Drukwerkdeal is betrouwbaar en levert snel. De kwaliteit is goed.
Beste Jessie, Enorm bedankt voor deze prachtige review, hier zijn wij heel blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hoodies besteld. Levering ging goed, zijn helaas wel witte randjes rondom het drukwerk te zien her en der.
Beste Jannes, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat de hoodies niet naar wens zijn geleverd. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd, zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken. Ik verneem graag jouw reactie, excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik vind het een fijne website om mee te werken. Kan goed mijn afbeelding uploaden, vind het wel moeilijk om de randen te bepalen wat eventueel weg valt tijdens het drukken. Heel mooi resultaat en snelle levering, fijn.
Hi Lisette, Wat een fijne review, dank je wel! Bij het uploaden kun je aanhouden dat alles wat binnen het gele kader staat gedrukt wordt. Alles wat er buiten staat kan (gedeeltelijk) afgesneden worden. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zie mail hierover
Hallo Dennis, Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het ontvangen product. Ik zie hierover nog geen klacht staan in ons systeem. Ik heb zojuist je mail beantwoord en hoop zo tot een oplossing te komen met je. Ik zie jouw reactie hierop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Totaal geen mogelijkheid om een order te annuleren, na 5 minuten de order bevestigd te hebben al niet meer. Nu worden er drie dezelfde banners gedrukt, waarvan we er twee weggooien. Toppunt van verspilling als je het mij vraagt.
Hallo Amber, Bedankt voor jouw review en feedback. Fijn dat we elkaar hierover hebben kunnen spreken en dat we tot een oplossing zijn gekomen. Zoals gezegd heb ik de feedback intern doorgezet, dank je wel hiervoor! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heel goed geholpen; bestellen ging vanzelf en goed advies gekregen t.a.v. spot UV-lak. Geweldige kwaliteit en snelle levering; goede prijs. Dank je wel!
Hoi Sonja, Enorm bedankt voor deze geweldige beoordeling! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de ondersteuning en uiteraard ook met het eindresultaat van je visitekaartjes. We hopen je graag weer te mogen helpen bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
alles prima
Hi Hans, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zeer goede hulp bij realiseren eigen ontwerp
Beste Cleem, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De e-mails om het drukwerk goed te keuren kwamen niet aan. Hierdoor werden wij ook niet op de hoogte gebracht van de vertraging, hoewel wij wel voor spoed betalen. Ook via de chat duurde het erg lang voordat het document werd verstuurd om akkoord te kunnen geven.
Beste Max, Bedankt voor je review. Heel vervelend dat het verkeerde mailadres werd gebruikt, dit is echter nu opgelost. Er stond nog een 'oud' mailadres vermeld in jouw account en die is nu aangepast. Ik heb het chatgesprek terug gelezen en mij collega heeft binnen 4 minuten het voorstel naar je doorgestuurd. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Erik, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
goede prijs, snelle service en uitstekende communicatie
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Geen verzendkosten en je kan meteen ook zien wat het gaat kosten met of zonder btw.
Goedemiddag, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij rekenen inderdaad geen verzendkosten bij verzending naar Nederland en België. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Fotoboek besteld. Na 2 dagen bericht dat er andere bestanden moesten worden aangeleverd. Toen 4 dagen later nog een bericht dat er nog iets anders moets worden aangeleverd. En diezelfde dag bericht dat de bestlling wordt geannuleerd. Echt diep triest. Vooral omdat er een harde deadline op het fotoboek zit.
Hi Martin, Bedankt voor het schrijven van een review. Ik had je graag willen spreken, helaas kreeg ik je telefonisch niet te pakken. Wat vervelend om te horen dat het mis is gegaan met deze order. Ik zie inderdaad dat er twee afkeurmails zijn gestuurd op verschillende datums. Dit had uiteraard voorkomen kunnen worden als alle punten in 1 keer werden doorgegeven. Ik begrijp dat dit erg vervelend is geweest. Onze excuses voor het ontstane ongemak hierin. Ik heb dit als feedback intern doorgegeven en vertrouw erop dat dit een volgende keer soepeler zal verlopen. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Ik maak al vele jaren gebruik van Drukwerkdeal, en het was altijd fantastisch. Echter, de service is aanzienlijk verslechterd. Bij het plaatsen van een bestelling en het kiezen van next day delivery met extra betaling, blijkt dat deze belofte niet waargemaakt kan worden. Wanneer ik vraag wanneer de bestandcontrole plaatsvindt, aangezien de levering hiervan afhankelijk is, krijg ik te horen dat dit binnen 48 uur gebeurt. Als ik dan informeer of de levering uiterlijk op 31 januari arriveert, krijg ik als antwoord dat ik maar moet afwachten. Dit is toch onacceptabel? Helaas is Drukwerkdeal niet meer wat het ooit was.
Hallo Carolyn, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de werkwijze omtrent jouw order. Ik begrijp dat je een order plaatst met een next-day levering. Echter gaat de leverdatum pas in wanneer er een goedgekeurde drukbestand is aangeleverd. Er wordt voorrang gegeven aan orders met een next-day levering, echter ook hierin worden de bestanden gecontroleerd op volgorde van binnenkomst. Daarom spreken wij altijd van een verwachte levertijd. Garanderen kunnen wij dus niet. Dit staat op onze website ook benoemd: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/klantenservice/wat-is-de-verwachte-leverdatum-van-mijn-bestelling. Mijn collega's zijn momenteel bezig met het controleren van jouw bestand. Houd je mail dus in de gaten. De verwachte leverdatum staat momenteel op dinsdag, 30 januari. Mocht je verdere vragen hebben verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Altijd ren snellen en goede service en idem levering.
Beste Pieter, Enorm bedankt voor deze mooie review, een 9! Hier worden wij heel blij van! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Zelf een presentatie bordje ontworpen en besteld. Prima afgewerkt, snel geleverd.
Beste Fred, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snelle reactie voor eventuele correcties en/of aanpassingen. Daarna snelle levering en met de verwachte kwaliteit.
Hallo Mart, Bedankt voor jouw 10. Daar worden we helemaal blij van! We helpen je graag weer bij een volgden bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Mijn ervaring met Drukwerkdeal is prima!! Wel jammer dat je na het uploaden van het ontwerp niet terug kan gaan naar je opgegeven specificaties om te controleren of je wel het juiste papier en afmeting hebt gebruikt. Dat is het enige minpuntje.
Hallo Renate, Bedankt voor jouw mooie review. Na het uploaden en akkoord op je bestand, ga je naar de winkelwagen. Daar kan je nog controleren welke specificaties je hebt opgegeven en heb je ook nog de mogelijkheid deze aan te passen. Kom je er de volgende keer niet uit? Dan helpen we je graag verder via onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Eenvoudig wordt aan gegeven wat en hoe je kan bestellen met daarbij een snelle levertijd en een mooi kwaliteitsproduct.
Hallo, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en de snelle levering hiervan. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Het eindwerkstuk van mijn dochter was een door haar zelf zorgvuldig vormgegeven boekje, opgemaakt in de gratis versie van Canva. Ze heeft lang gewerkt aan het het eindwerkstuk en ook de opmaak van het uiteindelijke boekje was nog een hele klus. Het moest er goed uitzien. Na enig speurwerk kwamen we in tweede instantie uit bij Drukwerkdeal. Bij de ‘eerste instantie’ , een andere drukwerkaanbieder, kregen we meerdere malen het bestand niet goed ge-upload. Bij Drukwerkdeal ging dat in één keer goed en bovendien waren ze goedkoper! Aan de opzet zoals wij deze hadden opgestuurd, was nog niet alles goed, daar werden we op voorhand netjes over geïnformeerd met meteen de suggestie (zo dicht mogelijk bij het ontwerp blijvende) voor een alternatief. De leverdatum werd tot onze aangename verrassing niet op een maandag maar al op de vrijdag ervoor! We hadden maar een kleine oplage van 3 stuks besteld maar er kwamen er 4 (misschien omdat van 1 exemplaar de nietjes niet helemaal erdoorheen zaten). De boekjes zagen er fantastisch mooi uit en op school ingeleverd. Haar klasgenoten wilden haar boekje ook wel (vooral vanwege de inhoud) dus wie weet, komt er zelfs een tweede druk! ;-)
Hallo, Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en de snelle levering ervan. Hopelijk heeft dit geresulteerd in een mooie beoordeling! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Drukwerk is altijd een beetje spannend, want hoe borg je dat het eruit komt te zien zoals je had bedacht? Drukwerkdeal weet daar wel raad mee en levert uitgebreide informatie met specificaties over hoe je het drukwerk aan kan leveren. Mijn A6 flyers heb ik eenvoudig in elkaar gezet met Canva op basis van de specificaties en het resultaat is helemaal naar verwachting. Bovendien was de levering ook nog eens supersnel. En dat tegen hele aantrekkelijke prijzen. Ik ben tevreden!
Hallo Esther, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Een 10! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Dag eeeder geleverd hartstikke fijn
Hallo Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Banner besteld maar de invulling lukte niet met de online tool. Via mailcontact foto opgestuurd en de banner daarna keurig thuis gekregen.
Beste Louis, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat de banner naar wens is ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Altijd goede kwaliteit spandoeken en snelle levering. Top!
Beste Marion, Bedankt voor deze mooie beoordeling, bedankt! Ik hoop dat de jarige ervan heeft genoten ;)! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Met het ruime aanbod aan drukwerk en de goede service vertrouw ik er altijd op dat ik waar voor mijn geld krijg.
Beste Susan, Wauw, een 10! Enorm bedankt voor deze mooie review enb complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer