, duidelijk en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Precies wat ik bestelde

Ik kreeg precies wat ik bestelde, en ook nog met de verwachtte levertijd. Goede kwaliteit, zeer tevreden.

gezocht; een drukker die wel kwaliteit kan leveren!

Na vele jaren trouwe en tevreden zakelijke klant is het klaar. Het afgelopen half jaar meer klachten op drukwerk en slecht materiaal gehad dan in al die vele jaren daarvoor samen. Slechte kleuren, papieren zakken van kwaliteit toiletpapier, stickers waarvan de hechtlaag gewoon loslaat. Ik ben mijn vertrouwen intussen volledig kwijtgeraakt. Blijkbaar heeft Drukwerkdeal de laatste tijd in een poging goedkoop te blijven de kwaliteit laten varen. Dat blijkt nu duurkoop. Ik geef liever een paar tientjes meer uit aan een drukker die wel fatsoenlijk werk levert en waar ik niet achteraan hoef. Jammer, ik heb er jarenlang goed drukwerk in vele maten en vormen van betrokken. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard!

Top zoals altijd!

Makkelijk bestellen, producten altijd zoals omschreven. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Hele fijne samenwerking

Had kort dag een banner nodig, is met spoed opgepakt en direct geregeld. Kwalitatief het resultaat waar ik op had gehoopt

top

snel en goed

Goedkoopste prijs, prima product maar niet als verwacht

Makkelijke manier om te bestellen. Extra service bij gekocht (a +-35% van de aankoopprijs) om de foto te beoordelen. Resultaat is mooi, maar lang niet zo scherp als dat ik gehoopt had. Geen terugkoppeling gekregen of de controle goed was (waar je dus wel €15,- voor betaald), hier heb ik zelf navraag op gedaan. Foto was goed, hoorde ik. Blijkbaar toch niet goed genoeg voor een scherp resultaat.

Slechte kwaliteit

Visitekaartjes zijn niet zwart, duidelijke nevel te zien in de kaartjes van het printen. De krassen in de de kaartjes ontkom je niet aan, dat is begrijpelijk.

Drukwerkdeal stelt nooit teleur

Ik bestel al jaren al mijn drukwerk bij Drukwerkdeal en het gaat heel zelden mis. Als het al mis gaat wordt het razendsnel keurig opgelost. Bestellen gaat heel makkelijk en ondersteunende vragen worden direct beantwoord. Prijs/kwaliteitverhouding is ook prima in orde. Kortom; aanrader.

Goede kwaliteit, prima prijs!

Zeer regelmatig bestellingen gedaan en het stelt me nooit teleur! Goede kwaliteit, zeer snel geleverd en de prijs is ook nog eens prima! En mocht er een keer iets fout gaan, dan lossen ze het super snel op!

Snel en uitstekend.

De bestelde poster kwam twee dagen eerder aan dan bij de bestelling beloofd. En de kleurweergave en kwaliteit waren boven verwachting. Dik tevreden!!

Top ervaring, maar wel een kleine scheur in poster

snel geleverd, goed gedrukt, helemaal top. Zat alleen een kleine scheur in de poster in de linker boven hoek, maar kan gebeuren. plakbandje erop en gaan met die banaan.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer