Bij de laatste bestelling ging het om een ongewijzigde herdruk van folders. Het was in no-time geregeld en deze keer waren de kleuren (oranje) ook weer goed .
Hi Wim, Wat een gaaf bericht, dankjewel voor jouw mooie review! Heel veel plezier met het uitdelen van jouw folders, hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Visitekaartjes super snel geleverd voor een goede prijs!
Beste Tim, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat ontzettend fijn om te horen dat jouw visitekaartjes snel zijn geleverd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Deze keer brief papier besteld, altijd goed en vlot geregeld
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten dat we altijd goed en vlot jouw producten leveren. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Duizend ansichtkaarten laten drukken als reclame van mijn boek 'Hoe Geel weer geel werd'. Prachtige kleuren, mooie glans. En door de bijzonder goeie prijs is t echt heerlijk om ze uit te delen!
Hoi Petra, Wat een gaaf bericht, dankjewel voor jouw mooie review! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent bent de ansichtkaarten. Heel veel plezier met het uitdelen en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zoals altijd goed en vlot.
Beste Auke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Voor onze carnavalsvereniging flyers laten drukken. Eenvoudig zelf de ontwerpen online aangeleverd. Snel gedrukt en verzonden,met een top kwaliteit voor een super prijs!
Beste Mark, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten! Veel plezier gewenst tijdens het feestelijke programma! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De kwaliteit van Drukwerkdeal is de laatste jaren erg achteruit gegaan. Voorheen altijd super tevreden over de kwaliteit en eventuele afhandeling van een klacht, maar ze kunnen de kwaliteit niet meer waarborgen. Voor een klant van mij tot 3 keer toe 500 flyers besteld. Na meerdere herleveringen bleken de kleuren wederom niet juist. Uiteindelijk geld teruggevraagd. Hierop kreeg ik een standaard excuusmail. Ik zal niks meer bestellen.
Beste Floor, Bedankt voor het plaatsen van een review. Je hebt een order betreft flyers bij ons geplaatst. Deze zijn helaas niet juist afgeleverd, de kleur kwam niet overheen. Wij hebben de order tot 2x toe kosteloos opnieuw geproduceerd, echter is het een lastige kleur om te laten drukken. Het is dus helaas niet voor ons haalbaar om de flyers op de manier te laten drukken hoe jij wenst. Daarom is de order gecrediteerd en ontvang je het bedrag terug. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd en perfect afgedrukt zonder gedoe en gezeur en dat voor een zeer fatsoenlijk bedrag. Een echte aanrader!
Beste Huib, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beter drukwerk dan ik had verwacht!
Hi Henk, Bedankt voor deze fantastische review. Ontzettend fijn dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen - Dat horen we graag! Graag tot een volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
I order a lot of large prints on dibond and they are always fantastic! And, the matt finish is so beautiful and adds yo my aesthetic.
Hi Lynne, Thanks for this great review! We are happy to hear that you're satisfied with the quality of our prints on dibond. We love your designs! Looking forward to the next order. Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Schrijf normaal geen reviews, maar de service van drukwerkdeal is wel echt top. Had nogal haast met het printen en vanuit drukwerkdeal werd er constant meegedacht en snelle reacties gegeven. product is ook zoals ze zelf zeggen 'gewoon goed gedrukt'. niks op aan te merken.
Hi David, Wauw, wat een ontzettend gave review! Hoe fijn is het om te horen dat alles zelfs met spoed nog zo goed is gegaan! Ik zie dat je meerdere collega's hebt gesproken tijdens de reis van jouw product, ik heb hen allemaal jouw complimenten doorgestuurd. Fijn om het weekend zo in te gaan! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
gewoon wat je verwacht te krijgen , krijg je
Goedemiddag, Wat een mooie review, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze achter te laten. Hier worden wij heel blij van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik hoop dat we deze roll up banners vaker kunnen gebruiken en ze niet te kwetsbaar zijn/scheuren.
Goedemiddag Marlies, Dankjewel voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze kartonnen roll-up banners. Deze zijn voornamelijk bedoelt voor het neerzetten en niet continu in en uit te rollen. Mocht je dat wensen, kan ik je beter verwijzen naar de andere type roll-up banners. Als je hier nog aanvullende vragen over hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice via 088 88 55 222 Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Website is makkelijk te volgen. Product voldoet aan hoe het op de website is gepresenteerd. Snelle en correcte levering.
Hi Esther, Wat een complimenten, gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Uiteraard zijn we nog nieuwsgierig wat we kunnen doen om jouw 8 hoger te krijgen voor een volgende bestelling. Alle feedback is welkom, je mag dit mailen naar [email protected] t.a.v. Webcare/Hanneke. Hopelijk kunnen we hiermee jouw volgende ervaring nóg beter laten zijn! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Geweldig goede service en prima drukwerk
Hi Vincent, Wat een prachtige review, kort en krachtig! Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met het drukwerk en hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
stickers zijn snel volgens afspraak geleverd.
Goedemorgen Mathij, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Ik begreep dat je inmiddels mijn collega al hebt gesproken over jouw melding, hij regelt dat dit op de juiste manier bij je komt. Als we in de tussentijd nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Sticker zijn retour naar jullie omdat ze niet bij ons zijn afgeleverd maar bij het ophaalpunt. gezien ik op vakantie was heb ik de mail gemist dat de sticker daar waren afgeleverd en omdat ze daar een paar dagen hebben gelegen schijnen de sticker nu retour naar jullie te zijn. Zouden jullie vandaag contact met mij kunnen opnemen hoe we de stickers hier gaan krijgen? BVD Mathij van Baars 0651588941
Super snelle levering en mooi bedrukt. Goed geholpen door de klantenservice en de aanlever tool is ook heel handig
Goedemorgen Sarah, Bedankt voor jouw prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
zeer mooi naambord laten maken en alles ziet er super mooi uit!! lang verhaal kort een echte aanrader zal er zeker weer bestellen
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review. Heel erg fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met jullie mooie naambord. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Prima verzorgd
Hoi Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review - kort maar krachtig! Graag tot een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
drukwerkdeal, is prima en betrouwbaar bedrijf, heeft een mooie site alles duidelijk en het menu helpt je eenvoudig door de verschillende heen stappen.
Hi Remon, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze website en je daardoor eenvoudig door je bestelling heen kon stappen. Bij een volgende bestelling zien we je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Fast delivery and easy to order!
Hi Cristiana, Thank you for taking the time to post a wonderful review. How nice to hear that you have such a positive experience with the fast delivery and easy ordering process on our website. We look forward to seeing you again for your next order! Yours sincerely, Samantha Webcare Specialist
Prima kwaliteit en zeer betaalbaar
Beste, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit verhouding van onze producten. Bij een volgende bestelling helpen we je graag weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
bestelling binnen n dag geleverd! helaas zijn de kleuren en het contrast wat minder mooi dan afgelopen keer.
het bellen naar een fout gemaakt door ons is goed opgelost
Beste, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze klantenservice en dat we het voor je hebben opgelost. Bij een volgende bestelling helpen we je graag weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik had een foamplaar binnengekregen die dor de bezorger onderweg beschidigd is geraakt. Ik heb het bij Drukwerkdeal gemeld en had binnen drie dagen een nieuw plaat in huis. Dat is pas service! heel blij mee.
Hi Mary, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat er een snelle oplossing is aangeboden nadat je plaat beschadigd was geraakt en je het ook weer snel in huis heb gekregen. Bij een volgende bestelling helpen we je graag weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer