Ik heb flyers besteld voor mijn vriend zijn verjaardag, ik kreeg ze super snel binnen en ze zijn heel scherp en mooi gedrukt. Wij bestellen met onze vriendengroep ook altijd onze spandoeken hier en het bevalt super goed.
Hi Merel, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de flyers voor je vriend zijn verjaardag! Het is geweldig dat de flyers snel en goed gedrukt bij je zijn aangekomen. Ook leuk dat jullie als vriendengroep altijd spandoeken hier bestellen! Bedankt voor het vertrouwen, we hopen jullie in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Handig en eenvoudig te bestellen. Zeer snel en netjes bezorgd.
Hi Erik, Bedankt voor deze mooie 10! Heel erg bedankt voor het achterlaten van je review. Het is altijd fijn als alles zo soepel verloopt, van bestelling tot levering. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De bestelling werd de volgende dag al keurig afgeleverd.
Hi Mireille, Ontzettend bedankt voor je mooie review na je eerste bestelling. Het is altijd fijn als alles zo soepel verloopt, van bestelling tot levering. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen en we zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Het is moeilijk in één zin te beschrijven. Al jaren bestel ik graag bij Drukwerkdeal. Het is mooi en professioneel werk dat ze leveren en voor een goede prijs. De mensen zijn aardig en professioneel. In de voorbereiding via de chat kwam ik bij de juiste beslissingen uit. Laatst had ik ook aangevraagd dat een specialist mijn drukwerk controlleert. Gelukkig maar, want het was nog niet goed. Met een goede tip is het nu opgelost. De doosjes voor mijn kaarten zijn geweldig mooi en profi, nu kijk ik uit naar de kaarten. Dank jullie wel mensen van Drukwerkdeal! Een team om trots op te zijn.
Hi Nicole, Enorm bedankt voor het delen van je mooie review. We zijn zo blij om te horen dat je al jaren met plezier bij ons bestelt en dat we je keer op keer kunnen voorzien van professioneel werk. Het is ook geweldig om te lezen dat de chat voor je goed heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes, en dat de bestanden specialist je drukwerk kon controleren en je verder kon helpen. Ik heb je lovende woorden gedeeld aan het hele team! We hopen dat de kaarten net zo mooi zijn als de doosjes, en we kijken ernaar uit om je weer te mogen helpen bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ontwerp en realiteit zijn in orde
Hi Ron, Bedankt voor deze mooie 10! Onze dag kan niet meer stuk! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden met ons. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snel geleverd goeie kwaliteit
Hi Donny, Enorm bedankt voor je review. De kwaliteit en snelle levering maken echt het verschil. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Kwaliteit is in 1 woord geweldig! Snelle levering en fijne communicatie. Daarnaast is de prijs ook 1 van de reden dat ik graag bij drukwerkdeal bestel.
Hi Debby, Bedankt voor deze mooie 10! Dat klinkt als een geweldige ervaring! Het is altijd fijn wanneer alles samenkomt: snelle levering, goede communicatie, en een scherpe prijs. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Mijn ervaring bestond uit het afdrukken van 50 foto's zowel kleur als zwart wit in groot formaat. Alle afdrukken wlzijn perfect en zoals verwacht. Meerdere afdrukcentrales in de afgelopen 15 jaar gebruikt maar deze behoort bij de top.
Beste Wil, Wauw, wat een prachtige review en complimenten. Bedankt voor het plaatsen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering & top product,
Beste Bea, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Geweldig dat je ons een 10 geeft! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb in 20 minuten een banner ontworpen voor een beurs via de ontwerptool en een werkdag later had ik het in huis. Sneller en beter kan niet! De kwaliteit was zoals gewoonlijk weer top!
Beste Seval, Leuk om te lezen dat het online ontwerpen zo goed is gegaan. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Veel plezier met de banner, geef deze een mooie plekje. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heb de posters nog niet ontvangen, Jullie daarover vrijdag een mail gestuurd en geen reactie gekregen. En dan sturen jullie nu deze beoordelingsvraag?
Beste Gerrit, Bedankt voor je review. Wij behandelen de e-mail op volgorde van binnenkomst. Jouw e-mail is vrijdagochtend binnen gekomen en door de enorme drukte hebben wij deze niet dezelfde dag kunnen beantwoorden, dat heb ik zojuist gedaan. Excuses! Het verzoek om een review te plaatsen is een geautomatiseerd systeem. Dit systeem ziet dat een order verstuurd is, echter niet dat deze niet is afgeleverd. Daarom heb je het verzoek ontvangen. Mocht je nog vragen hierover hebben, vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Kwam eerder aan dan verwacht en heel mooi drukwerk.
Beste Charley, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Zeer goede kwaliteit
Beste Tim, Bedankt voor het plaatsen van jouw eerste bestelling en het plaatsen van deze mooie review! Veel plezier met de kaartjes, dat er maar veel gasten mogen komen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Aangenaam verrast waren wij met de supersnelle service van Drukwerkdeal. Mijn collega bestelde voor mij een banner en deze hadden we binnen twee dagen al in huis, dit hadden we niet zien aankomen. De kwaliteit was super en ook dat had ik niet verwacht voor de voordelige prijs die we hebben betaald! Al met al zijn we superblij met onze banner.
Beste Michelle, Wauw, wat een prachtige complimenten, enorm bedankt hiervoor! Het is ook een hele (chaotische) leuke banner geworden, veel plezier er mee gewenst! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prettig!
Beste Karin, Bedankt voor deze review, kort maar krachtig! Veel dansplezier gewenst op 6 juni, ik hoop dat er veel mensen komen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Voor het 2e achtereenvolgende jaar bij Drukwerkdeal winddoeken met bedrukking besteld. Op tijd geleverd en van goede kwaliteit.
Beste Otto, Wat leuk dat je de spandoeken weer bij ons besteld hebt. Bedankt voor deze review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Andre, Super, kort maar krachtig! Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling. Ik hoop dat de jarige genoten heeft van het spandoek. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het drukwerk aanbieden gaat heel gemakkelijk via de site. Snelle levering en goede kwaliteit. Ik ben tevreden!
Beste Margreeth, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website, kwaliteit en levering. Daar zijn wij ook heel tevreden over! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Gisteren besteld en vandaag in huis!
Beste Marjan, Wat fijn om te leen dat de order zo snel is geleverd. Veel plezier gewenst met de kaarten. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Spoedbestelling geplaatst, contact opgenomen via chat omdat bestand uploaden niet lukte. Dit kon ik mailen zeiden ze. Braaf gedaan, maar vervolgens pas dag later op die mail gereageerd. Waardoor de spoedbestelling niet is gelukt. Erg onvriendelijke klantenservice per mail. Geen empathie en alles neerleggen bij de klant.
Goedemiddag Lies, Dankjewel voor het achterlaten van een review en jouw feedback. Wat vervelend om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad het plaatsen van jouw order! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het is op het moment heel erg druk, waardoor het kan voorkomen dat we dingen helaas wat later oppakken. Ik wil wel graag nog met je in contact komen. Op basis van jouw mailadres en naam kan ik helaas geen account vinden. Heb je de kans om mij te mailen naar [email protected] t.a.v. Webcare? Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering, kwaliteit prima!
Beste Ingrid, Kort maar krachtig, bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hoe je het product aan moet leveren en aan welke eisen het moet doen is heel duidelijk! Prima prijs en levertijd!
Beste Wouter, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over o.a. de prijs en levertijd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Bestellen, leveren, gebruiksvriendelijkheid website en eindproduct. Overal tevreden over.
Hi Jolanda, Bedankt voor deze 5-sterren review! Onze dag kan niet meer stuk! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden met ons. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Flyers zagen er perfect uit. Mijn, zeer kritische, klant was heel enthousiast. Enige minpunt: de bezorging door PostNL. Pakket zou rond 12 uur bezorgd worden, maar kort daarop kreeg klant een bericht dat het bij een ophaalpunt was gedeponeerd (terwijl hij gewoon aanwezig was om het aan te nemen). Een reden werd niet gegeven.
Hi Anna, Bedankt voor je review! Top om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de flyers en dat je klant zo enthousiast was. Wel vervelend dat de bezorging door PostNL niet volgens verwachting is verlopen, vooral omdat je klant beschikbaar was om het pakket in ontvangst te nemen. Helaas is de bezorging buiten onze controle maar we kunnen wel bij PostNL een melding hiervan maken zodat het bij een volgende levering hopelijk soepeler gaat. Graag tot ziens weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijke bestelprocedure en mooi resultaat met snelle levering.
Hi Dion, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de bestelprocedure als de snelle levering. We streven altijd naar de best mogelijke service en het mooiste resultaat en hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer