Snelle, duidelijke en goede levering en service en kwaliteit
Hallo, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Hier zijn we erg blij mee! We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Mijn ervaring met Drukwerkdeal is uitstekend! Duidelijke site en bij vragen kan je bellen en helpen ze je meteen verder.
Hallo Francy, Super bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt. We helpen je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hallo Piet, Kort maar krachtig! Dankjewel. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Je betaald extra voor next day delivery maar ze werken met DHL samen die dat dus bijna nooit waarmaakt. Weer 100 euro de prullenbak in omdat een hekwerkbanner niet op tijd werd geleverd.
Hallo Janick, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat ontzettend vervelend dat jouw order de verwachte leverdatum niet heeft gehaald. Ik heb je zojuist geprobeerd te bellen maar kreeg je helaas niet te pakken. Ik stuur je een mail met het voorstel. Ik zie je reactie daarop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Onze rollup banners waren exact op tijd geleverd en van mooie kwaliteit! Blij mee!
Hallo Nicole, Dankjewel voor het plaatsen van deze mooie review. Goed om te horen dat de roll-up banner op tijd is geleverd en van goede kwaliteit is. Watt kunnen we in de toekomst voor je doen om van de 8 een 10 te maken? Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Bestelling was keurig verpakt en na de montage aan de muur van het frame, was het inzetten van het doek een fluitje.
Hallo Henk, Enorm bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te horen dat de order zo netjes was verpakt. Veel plezier gewenst van het doek! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Ik had de verkeerde maat stoepbord besteld en betaald. Deze word nu opgehaald en 100% gecrediteerd. Hier ben ik heel blij mee! Morgen komen ze het ophalen. Dus heb het vertrouwen erin, dat het netjes word geregeld. groetjes Corine van den Berg Thuisin van den Berg Leerdam
Hallo Corine, Bedankt voor je review. Fijn dat het geregeld is dat het stoepbord bij je wordt opgehaald. Zodra dit verwerkt is door onze afdeling aftersales, zal het betaalde bedrag gecrediteerd worden. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Kleuren m'n zwart zou ik.zwarter verwachten en papier matige kwaliteit
Hallo Esther, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat jammer dat de kleur zwart in jouw drukwerk anders overkomt dan verwacht en dat je niet tevreden bent over de papierkwaliteit. Ik wil graag met je meekijken en een passende oplossing bieden. Ik heb je een mail gestuurd met meer informatie en zie je reactie daarop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
zoals altijd - sinds een aantal jaren - snel, uitstekend drukwerk, soms advies voor verbetering, snelle levering, goede prijs
Hallo Danny, Wat een mooie review. Dank daarvoor! We hopen je ook in de toekomst van mooi drukwerk te kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
De bestelde A5-stickers zagen eruit zoals ik hoopte en de levertijd was reuze snel. Iets wat erg fijn was, want zodoende kon ik meteen aan de slag.
Hallo Marja, Bedankt voor jouw 10! Goed om te horen dat jouw stickers zo snel naar wens zijn ontvangen. Succes met de stickers! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Bij de eerste levering van 500 stuks visitekaartjes (dubbelzijdig bedrukt) waren deze wat te donker. Na dat deze klacht werd ingediend heb ik telefonisch contact opgenomen en kreeg een heel vriendelijke dame aan de telefoon. Omdat ik zelf ook een foutje op de afbeelding had gemaakt mocht ik de bestanden opnieuw aanleveren. Deze werden opnieuw gedrukt en kosteloos verzonden. Binnen drie dagen had ik de visitekaartjes in huis. 100% tevreden. Wat een goede service, de volgende bestelling mag van mij door Drukwerkdeal geleverd worden.
Hallo Math, Bedankt voor jouw mooie review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze klachten afhandeling en dat je nu visitekaartjes hebt waar je 100% tevreden mee bent. We kijken al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Het bestellen en het ontwerpen ging prima. Mijn ontwerp leek heel duidelijk, scherp en goed leesbaar. In werkelijkheid is het niet goed leesbaar in te klein. Jammer van het geld.
Hallo Renee, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer dat de stickers niet zijn geworden zoals verwacht. Ik zie nog geen klacht bij jouw order staan. Ik heb jou een email gestuurd, als je daarop reageert komen we vast samen tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
de volgende dag was alles al geleverd en mijn collega's waren zeer tevreden over de kwaliteit.
Hallo, Wat een mooie review score! Deze levering was echt: Snel, sneller, snelst! Veel succes met de roll-up banner. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Prima kwaliteit voor een prima prijs. Altijd op afgesproken tijd geleverd.
Hallo Joh, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Alleen het downloaden van afbeeldingen op de website is niet altijd even duidelijk wat betreft de opmaak.
Hallo Suzanne, Bedankt voor jouw review en feedback! Ik neem jouw feedback intern mee. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Wat ben ik blij en tevreden. Super!
Hi Oscar, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat je helemaal blij en tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snel en goede kwaliteit.
Hi Harmen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
snellen levering van goede kwaliteit producten
Hi Erik, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Stelt nooit teleur!! Altiet goadd!
Hi Pascal, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Super deal!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van je super review. Kort maar krachtig! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Goede kwaliteit en snelle service. Komen belofte na.
Hi Karin, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent en we aan je verwachtingen hebben voldaan. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Over het algemeen is het werk en kwaliteit prima... maar 2 dingen: Consistentie in kleur bij herdruk laat regelmatig nog wat te wensen over en wat lastiger is (en daar kunnen jullie denk ik minder aan doen) dat de bezorging van de spullen vaak te laat en soms veel te laat is. Dat heeft zich nog wel eens vertaald in boze klanten ten aanzien van ons.
Beste Peter, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel jammer dat de herdruk wat te wensen overlaat met de kleuren en de levering soms te laat word geleverd. Ik stuur je een email naar aanleiding hiervan, wil je op die email reageren? Heel erg bedankt alvast. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Hi Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Mooie kwaliteit poster op textieldoek besteld. Prijs is goed en snel gedrukt. Levering met DHL niet volgens afspraak maar gelukkig nog wel op tijd.
Hi Leen, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Mooi om te horen dat de levering uiteindelijk nog wel optijd is geleverd en de posters naar wens zijn gedrukt. Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De kwaliteit is goed, het bestelgemak is fijn en de service is ook goed. Daarom kom je graag terug voor een nieuwe bestelling.
Hi Agnes, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer