Drukwerkdeal levert al jaren producten van alle soorten en maten met hoge kwaliteit voor ons. Snelle levering en goede service staat hierin centraal. Zeer tevreden!
Hallo Jasno, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
De producten van Drukwerkdeal zijn altijd van goede kwaliteit. De klantenservice is goed bereikbaar. De service is goed. Als er iets niet goed is aangeleverd, wordt dat netjes aangegeven.
Hallo Miranda, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en onze service. Hier worden we blij van! We kijken nu al uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Saskia Webcare Specialist
zeer positieve ervaringen met Drukwerkdeal
Hallo Ria, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en onze service. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Visitekaartjes en magneetstickers besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!
Hallo Manuel, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
He Suus! Ik had een klein foutje op jullie site ontdekt en jij waardeert dat met gebak! Echt top! Was niet mijn insteek, maar wel erg lekker dat oplettendheid zo bij jullie wordt gewaardeerd! Ik zal in de toekomst zeker scherp blijven en jullie voorzien van feedback mocht ik tegen iets aanlopen. Top bedrijf!
Hallo Arnoud, Bedankt voor je feedback en het plaatsen van deze review! Wij waarderen je feedback enorm en je feedback is doorgegeven. De taart is onderweg, eetsmakelijk alvast! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Beste Arie, Bedankt voor het plaatsen van de review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare specialist
Alles vrij duidelijk hoe aan te leveren. Sneller geleverd dan gevraagd. Mooi heldere afdruk. Kortom tevreden!
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Dit keer heb ik flyers en posters besteld. Deze waren de volgende dag al binnen en zagen er prachtig uit zoals ik gewend ben van Drukwerkdeal.
Beste Desiree, Bedankt voor deze mooie 10, hier zijn wij erg blij mee! Wat een prachtige flyers en posters heb je gemaakt. Heel veel succes met je expositie in April! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Duidelijke website, prima product
Beste Marle, Bedankt voor deze mooie review, kort maar zeer krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De kaartjes zijn stevig, mooi gedrukt en Goede kwaliteit
Beste John, Bedankt voor deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Enveloppen besteld, in website duidelijk qua uitvoering en afmetingen.
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Product voldoet aan de verwachting Waardering was hoger geweest indien op tijd geleverd
Hallo Monique, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Wij bestellen regelmatig (relatief lage oplages) folders bij Drukwerkdeal. Altijd snel geleverd en ook de support in geval van technische vragen, vind ik goed. Zeer tevreden dus!
Hallo Carla, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Drukking was niet helemaal correct na paar uur direct opgelost door de klantenservice. Top bedrijf kan er niks meer van maken.
Hi Adam, Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je blij bent met de ondersteuning vanuit onze klantenservice bij jouw klacht. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heel snelle service en alles ziet er heel goed uit.
Hi Margriet, Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en drukwerk. Hier worden we blij van :-) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima leverancier
Hallo Ronnie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Van bestellen tot afleveren liep het goed. fijn om tussendoor bericht te krijgen over de status, bij vragen en over de levering.
Hallo Marijke, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Entire experience from ordering via the website to receiving the final product went so smooth, didn't have to deal with any issues or delays. Drukwerkdeal should be running a well oiled machinery! Thanks guys, your team is absolutely amazing! very impressed.
Hello Thiru, Thanks for this review and compliments! This makes us happy! Of course we will be happy to help you with your next order as well! Kind regards, Saskia Webcare Specialist
Drukwerkdeal is razend snel en de kwaliteit van de producten is zeer goed. Ik neem verschillende producten af van hen en nog nooit problemen gehad
Hallo Thomas, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb PC visitekaartjes besteld. Kwaliteit is super! De print (op beide zijden) is erg scherp, precies zoals we wilden.
Hi Monique, Enorm bedankt voor deze perfecte review, hier zijn wij heel blij mee! Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zie boven
Beste Aad, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Helaas is dit bedrijf erg achteruit gegaan. Door de jaren heen flink wat grote bestellingen geplaatst. Helaas gaat er de laatste tijd niks goed. En daarbij worden fouten niet opgelost en blijven ze zelfs facturen sturen voor niet geleverde goederen. Als je hen hierop aanspreekt, wordt je ronduit grof bejegend.
Beste Robbert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Ik kan echter geen account en/of bestellingen vinden op het e-mailadres die bij deze review staat. Is het mogelijk om deze gegevens te sturen naar [email protected] ovv Marian Webcare? Dan wil ik graag contact met je opnemen. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel geregeld, hartstikke mooi!
Beste Rafael, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Fijn dat drukwerkdeal nog even de bestanden controleert voor het daadwerkelijke produceren.
Beste Thijs, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Indien je brochures besteld, controleren wij inderdaad de bestanden voordat de productie start. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Voor onze beurs hadden we op het laatste moment nog wat promotiematriaal nodig. Wederom levert Drukwerkdeal op de beloofde levertijd en goed kwalitiet. Een absolute aanrader als je materialen ècht op tijd geleverd wilt hebben.
Beste Berdi, Enorm bedankt voor deze review, hier zijn wij erg blij mee! Ik hoop dat de beurs is succes was en dat jullie veel promotiemateriaal hebben kunnen uitdelen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer