Snel mooi en goede service

Ik bestel regelmatig en ben altijd tevreden

Gewoon TOP

Bestellen is makkelijk en de spullen zijn snel in huis. En het belangrijkste het bestelde product ziet er geweldig uit!!!

Mooi boek

Het (hardcover) boek zag er naar wens uit. Alleen de levering liet erg lang op zich wachten

Super Services

Ik heb hier meerdere dingen besteld en dat ging super makelijk via de toets op de site om mijn eigen ontwerp te maken. Zeker een aanrader.

Snel en goed werkbaar

Goede ervaring, ruime keuze in produceten, fijne design programma. Snelle verwerking. Kortom, Wij zijn tevreden met Drukwerkdeal.

Goede klantenservice en product snel in huis

Door wat onduidelijkheid niet het juiste product besteld. In contact geweest met de klantenservice en het werd netjes en snel geregeld. Opnieuw besteld en producten waren snel in huis en van knappe kwaliteit.

Fijne en snelle service

Ik bestel al jaren voor mijn klanten bij Drukwerkdeal drukwerk. Als er iets mis gaat wordt het altijd keurig opgelost. Spoedleveringen zijn ook altijd keurig snel geleverd en een gewone levering wordt soms ook eerder bezorgt dat de verwachte leverdatum. Ik ervaar dat klantvriendelijkheid en fijne service.

Snelle levering en prima kwaliteit

Tot nu toe enkel goede ervaringen gehad met Drukwerkdeal. Snelle service, prima kwaliteit en prima prijs.

Lekker snel!

Helemaal top

Was een eerste bestelling en wist niet goed wat ik verwachten kon. Maar geen enkele verrassing en alles duidelijk omschreven voor een hele scherpe prijs

Helemaal tevreden met mijn bestelling.

Ik bestelde visitekaartjes en stickers. Alles ziet er prima uit.

Onduidelijke bestelproces Banners, daardoor onnodig 2 extra Banners betaald

Ingeval van bestellen van drie Banners ten behoeve van 3 verschillende ontwerpen, blijkt dat er drie afzonderlijke bestellen dien te worden gedaan. Helaas wordt dat nergens in het bestelproces gecommuniceerd. Nu heb ik drie stuks Banners met het zelfde ontwerp, i.p.v. drie banners met verschillende ontwerpen. Jammer dat Drukwerk haar verantwoordelijkheid niet neemt voor onnodig door klant gemaakte onnodige extra kosten (á 2 x €84 = €160).

In één woord perfect!

De stickers zien er fantastisch uit. Supersnelle service, en een paar meer dan besteld. Geweldig!

Zeer goeie prijs-kwaliteit verhouding

Website is makkelijk om je drukwerk te bewerken. Snelle verzending, keurig verpakt en resultaat is geweldig!

Precies wat ik wilde!

Drukwerk deal leverde op tijd en tegen een scherpe prijs precies het ontwerp dat ik had gemaakt met de gewenste kwaliteit!

Mooie kalender

Goede kwaliteit

goede service en betaalbaar

altijd een oplossing en geen gezeur goede prijs kwaliteit verhouding

De eindejaarskaart 2024 is weer prachtig gedrukt

De kaart is weer prachtig gedrukt.

Het aanleveren zou eenvoudiger moeten zijn.

Betrouwbaar, komen afspraken na, professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

Fantastische kwaliteit en service

Ik bestelde een fotoplaat op forex van 290x50 cm. Had die binnen een week in huis, vriendelijk bezorgd door hun eigen bezorgservice. Machtig mooi resultaat in huis. Een ware blikvanger. Ook contact gehad met de klantenservice die bijzonder behulpzaam is. Er wordt prettig meegedacht. En ook nog eens zeer aantrekkelijke prijzen.

Snel en goed van kwaliteit

Ik kan altijd terecht met vragen, wordt dan goed geholpen. Een nadeel is: Dubbelzijdig kaartje gevouwen, gaat altijd buigen. Dat komt natuurlijk omdat 1 zijde een glans laag overheen zit en aan de binnenkant geen afwerking. Maar dit weerhoudt mij niet... Alles wat ik aan drukwerk bestel is bij jullie !!! Groet Willeke

Goede kwaliteit en uitstekende service

Er was een bestelling niet goed gedrukt. Ik heb hiervan melding gemaakt en binnen no time had drukwerkdeal een nieuwe order aangemaakt en met spoed gedrukt en verzonden en een factuur van 0 euro. Top service!

Eenvoudig bestellen en heldere communicatie

Custom etiketten besteld in verschillende formaten. Uploaden eigen ontwerp is eenvoudig. Resultaat prima.

Fantastisch!

Zeer goede service en goede kwaliteit. Ik heb zelf mijn ontwerp laten maken/aangeleverd en het kwam er perfect uit. Flyers, posters en een banner. De kwaliteit is perfect en de klantvriendelijkheid is top. Ze helpen je waar nodig en je kan zelfs verschillende samples meekrijgen om te kijken wat je fijn/mooi vindt. Echt een aanrader, de prijs is ook niet hoog.

Goede service & kwaliteit

Mijn eerste ervaring met Drukwerkdeal is zeker positief. Ik had een bestelling geplaatst en nadat ik het product ontving, zag ik dat het niet goed leesbaar was (mijn eigen fout in kleurkeuze). Drukwerkdeal heeft dit echter heel snel en netjes voor mij opgelost. Ik raad Drukwerkdeal ten zeerste aan voor kwaliteitswerk en topservice!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer