Snel geleverd, mooi werk

Ik had een sticker nodig die verwijderbaar is en beschrijfbaar. Ik heb toen een eigen opmaak doorgegeven en 100 stuks als proef besteld. Deze werden snel geleverd en ze doen precies wat we ervan verwachten.

Top bedrij

Super service

Snel en perfect

Simpele fout bij spoedbestelling

Ik heb al.caker zaken gedaan bij Drukwerkdeal. Normaal heel tevreden en dus nog niet eerder met hun klachtafhandeling te maken gehad. Helaas is dat mij deze keer zeer slecht bevallen. Ik had met spoed gelamineerde stickers nodig. Maar bij ontvangst blijkt dat bij meer dan de helft het laminaat niet volledig heeft gehecht. Ik weet uit ervaring bij een drukkerij dat dit vaker voorkomt. Bij een kwaliteitscontrole moet dit opvallen en dan kan dit vooraf makkelijk gecorrigeerd worden. Maar blijkbaar is die er niet, en sturen ze het product zonder meer op. Na ontvangst heb ik de klantenservice gebeld. (Geen chat, want ik had haast en wilde spijkers met koppen slaan). Nou dat kan niet. (Bellen wel, maar snel oplossen niet). Nee ik moest een formulier invullen, foto's uploaden en wachten tot mijn klacht opgepakt werd. Oplossing ik krijg mijn stickers alsnog opgestuurd. Geen excuses (jawel, een algemene excuses reply in de mail dat de klacht is ontvangen. Dat is geen excuses) Geen oplossing dat ik mijn deadline gemist heb. Geen andere compensatie voor het ongemak, geen verificatie of het goed opgelost is niets. Ook kon ik nergens kwijt, over wat ik denk dat er fout ging en wat ik denk dat Drukwerkdeal kan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Een negatieve reactie geef ik niet snel. Maar dit is blijkbaar de enige plaats om mijn ervaring met Drukwerkdeal te communiceren, en publiek! In ieder geval deze keer echt slecht.

Super resultaat en vriendelijke mensen

Na het insturen van mijn afbeelding heb ik contact gehad met ze om het even te controleren. Ze zijn meedenkend en behulpzaam. Complimenten!

Te laat geleverd

Bezorging was 3 dagen te laat. We hadden het zwaar nodig op tijd.

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Voor mensen die zelf een beetje kunnen ontwerpen en DTPen is drukwerkdeal de plek om je drukwerk, stickers etc te bestellen. Zelf ooit een logo "laten" ontwerpen door een buro nu bewerk ik deze zelf net een gratis vector programma. Ik pas het logo en huisstijl aan naar hoe ik het nodig heb. Dan weer een grote reclame sticker of visitekaartje. Bestandje uploaden even uitlijnen en gaan.

Vlot behandeld en nette rpijs

nvt

teleurstellend

Na 5 jaar van samenwerking, laten ze ons naast liggen. Ze hebben onze orde niet geprint en nemen geen verantwoordelijkheid om dit te corrigeren. We moesten het festival doen zonder de catalogus.

Het was weer prima!

Ieder jaar bestellen we kaarten met eigen ontwerp; en ieder jaar komen ze prachtig en goed verzorgd, ruim op tijd thuis! Top!

Snelle, uitstekende service!

Echt uitstekende en snelle hulp als je klantenservice belt.

Normaal prima - jammer dat als je contact opneemt service beroerd is

Ik heb hier denk ik over de jaren heen voor minstens E15.000 euro besteld. Bestel ik een sticker voor E18 waar de druk verkeerd gaat (en waar ze zelf beroerd over gecommuniceerd hebben) - krijg ik 30% korting aangeboden voor een herdruk. Producten zijn prima kwaliteit hoor, maar de service is kennelijk abominabel. Wat een lapswanzen. Gelukkig heb je meestal geen service nodig als je hier besteld.

prima ervaring, snelle levering

net als vorig jaar een kalender met eigen foto's door Drukwerkdeal laten drukken voor ons bedrijf. Als je ergens vragen over hebt dan is een belletje genoeg om het op te lossen. Hele snelle levering en de kwaliteit is - wat ons betreft - helemaal prima. Dank!

Snel besteld en geleverd.

We hebben standaard product besteld (dus niet bedrukt). Het was heel snel binnen. We zijn erg tevreden.

Gewoon goed

Bestelling geplaatst en die kwam keurig op tijd, zelfs eerder dan de prognose was.

Perfect!

Gemakkelijk, snel en mooi!

Prima ervaring

Snelle levering van goede kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs

Service!

Geweldige service zeg! Één keer ging het mis met de goudfolie op de kaarten; toen ik dat aangaf werd er gelijk aangeboden om kosteloos opnieuw te drukken en ik mocht daarvoor zelfs het ontwerp nog aanpassen!

snelle service maar producten telkens verkeerd geleverd

Bij telefonisch contact worden de klachten niet gehoord, bij email contact verwijst men weer naar elders. Jammer, goed bedrijf maar schijnbaar geen kwaliteitscontrole en klachten worden niet opgepakt.

Prachtig glossy magazine en snelle levering

De vijfde editie van het tweejaarlijkse glossy magazine (100 pagina's) voor mijn klant is vandaag bezorgd in een oplage van 1000. Grote complimenten wederom voor de kwaliteit van het drukwerk. Ook over de snelle levering binnen 8 werkdagen en de communicatie ben ik heel content. Dankjewel hiervoor! Net als voor al het andere drukwerk dat ik bij jullie bestel.

Perfecte service

Heel blij met de manier en snelheid waarmee mijn bestelling is behandeld.

Slecht

Mijn eerste bestelling voor kerstkaarten, stickers en visitekaartjes. Ik ga hier niet helemaal uit de doeken doen wat echt scheelt alleen ik zou jullie snijmachine wel even kalibreren..

Snel en perfect drukwerk

Prima geregeld snel

niet best, wisselend advies, gelukkig eindresultaat wel oke en bruikbaar

Ik heb meerdere keren het ontwerp moeten maken en met de klantenservice moeten bellen. DRAMA. Gelukkig is het eindresultaat mooi geworden. Maar ga volgende keer toch ergens anders kijken of het makkelijker kan. als je een ontwerp maakt bij kalender voor 65 stuks kan je dit ontwerp niet gebruiken als de aantallen aangepast moeten worden naar 250 stuks. Jullie klantenservice geeft verschillend advies. En dan krijg ik ook nog eens een document gestuurd door jullie wat in kwaliteit zo slecht was dit ik alsnog alles opnieuw moest maken. Wat 1 dag werk normaal kost heeft nu 3 dagen geduurd. Schandalig! Maar zoals gezegd eindresultaat is wel mooi. Maar had mooier gekund want ook jullie sjabloon werkt vreselijk!

Super snelle service!

Goede telefonische hulp en super snelle levering!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer