goede service, goed product

Drukwerkdeal is betrouwbaar en levert snel. De kwaliteit is goed.

Redelijk

Hoodies besteld. Levering ging goed, zijn helaas wel witte randjes rondom het drukwerk te zien her en der.

Mooi resultaat en snelle levering

Ik vind het een fijne website om mee te werken. Kan goed mijn afbeelding uploaden, vind het wel moeilijk om de randen te bepalen wat eventueel weg valt tijdens het drukken. Heel mooi resultaat en snelle levering, fijn.

Enkele waren niet goed

Zie mail hierover

Zeer slecht

Totaal geen mogelijkheid om een order te annuleren, na 5 minuten de order bevestigd te hebben al niet meer. Nu worden er drie dezelfde banners gedrukt, waarvan we er twee weggooien. Toppunt van verspilling als je het mij vraagt.

Super advies en kwaliteit

Heel goed geholpen; bestellen ging vanzelf en goed advies gekregen t.a.v. spot UV-lak. Geweldige kwaliteit en snelle levering; goede prijs. Dank je wel!

alles prima

Zeer hulpvaardige afhandeling

Zeer goede hulp bij realiseren eigen ontwerp

Het drukwerk zelf is in orde, maar de communicatie verliep niet zo soepel.

De e-mails om het drukwerk goed te keuren kwamen niet aan. Hierdoor werden wij ook niet op de hoogte gebracht van de vertraging, hoewel wij wel voor spoed betalen. Ook via de chat duurde het erg lang voordat het document werd verstuurd om akkoord te kunnen geven.

prima geregeld

prima verzorgd!

goede prijs, snelle service en uitstekende communicatie

snel en de goedkoopste in elk geval op dit moment

Geen verzendkosten en je kan meteen ook zien wat het gaat kosten met of zonder btw.

1 week na bestelling product niet geleverd en geannuleerd

Fotoboek besteld. Na 2 dagen bericht dat er andere bestanden moesten worden aangeleverd. Toen 4 dagen later nog een bericht dat er nog iets anders moets worden aangeleverd. En diezelfde dag bericht dat de bestlling wordt geannuleerd. Echt diep triest. Vooral omdat er een harde deadline op het fotoboek zit.

Slecht!

Ik maak al vele jaren gebruik van Drukwerkdeal, en het was altijd fantastisch. Echter, de service is aanzienlijk verslechterd. Bij het plaatsen van een bestelling en het kiezen van next day delivery met extra betaling, blijkt dat deze belofte niet waargemaakt kan worden. Wanneer ik vraag wanneer de bestandcontrole plaatsvindt, aangezien de levering hiervan afhankelijk is, krijg ik te horen dat dit binnen 48 uur gebeurt. Als ik dan informeer of de levering uiterlijk op 31 januari arriveert, krijg ik als antwoord dat ik maar moet afwachten. Dit is toch onacceptabel? Helaas is Drukwerkdeal niet meer wat het ooit was.

Zeer goede prijs en kwaliteit verhouding.

Altijd ren snellen en goede service en idem levering.

Leuk product, gemakkelijk te malen en te bestellen

Zelf een presentatie bordje ontworpen en besteld. Prima afgewerkt, snel geleverd.

Snel en goed.

Snelle reactie voor eventuele correcties en/of aanpassingen. Daarna snelle levering en met de verwachte kwaliteit.

Het ziet er prachtig uit en snel ontvangen!!

Mijn ervaring met Drukwerkdeal is prima!! Wel jammer dat je na het uploaden van het ontwerp niet terug kan gaan naar je opgegeven specificaties om te controleren of je wel het juiste papier en afmeting hebt gebruikt. Dat is het enige minpuntje.

Een fantastisch bedrijf.

Eenvoudig wordt aan gegeven wat en hoe je kan bestellen met daarbij een snelle levertijd en een mooi kwaliteitsproduct.

Volgende keer weer bij Drukwerkdeal!!

Het eindwerkstuk van mijn dochter was een door haar zelf zorgvuldig vormgegeven boekje, opgemaakt in de gratis versie van Canva. Ze heeft lang gewerkt aan het het eindwerkstuk en ook de opmaak van het uiteindelijke boekje was nog een hele klus. Het moest er goed uitzien. Na enig speurwerk kwamen we in tweede instantie uit bij Drukwerkdeal. Bij de ‘eerste instantie’ , een andere drukwerkaanbieder, kregen we meerdere malen het bestand niet goed ge-upload. Bij Drukwerkdeal ging dat in één keer goed en bovendien waren ze goedkoper! Aan de opzet zoals wij deze hadden opgestuurd, was nog niet alles goed, daar werden we op voorhand netjes over geïnformeerd met meteen de suggestie (zo dicht mogelijk bij het ontwerp blijvende) voor een alternatief. De leverdatum werd tot onze aangename verrassing niet op een maandag maar al op de vrijdag ervoor! We hadden maar een kleine oplage van 3 stuks besteld maar er kwamen er 4 (misschien omdat van 1 exemplaar de nietjes niet helemaal erdoorheen zaten). De boekjes zagen er fantastisch mooi uit en op school ingeleverd. Haar klasgenoten wilden haar boekje ook wel (vooral vanwege de inhoud) dus wie weet, komt er zelfs een tweede druk! ;-)

Eenvoudig aanvraagproces en supersnelle levering

Drukwerk is altijd een beetje spannend, want hoe borg je dat het eruit komt te zien zoals je had bedacht? Drukwerkdeal weet daar wel raad mee en levert uitgebreide informatie met specificaties over hoe je het drukwerk aan kan leveren. Mijn A6 flyers heb ik eenvoudig in elkaar gezet met Canva op basis van de specificaties en het resultaat is helemaal naar verwachting. Bovendien was de levering ook nog eens supersnel. En dat tegen hele aantrekkelijke prijzen. Ik ben tevreden!

Dag eeeder geleverd hartstikke fijn

Banner besteld maar de invulling lukte niet met de online tool. Via mailcontact foto opgestuurd en de banner daarna keurig thuis gekregen.

Mooi werk voor weinig geld.

Altijd goede kwaliteit spandoeken en snelle levering. Top!

Drukwerkdeal komt altijd zijn beloftes na!

Met het ruime aanbod aan drukwerk en de goede service vertrouw ik er altijd op dat ik waar voor mijn geld krijg.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer