Nog nooit problemen gehad met Drukwerdeal

Duidelijke en overzichtelijke website, ruime keuze aan producten en scherpe prijzen.

Goed. Service kan beter.

Bestellen is top. Wijzigingen zijn uiteindelijk onmogelijk. Is niet altijd even fijn.

Niet behulpzaam, loyaliteit niet beloond

Aangegeven tijdens de bestelling om voor 10:00 te bezorgen. Staat vervolgens niet vermeld in de bevestigingsmail. *** kon via de chat enkel mij wijzen op wat ik zelf al kon lezen in de bevestiging. Namelijk dat het er niet bij stond. Ze kon er verder niks aan doen. Totaal geen ondersteuning bij een spoedorder. Al meer dan 10 jaar lang een grote klant. Jammer dit.

Snel en goed!

Website overzichtelijk en goed. Snelle afwikkeling en levering met goed priduct!

Snelle levering top product

Zoals de titel al aangeeft, levering is snel en netjes. Producten die ze aanleveren zien er fantastisch uit.

Geweldig product en service!

Ik hen visitekaartjes besteld en deze zijn prachtig geworden!

Jammer

Typefoutje kost je meteen 130 euro.

Mooie visitekaartjes, snel geleverd en betaalbaar

Drukwerkdeal levert een praktisch bestelsysteem, waardoor je bij elke stap de vrije keus krijgt. Het uploaden van de bestanden was ook makkelijk en het geheel levert mooie visitekaartjes op van goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering goede service!

Dit bedrijf verzorgt al jaren mijn drukwerk zoals flyers, posters buitenreclame en menukaarten. Mijn ervaring is een zeer snelle levering en een goede service..

voldoet altijd aan mijn verwachting

Snelle levering mooi resultaat

Ik had twee banners 120x200 besteld bij het uitpakken lag de rol in de bak. Zij steuntjes waren er af. Heel veel gedoe om dit te repareren. Zit namelijk opwind kant aan. De 2e was wel in orde. Product zag er verder 100% uit. Blij mee.

Heel goed!

We zijn heel tevreden!

Duidelijk en overzichtelijk

Visitekaartjes besteld, erg fijn en makkelijk werkend systeem op jullie site, super blij mee!

zo gemakkelijk en zo snel

Het designen van drukwerk is zo gemakkelijk en de verschillende levertijd opties is perfect!

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Makkelijk om je opdracht samen te stellen.

Visitekaartjes

De online ontwerptool werkt fantastisch. Toch valt het resultaat mij een beetje tegen. Letters, logo en qr-code zijn veel kleiner dan ik bedoelde en dacht te zien op mijn beeldscherm.

Snelle levering en goede prijs

Maandagmiddag een spandoek besteld en woensdag al in huis tegen een zeer acceptabele prijs.

Altijd tevreden

Goede kwaliteit, snelle levering, altijd tevreden

Zeer goed geholpen!

Top contact gehad met kcc na bestelling die niet optijd zou komen. Dankjewel Lincy!

Prima kwaliteit en planning

Voor een vereniging posters en flyers besteld. De posters waren er zelfs in de drukke dagen na kerst nog eerder dan beloofd, de flyers kwamen op de afgesproken datum. Allemaal netjes verzorgd en verpakt, dus de volgende keer weet ik deze partij weer te vinden.

Pakket bleef hangen bij dhl. Keurig opgelost bij drukwerk. Aan te bevelen

Ik kreeg mijn order 1 dag eerder dan de verwachte datum

Zeer tevreden over de duidelijke website en kwaliteit drukwerk.

De website werkt prima, of dat ook geldt voor mensen zonder grafische kennis weet ik niet. De levertijd is goed, met een paar dagen in huis. De bestelde folders zijn naar tevredenheid. Al met al zeer tevreden.

Snel en goed voor een mooie prijs.

Volgende keer weer bij Drukwerkdeal

Perfecte service

Mooi drukwerk en snel geleverd. Kan niet beter!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer