Goede service Prijs en kwaliteit zeer goed en aanbevolen. Snelle levering zoals aangegeven.
Hallo Stanley, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent en we aan je verwachtingen hebben voldaan. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
kunt u de naam Lisette vervangen door Rosan?
Hallo Rosan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Zojuist heb ik je account bekeken en hierin zie ik alles op Rosan staan. Je kunt je gegevens ook altijd checken in je account onder "Mijn gegevens". We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Goede kwaliteit en snelle levering
Hallo Antonia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
super snelle service en goede kwaliteit
Hallo Roos, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Mijn eerste ervaring is meteen ook een uitstekende. Even vastgelopen op de site, niet goed opgelet, maar daarna alles zeer snel en goed uitgewerkt en perfect geleverd.
Hallo, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en onze service. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Super happy work with you :)
Hello Ana, Thank you for posting a review. Short but powerful! Glad you are completely satisfied. We look forward to seeing you again on your next order! Kind regards, Saskia Webcare Specialist
Het boekje dat ik heb laten printen is drie keer gratis gechekt en verbeterd. Heb ook telefooncontact gehad dat goed was. Mooi gevouwen(plat) in tegenstelling tot andere grote drukker. Dag en nacht verschil met andere aanbieders. De eerste op mn lijst als ik weer snel drukwerk nodig heb
Hallo Daan, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Al jaren mijn betrouwbare producent van posters, rapporten, banieren en vouwvellen. Ze bellen als er iets niet klopt aan het werk, en ze houden je op de hoogte van de voortgang. Ik denk dat ze eens in de 20 klussen een dag uitlopen. Dat is natuurlijk vervelend als je iets precies op tijd laat komen, maar wel veel beter dan 'gewone' drukkers die vaak nogal veel vrijheid nemen met het tijdschema.
Hallo Klaas, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en de levering hiervan. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Erg tevreden met de snelle service
Hallo Hanneke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Ik had transparante raamstickers nodig. Makkelijk besteld, snel geleverd. De kwaliteit is goed. Zelf goed kunnen aanbrengen.
Hallo Harm, Fijn om te horen dat je tevreden bent met over de ramstickers. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Onlangs een bestelling geplaatst waarbij we 4 ontwerpen nodig hadden van een product. Ergens was er iets niet goed gegaan en kregen wij 4x hetzelfde ontwerp aangeleverd. Zaak was dat we met enige spoed alsnog de 3 andere ontwerpen zouden ontvangen waarbij we verzocht werden de bestelling opnieuw te plaatsen, waarna er een Next Day Delivery van gemaakt zou worden. Echter, dit bleek ook niet goed te zijn en wij kregen de mededeling dat de nieuwe order ook niet geannuleerd kon worden omdat deze al 'in productie zou zijn'. Dit antwoord kwam echter pas 2 uur later. Kortom, hoop gedoe, maar geen klantenservice die je helpt. Het verdienmodel lijkt er juist op gericht te zijn om veel geld te verdienen met onduidelijke processen.
Goedendag, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en ik heb je een passende oplossing aangeboden. Fijn dat we het zo naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Ik ben altijd erg tevreden geweest over Drukwerkdeal maar ik heb het eerder gemeld: jullie papierkwaliteit gaat achteruit. Deze constatering werd toen afgewezen door Drukwerkdeal. Nu heb ik dezelfde brochures besteld als vorig jaar en we merken weer een verschil met de vorige brochure. Ik vind het jammer dat jullie dat zelf niet zien. In het vervolg zullen we dus een zwaardere kwaliteit kiezen, maar dan wordt het drukwerk wel duurder. :(
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de papierkwaliteit. Ik heb je een email gestuurd met verdere informatie, zodat we kunnen onderzoeken waar dit probleem precies vandaan komt. Ik zie je reactie daarop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
De website is erg gebruikersvriendelijk en de bestelling wordt op tijd geleverd. Ook vind ik het niet duur
Beste Bram, Wauw, bedankt voor deze mooie complimenten. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede service, snelle levering en van topkwaliteit :)
Hi Fenna, Wat een top review, hier zijn wij trots op - Dankjewel! We zien nu al uit naar je volgende bestelling! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Makkelijk online zelf ontwerpen, bestellen en betalen. Daarna volgens afgesproken levertijd je drukwerk in huis. Uitstekende kwaliteit.
Hallo Jan, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zijn erg blij met jou als klant en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl Tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goedemorgen, ik heb 2 verschillende vlaggen van materiaal besteld, krijg 2 dezelfde toe gestuurd, mail gestuurd maar tot heden niks ontvangen qua antwoord.
Hi Birgit, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat je 2 dezelfde vlaggen hebt ontvangen en dat er dus eentje ontbreekt. Het is inderdaad momenteel erg druk waardoor we klachten minder snel kunnen oppakken dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels de klacht opgepakt en contact met je opgenomen omtrent een oplossing. Bij verdere vragen verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk bestelproces, snel en goed afgeleverd.
Beste Arjen, Enorm bedankt voor deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Bestellen makkelijk met duidelijke instructies, betalen heel tevreden over de prijzen, vlot bezorgd.
Beste Arthur, Enorm bedankt voor deze mooie review, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Voor het maken van een pvc-spandoek op deze website terecht gekomen. De informatie in goed tot ruim voldoende. Kosten-kwaliteit zijn goed. Onhandig is de opmaaktool. Het is gokken wat de afmetingen moeten worden. Ik hen er 6 x over gedaan (en dus elke keer helemaal van voren af aan beginnen) om de juiste afmeting tov de foto-uitsnede te bepalen. De opmaaktool is niet tijdens het werk te beïnvloeden of de aanwijzingen daarvoor zijn niet klaar voor gebruik. Ga eens buurten bij bijv. Albelli die dit prachtig voor elkaar heeft. Daardoor nu tamelijk omslachtig, dus geen hogere waardering dan 3 ster.
Bijna 30 verschillende orders in verschillende maten en op verschillende materialen gedrukt , perfect !! En dan kan er altijd een dingetje niet helemaal goed gaan maar dat is dan ook super fijn opgelost. Kom hier zeker terug !!!!
Beste Jurgen, Wauw, bedankt voor deze mooie complimenten. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en prima kwaliteit. Heel blij mee, de kleuren komen perfect overeen, druk is scherp en het product is mooi gesneden.
Beste Michael, Bedankt voor deze mooie beoorddeling en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
de gekozen afdruk was erg wazig. het is lastig om dit vooraf te zien omdat je alles digitaal zelf regelt. het was handig geweest als je dan een waarschuwing krijgt dat als je voor afdrukken kiest, het onscherp wordt.
Goedemiddag Miranda, Bedankt voor de review. Ik heb je zojuist een mail gestuurd betreft een uitleg. Daarin geef ik aan dat ons systeem heeft aangegeven dat het bestand van een lage resoltie was. Tevens, wanneer je jouw bestand opent en op 100 % bekijkt, zie je dat deze zeer onscherp is. Mocht je hier nog vragen over, hoor ik deze graag! Met vriedelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Foutief drukwerk ontvangen, hetgeen meteen erkent werd dat het de 'schuld' van de drukkerij was. Kan gebeuren, dus opnieuw gedrukt, echter het resultaat was onveranderd. Echter toen wilde Drukwerkdeal opeens niks meer weten van hun fout en nam de afdeling klachten ondanks talloze vriendelijke verzoeken tot contact geen moeite om van zich te laten horen. Weg 700,- euro. Dit nooit meer, onze lokale drukkerij mag dan ietsje duurder zijn, de lijnen zijn korter en het contact menselijker.
Hi Robert, Bedankt voor het schrijven van een review. Ook bedankt voor het prettige gesprek van zojuist. We hebben elkaar gesproken omtrent deze klacht en zijn gelukkig tot een passende oplossing gekomen. We houden ook nog verder contact via de mail. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De levering is altijd snel. De prijs en kwaliteit zijn top
Beste John, Wauw, wat een mooie review, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prima, we hebben een bouwhekdoek gemaakt, makkelijk te bestellen en drukwerk op te maken.
Beste Andre, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling! Feliciteer Sarah van ons! :) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer