Makkelijk

Heel makkelijk en snel om een dekbedovertrek te ontwerpen.

Levert naar belofte

Fijne snelle levering precies zoals verwacht

waardeloos

shirtjes besteld met een totaal andere kleur als op de website Verzending belachelijk lang en de shirts zijn smerig. Maar het toppunt van de shirtjes was dat ik deze gepropt in een doosje kreeg verzonden en de shirts zijn niet bruikbaar de zijn namelijk zwaar vergeeld zowel voor als achter. Dat dit door de keuring is heen gekomen verbaasd mij nogal Dan neem je contact op en stuur je direct de foto's van het mislukte product en dan zou het geregeld worden. (48 uur) Helaas is er nog niks aan gedaan en moet ik maar geduld hebben. Ze zijn onderbezet ja elk smoesje heb ik nu wel gehoord.

goed maar betere feedback over product mogelijk.

Onder grote druk is meer hulp gewenst. Verder goed.

Perfect resultaat!

Betaalbaar en betrouwbaar. Precies zoals afgesproken geleverd en prima kwaliteit. Doen ze goed bij Drukwerkdeal.

Prijskwaliteit is top.

Eenvoudig te bestellen en een uitstekende service en kwaliteit.

prima, mooi product volgens afspraak op tijd geleverd

Goed en snel drukwerk

Kwaliteit en prijs klopt 100%

Uitstekend drukwerk snel geleverd

Makkelijk, goed en snel

Goede persoonlijke service

Snel en goed geholpen na telefonisch contact

niet tevreden met de kleefkracht

We hebben onlangs stickers laten drukken met een mooi design, maar helaas waren we niet tevreden met de kleefkracht. De stickers laten aan de uiteinden los en blijven niet goed kleven, zowel op plastic als op glazen potten.

super service

Altijd een behulpzame klanten service. Er werken echt hele leuke mensen ;)

Prima kwaliteit, goede prijs, afspraak = afspraak, goede helpdesk

Heldere site waar alles zich wijst. Toch vragen? Ze geven goed inhoudelijk antwoord, goed bereikbaar. Mooi product (mappen) dat ik met trots aan m'n klanten geef.

Snel en duidelijk

Duidelijke site en snelle levering

Snelle en goede service

Product sneller geleverd dan verwacht en de kwaliteit is super!

Zoals gewoonlijk goed

Makkelijk te bestellen/uploaden. Gelijk zien of je binnen de marges zit en als iets gecheckt wordt dan krijg je snel antwoord en mochten er problemen zijn dan wordt je goed en vriendelijk geholpen

Prima kwaliteit

De banners zijn van prima kwaliteit. Minpuntje was dat de levering langer duurde dan verwacht, klein weekje, maar er was geen haast bij. Heel eenvoudige upload manier op de website.

Goed en snel

Snelle levering. Makkelijk aan te leveren en mooi product.

Super service!

We bestellen als bewonersgroep al jaren posters en flyers voor onze evenementen bij Drukwerkdeal. Snel geleverd en het ziet er erg goed uit!

Makkelijk bestelproces, vlotte levering en mooi eindresultaat!

Ik bestelde drie verschillende producten met eigen ontwerp. Het bestelproces was makkelijk en het aanleveren van eigen ontwerpen ook een fluitje van een cent. De producten werden vervolgens snel geleverd en zagen er supermooi uit. Tip voor Drukwerkdeal: laat klanten er in het bestelproces voor kiezen om meerdere producten in één keer te laten bezorgen, of alles apart. Wat mij betreft had alles nu prima tegelijk gemogen. Dat scheelt weer een bezorg ritje en is dus duurzamer.

Mooi drukwerk

Heel blij met de kwaliteit van het drukwerk. Was minder blij met de verzending, het waren kleine flyers in een grote doos en door de reis waren de puntjes van de folders beschadigd. De stapel is door de doos heen geschoven.

Snel en goed verzonden

2 posters besteld en ze zien er perfect uit!!!

Altijd goeie service en snelle levering!

Al jaren klant bij Drukwerkdeal, en altijd goeie service en snelle levering.

Prachtig bord met snelle levering!

De ontwerptool werkt heel makkelijk, zelfs op mijn mobiel. We zijn heel tevreden over ons dibond bord en was verbaasd over de snelle levering!

Prima drukwerk

De recente bestelling is snel en goed uitgevoerd. Aangeleverd bestand wordt kritisch door Dennis beoordeeld.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer