Prima kwaliteit, gemakkelijk en snel

Dikke prima, maar geen 5 sterren. Noem een next day delivery geen next day als er 4 dagen overheen gaan.

goed gedrukt, snel geleverd

Prima dienstverlening. Eenvoudig bestelproces, duidelijke communicatie en snelle levering. Precies hoe je het graag ziet.

Deadline niet gehaald door drukwerkdeal

27.500 stickers voor de PRAXIS niet geleverd op de beloofde datum. - Wij Houtwerf hebben 10% boete gekregen op de gehele orderwaarde - Orderwaarde was 93.000 euro, dus reken maar uit. - Houtwerf is 24 uur per dag open ivm dag- en nachtdienst - Bezorger van Drukwerkdeal beweerd dat we niet aanwezig waren - De stickers zijn dus niet geleverd en mee terug genomen - Vervolgens weten ze niet waar de stickers gebleven zijn etc etc etc het was verschrikkelijk

Service is goed

Gewoon perfect.

Lange levertijd zonder verdere communicatie. Medewerker die aannames als verwachting vertelde.

Heel matig.

Strakke levertijd, snelle communicatie, betrouwbaar

Erg fijn samenwerken, grafische afdeling is ook duidelijk. Leverdata kloppen. Bestaan al een tijd en dat merk je.

Super kwaliteit

De visitekaartjes zien er tip top uit! Helemaal bij met de kwaliteit van het papier, bedrukking en leveringssnelheid.

Super blij met mijn kaartje

Mooie kwaliteit kaartjes

Goede klantenservice

Tijdens het bestellen per ongeluk een foutje in het systeem geslopen waardoor het ontwerp er als plaatje nog een keer overheen stond. Heb ik direct aangegeven toen ik het zag en het was ook direct zeer goed opgelost door de klantenservice. Hoefde alleen opnieuw te bestellen en de kosten werden verrekend. Bedankt!

Gewoon goed

De banner is er mooi geworden. Alhoewel ik de goedkoopste kwaliteit (basic) heb besteld, is deze zeer stevig en mooie kwaliteit. Erg blij mee. Ondanks de feestdagen is deze binnen een paar dagen geleverd.

Toppers

uitstekend

makkelijker kan het niet en het eindresultaat is prima.

Fantastisch geholpen door Marian

Marian is een absolute redder in nood! Ik had op het laatste moment een banner nodig voor een beurs en hoewel ik wat laat was met bestellen, leverde DwD snel en efficiënt. Helaas kwam de banner beschadigd aan, maar dat was geen probleem. Marian sprong onmiddellijk in actie en zorgde voor een fantastische oplossing. Niet alleen was ze snel in haar reactie, maar ze handelde ook met vriendelijkheid en professionaliteit. Binnen de kortste keren had ik een vervangende banner die perfect was. Haar klantenservice is echt buitengewoon! Dank je wel, Marian, voor je geweldige service en voor het redden van mijn dag op de beurs! Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik je inspanningen waardeer.

Super drukwerk

Drukwerk deal is een aanrader. Ideaal om zelf je drukwerk te maken en de ontwerpen . Mooi programma duidelijk en makkelijk te gebruiken

Snijtekens op drukwerk

(en ik heb ze wel gevraagd om deze te verwijderen). Niet tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Verkeerde is geleverd

Nee, dit gaat helemaal niet goed. Ik heb heel iets anders ontvangen, direct een klacht aangemaakt en na 3 werkdagen nog geen reactie ontvangen.

Snel geleverd en uitstekend gedrukt

Goede ervaring, aanrader!

Prima drukwerk maar vaak herdruk nodig

Ik heb 4 magazines in de loop der jaren laten drukken. Ook even zoveel klachten over de druk kwaliteit. De herdruk is dan prima maar het kost moeite voor beide partijen voor een goed eindresultaat.

Geweldige service

Er was wat met mijn bestelling en werd uitstekend geholpen!

prima, prima prijs kwaliteit verhouding.

Helder over de mogelijkheden en kosten, snelle levering, mooi op tijd!

Vlotte en goede service

De levering was heel vlot .Echt goede kwaliteit print.. Een andere klant zal iets minder blij zijn omdat hun pakket bij on as werd geleverd

Slechte service

Als je al 10-15 jaar een trouwe klant bent van Drukwerkdeal denk je, met nog tijd genoeg, dat er bij een foute leverdatum nog iets hersteld kan worden. Helaas. Wel zou dezelfde bestelling die je dan wederom kunt invoeren wel op tijd aankomen. Heel apart. Zo gaat men daar met (trouwe) klanten om. Inmiddels heb ik besloten al mijn drukwerk bij een ander onder te brengen. Geen Drukwerkdeal meer voor mij.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer