Kwaliteit en service!

Drukwerkdeal levert al jaren producten van alle soorten en maten met hoge kwaliteit voor ons. Snelle levering en goede service staat hierin centraal. Zeer tevreden!

Altijd goed drukwerk

De producten van Drukwerkdeal zijn altijd van goede kwaliteit. De klantenservice is goed bereikbaar. De service is goed. Als er iets niet goed is aangeleverd, wordt dat netjes aangegeven.

Snelle levering, goede produkten en goede ondersteuning

zeer positieve ervaringen met Drukwerkdeal

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Visitekaartjes en magneetstickers besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!

TOP!

He Suus! Ik had een klein foutje op jullie site ontdekt en jij waardeert dat met gebak! Echt top! Was niet mijn insteek, maar wel erg lekker dat oplettendheid zo bij jullie wordt gewaardeerd! Ik zal in de toekomst zeker scherp blijven en jullie voorzien van feedback mocht ik tegen iets aanlopen. Top bedrijf!

Super mooi! En snel geleverd

Alles vrij duidelijk hoe aan te leveren. Sneller geleverd dan gevraagd. Mooi heldere afdruk. Kortom tevreden!

Altijd snelle service en goede kwaliteit.

Dit keer heb ik flyers en posters besteld. Deze waren de volgende dag al binnen en zagen er prachtig uit zoals ik gewend ben van Drukwerkdeal.

Duidelijke website, prima product

Duidelijke website, prima product

Goed product en snel geleverd

De kaartjes zijn stevig, mooi gedrukt en Goede kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd.

Enveloppen besteld, in website duidelijk qua uitvoering en afmetingen.

Product voldoet aan de verwachting

Product voldoet aan de verwachting Waardering was hoger geweest indien op tijd geleverd

Snelle service en prima kwaliteit

Wij bestellen regelmatig (relatief lage oplages) folders bij Drukwerkdeal. Altijd snel geleverd en ook de support in geval van technische vragen, vind ik goed. Zeer tevreden dus!

Drukking was niet helemaal correct na paar uur direct opgelost door de klantenservice. Top bedrijf kan er niks meer van maken.

Snel en goed

Heel snelle service en alles ziet er heel goed uit.

Snelle levering en duidelijke website

Prima leverancier

Goede service en prettig contact, mooi drukwerk!

Van bestellen tot afleveren liep het goed. fijn om tussendoor bericht te krijgen over de status, bij vragen en over de levering.

Excellent Service!

Entire experience from ordering via the website to receiving the final product went so smooth, didn't have to deal with any issues or delays. Drukwerkdeal should be running a well oiled machinery! Thanks guys, your team is absolutely amazing! very impressed.

Super snel en zeer goede kwaliteit

Drukwerkdeal is razend snel en de kwaliteit van de producten is zeer goed. Ik neem verschillende producten af van hen en nog nooit problemen gehad

Perfect!

Ik heb PC visitekaartjes besteld. Kwaliteit is super! De print (op beide zijden) is erg scherp, precies zoals we wilden.

Prima, volgens afspraak

Zie boven

Niet bestellen.

Helaas is dit bedrijf erg achteruit gegaan. Door de jaren heen flink wat grote bestellingen geplaatst. Helaas gaat er de laatste tijd niks goed. En daarbij worden fouten niet opgelost en blijven ze zelfs facturen sturen voor niet geleverde goederen. Als je hen hierop aanspreekt, wordt je ronduit grof bejegend.

Hartstikke goed!

Snel geregeld, hartstikke mooi!

Prima service met scherpe prijs

Fijn dat drukwerkdeal nog even de bestanden controleert voor het daadwerkelijke produceren.

Wederom snel en goed geleverd!

Voor onze beurs hadden we op het laatste moment nog wat promotiematriaal nodig. Wederom levert Drukwerkdeal op de beloofde levertijd en goed kwalitiet. Een absolute aanrader als je materialen ècht op tijd geleverd wilt hebben.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer