Spoedorder gedaan (tegen extra betaling) die ik nodig had voor een belangrijke vergadering en een dag extra gepland. Afspraak van de spoedlevering werd niet nagekomen. De dag erna konden ze ook niet toezeggen. Vervolgens aangeboden dat ik een koerier regel die de order op komt halen waarbij we de kosten delen. Dit werd ook afgeslagen en niet in mee gedacht.
Beste Lars, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel erg vervelend dat de order is vertraagd. Echter spreken wij over een verwachte leverdatum op onze website. Er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor er een vertraging kan optreden. Niet alleen intern bij ons maar ook bij een vervoerder. Ik zie dat jouw order met 1 dag is vertraagd. Mijn collega heeft uiteraard de spoedkosten gecrediteerd en uit coulance een extra korting verwerkt. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Vijf tot tien keer per jaar een bestelling wordt altijd netjes uitgevoerd. Ooit iets fout gegaan met een levering maar binnen deadline met nieuw product alsnog opgelost.
Hoi Harold, Wauw, bedankt voor deze top review! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met ons. Wij zijn ook blij met jou als klant. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Erg goed verpakt snel verzonden en mooi
Hallo Marc, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product naar wens is. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De bestelling verloopt snel. De levering volgt meestal eerder dan gepland. Heel plezierig. De drukkwaliteit is echt geweldig.
Hallo Rob, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent ons bedrijf over de leveringen en de drukkwaliteit. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Gewoon een top bedrijf, bestel er al jaren mijn drukwerk. Goede service, goede prijzen, snelle levering en goed drukwerk!
Hallo Benjamin, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik heb niets te klagen. De eerste paar keer twijfelde ik, belde vervolgens en werd goed door het aanleveren van het ontwerp geleid. Maken hun leveringstijden waar. Fijn bedrijf.
Hallo Erik, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de hulp van de klantenservice. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Wij bestellen sinds 2010 al ons drukwerk bij Drukwerkdeal en hebben in de afgelopen 14 jaar voor meer dan €50.000 aan bestellingen geplaatst. Tot nu toe hebben wij nooit klachten gehad, niets geretourneerd en nooit een klacht ingediend. Onze ervaring was altijd positief, maar helaas hebben de recente gebeurtenissen dit beeld sterk veranderd. Wij ontvingen onlangs twee setjes visitekaartjes (t.w.v. €68) van zeer slechte kwaliteit. De inkt is doorgelopen, wat duidelijk zichtbaar is op de door ons meegestuurde foto’s. Na onze klacht werd gevraagd om een setje retour te sturen naar een antwoordnummer. Dit hebben wij gedaan, ondanks dat in uw mail al werd aangegeven dat het bewaren van de track-and-trace-code nodig is, omdat retourpakketten vaker zoek raken. Zoals verwacht is het pakket door PostNL niet aangekomen. Toen wij vervolgens opnieuw contact opnamen, was het antwoord dat wij alsnog nieuwe kaartjes kunnen ontvangen, maar pas nadat de originele kaartjes fysiek zijn beoordeeld. Dit terwijl de problemen al duidelijk zichtbaar waren op de foto’s. Het voelt alsof onze langdurige relatie en betrouwbaarheid als klant niet meetellen, ondanks het feit dat wij nog nooit een klacht hebben ingediend en zeker niet voor een bedrag van €68. Wij vinden het teleurstellend dat er geen vertrouwen is in onze klacht en dat wij nu in een situatie belanden waarin wij meer moeite moeten doen om een relatief klein probleem op te lossen. Dit maakt dat wij ons afvragen of wij in de toekomst nog met Drukwerkdeal willen blijven samenwerken.
Beste Weijntjes, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel erg jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met de geleverde kaartjes. Ik heb jouw account er even bij gepakt en zie dat je al een klacht hebt ingediend en dat dit door mijn collega's van Aftersales al is opgepakt. Zou je op de email willen reageren zodat we dit samen soepel kunnen oplossen? Alvast heel erg bedankt voor je medewerking! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Het bestelproces verliep prima, maar het betaalproces kan vooraf veel beter afgestemd worden, waardoor onnodige vertragingen voorkomen kunnen worden.
Beste Maurits, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat je het betaalproces niet als soepel ervaart. Wanneer je kiest voor betaalmethodes "op rekening" of doorlopende machtiging" nemen we de order gelijk in productie zodra er een goedgekeurde bestand aangeleverd wordt. Bij alle andere betaalmethodes geldt dat de betaling vooraf voldaan dient te worden voordat we de order in productie nemen. Bij verdere vragen verneem ik deze graag en ik wens je een mooie dag verder! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima website om te ontwerpen en de levering kwam op tijd.
Hallo Ellen, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het ontwerpprogramma op onze website en we aan je verwachtingen hebben voldaan. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Alles ging zoals aangegeven.
Hallo Arie-jan, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal. Alvast een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Sinds dinsdag (24-12) staat er een track and tracé code van PostNL, maar post nl heeft het pakket nog niet ontvangen. Uiterlijk morgen moet ik het hebben..! Wellicht is het probleem van PostNL??
Hi Jacqueline, Bedankt voor het schrijven van een review. De order heeft al vanaf het begin een verwachte leverdatum van 31 december. De flyers zijn momenteel onderweg met de chauffeur en kan je vandaag tussen 13:00 en 15:00 uur verwachten. Hiermee hebben we de verwachte leverdatum behaald. Bij verdere vragen verneem ik het graag. Een mooie jaarwisseling gewenst! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keurige afhandeling Snelle levering Nette verpakking
Hoi Alex, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal. Alvast een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ondersteuning en kwaliteit van het geleverde volledig naar wens.
Hallo Herman, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Wat fijn dat je positieve ervaringen met ons hebt en dat je een tevreden klant bent. Dit horen wij graag! Graag tot de volgende keer weer en alvast een fijne jaarwisseling :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk te ontwerpen en mooi drukwerk, snel geleverd
Hoi Ellen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal. Alvast een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Weer perfecte kalenders!
Beste Martin, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Veel plezier gewenst met de kalenders en fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijk bestellen en hoef me nooit zorgen te maken over snelle levering en kwaliteit printwerk.
Dag Hans, Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze kwaliteit en snelle levering. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot de volgende keer weer. Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Dubbelzijdig drukwerk. Met de hulp van de site zelfs voor semi prof te doen. Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd. Tevreden klant.
Hi Peter, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Wat fijn dat je positieve ervaringen met ons hebt en dat je een tevreden klant bent. Dit horen wij graag! Graag tot de volgende keer weer. Fijne feestdagen! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk bestand online samen te stellen en snelle levering voor een goed prijs
Hoi Allette, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal. Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Meedenkend. Denken in oplossingen. Daadgericht.
Goedemiddag Albert. Dankjewel voor jouw review, kort en krachtig! Worden we blij van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel goede kwaliteit. Net toen een andere drukker zonder overleg met mij een spoedorder annuleerde, heeft Drukwerkdeal mijn bestelling direct en professioneel afgehandeld. Ontzettend bedankt.
Goedemiddag Elisa, Dankjewel voor jouw mooie review, fijn dat we je hebben kunnen helpen met jouw snelle order van ansichtkaarten! We zijn blij dat deze helemaal naar tevredenheid zijn aangekomen! Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De bestellingen die ik gedaan heb zien er top uit! Geven het altijd nog even aan als er iets mis is.
Goedemiddag Rick, Wauw, dankjewel voor jouw supergave review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Over het algemeen was ik redelijk tevreden. Het is nu niet meer mogelijk om een product, wat ik echt al meerdere keren besteld heb, nogmaals exact hetzelfde te bestellen. ik ben al 2 dagen bezig om het voor elkaar te krijgen. Ze kunnen wel instellen dat ik dezelfde instellingen krijg, maar dan nog staat het plaatje dat ik de vorige keer gebruikt heb er niet op. Dat kan ook ineens niet meer. Maar ik wil exact hetzelfde product. Krijg ik vervolgens een mail met de afbeeldingen die ik vorige keer gebruikt heb en kan ik opnieuw het product aanmaken. Waarom? Je weet wat ik had (al meerdere keren besteld) je weet welk plaatje erop moet en vervolgens laat je mij aan het lot over met als gevolg dat het bijna zeker is dat ik niet exact hetzelfde product krijg als de vorige keer. Waarom? dit is zo ontzettend slecht !!!!!!!!
Beste Wim, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het niet lukt met het herhalen van een bestelling. Wegens de privacy is het helaas niet mogelijk dat wij een (her)bestelling voor je plaatsen. Alle bestellingen dienen via het account geplaatst te worden op onze webshop. Mijn collega heeft je de links naar het exacte product op onze website en de drukbestanden van de vorige bestelling naar je toe gemaild. Ik vertrouw erop dat het hiermee lukt om de (her)bestelling te plaatsen. Indien je nog vragen hebt hierover, verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede prijs, goede kwaliteit. Snelle levering!
Hi Andy, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle service and goede kwaliteit, 3 foute kersttruien gemaakt. Zaten wel in 3 verschillende grote dozen terwijl het gewoon in 1 had gekund. Beetje zonde! Maar verder heel netjes en snel
Goedemiddag Djowey, Bedankt voor je mooie review en jouw feedback! Goed dat je het aangeeft, in het kader van duurzaamheid moet dit zeker beter kunnen, ik ga het intern doorgeven. Heel veel plezier met de truien en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Klantvriendelijk en goedkoop
Beste Ria, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten. Hier worden we blij van! We zien je uiteraard graag weer terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer