Snel en goed

Mijn bestelling was super snel geleverd en boven verwachting goed!

Ook deze keer zijn de brochures weer top

Ik heb al heel wat keren dingen besteld bij Drukwerkdeal. Zoals ook alle voorgaande keren was het ook nu weer perfect. Keurig op tijd, prima kwaliteit. Kortom: weer helemaal top in orde! Blij met Drukwerkdeal!

Let op, slechte klantenserice.

In 14 jaar nog niet zo'n slechte leverancier gehad. We hebben een omvangrijke klus geplaatst. Ik voelde dat er daar intern iets verkeerd liep, direct proactief contact opgenomen. Daar werd niets mee gedaan waardoor de gehele order de prullenbak ik kan. Niets duurzaams aan, zeg maar. Vanuit daar geen proactieve oplossing. Niet eens een excuus. Vervolgens hebben we vanuit onze kant een oplossing bij hun gezorgd. En wat komt daaruit? We moeten door hun fout de meerkosten uit eigen zak betalen terwijl het de fout van Drukwerkdeal was (waar we hun voor hebben proberen te behoeden) Ondertussen spreek je met 8 verschillende medewerkers, meerdere belletjes, 20+ mailtjes en té veel uren verder.

Het gevelbordje dat ik bestelde, ziet er uitstekend uit: mooie kwaliteit en duidelijke bedrukking.

Ik bestel al jaren zeer divers drukwerk bij DWD. De kwaliteit is constant goed. Zeer tevreden dus!

Altijd goed!

Juist als er service nodig is, soms ook door ons eigen handelingen die net anders gaan dan zou moeten, dan staan jullie klaar en zijn goed bereikbaar en behulpzaam.

Late bezorging

Drukwerk voldoet aan de eisen alleen de bezorging laat te wensen over.

Makkelijk online programma. Perfect drukwerk.

altijd snel en accuraat

zoals altijd snelle levering, prima verzorgd

Snelle & nette levering

Heel fijn dat er zoveel aanlever- en productinformatie beschikbaar is op de website. Dit heeft ons meerdere keren geholpen om uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen voor onze banners en flyers. De producten worden netjes verpakt en soms nog eerder dan de beloofde levertijd geleverd.

Enorm veel producten, goede website en goede kwaliteit drukwerk

Ik heb al vele jaren zeer goede ervaringen met drukwerkdeal. Website is gebruiksvriendelijk, productkeuze is ruim, de prijzen zijn erg scherp, en de levering is snel. En het allerbelangrijkste: de kwaliteit van het drukwerk is erg goed.

Zoals altijd top!!

Alles is weer tiptop geleverd!

Snelle levering en een mooi resultaat. Degelijke kwaliteit.

Mega behulpzaam

Wijnzijn goed geholpen bij het aanleveren van het design. Toen bleek dat deze niet goed samen ging met het type sticker dat wij hadden gekozen hebben jullie ons uit coulance een andere sticker laten drukken. Goeie stickers, en snel gedrukt!

Vlotte levering, goede prijs, prima kwaliteit

Zie boven

Goed en snel

Goed en snel

Geduldig en behulpzaam

Ik had wat problemen met mijn bestelling. Over een span van vier weken hebben we het opgelost. Die tijd had ik nodig, en hebben zei kunnen bieden. Nu ben ik heel tevreden met mijn bestelling

snelle duidelijke levering conform verwachting

Aanvragen offerte verliep 'stroef' , ging niet via website. Was snel opgelost na contact chatbox. Offerte aanvraag verstuurd via info@...

prima bedrijf

professioneel, correct en betaalbaar

ik heb niet ingestemd met emails voor marketing

toch krijg ik emails om een beoordeling achter te laten. rot op.

Prima werk en ruim binnen beloofde tijd.

Duidelijke bestelprocedure en het werk is prima en op tijd.

grappig cadeau voor collega

Het shirt met opdruk was op tijd binnen. Maat M wel wat groter dan ik had verwacht. Opdruk was wat kleiner dan ik had verwacht, maar dat ligt waarschijnlijk meer aan dat ik het niet had opgemeten enzo:-)

uitstekend!

De kwaliteit van de producten en drukwerk zijn erg goed. Tevens wordt je door het aftersales team vriendelijk te woord gestaan en helpen ze je snel door je vragen te beantwoorden of oplossing te bieden mocht je een probleem ondervinden.

Betrouwbaar en goede service voor nu en d toekomst

Ben al jaren een tevreden klant en ben zeer te spreken over de service en mogelijkheden die Drukwerkdeal te bieden heeft. Ook als het mis gaat zijn ze er voor jou. Ga zo door!

Super service, kwaliteitsproducten

Ik bestelde zowel visitekaartjes als een groot gevelbord (2,95m x 1m) via de website van dit bedrijf en koos ervoor om op de website zelf een ontwerp te maken. Het logo dat ik hiervoor uploadde was aanvankelijk niet scherp genoeg. Dankzij de optie om iemand van het bedrijf het ontwerp te laten nakijken alvorens het in productie te plaatsen, kreeg hier ik hier heel snel feedback over. Dankzij de goede service en duidelijke hulp van de werknemers, kon ik mijn logo correct aanpassen en heb ik nu een prachtig gevelbord en hele mooie visitekaartjes. Echt een aanrader!

Snel, simpel en klantgericht

Er wordt helder gecommuniceerd wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden aan het aangeleverde document.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer