Voldoet aan kwaliteit verwachting, zeer snelle levering en prijs/kwaliteit
Hallo Petra, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
4x per jaar maak ik de filmfolder voor filmhuis Hengelo. Al jaren gebruik ik drukwerkdeal.nl daarvoor. Stuur mijn ontwerp op, betaal en afhankelijk van het af leveringstermijn is het binnen twee weken bij je afgeleverd. Top!
Hallo Martin, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Het bestellen en uploaden van je bestand gaat allemaal prima, is duidelijk en overzichtelijk.
Beste Germaine, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Zeer frustrerende ervaring. Voor € 1800 aan festivaldoeken besteld maar het uploaden van de designs in de "design tool" is echt waardeloos. Super onduidelijk systeem en onvriendelijk in gebruik. Het per mail aanleveren van design werkt ook niet en vervolgens is de klantenservice niet te bereiken. Meerdere malen geprobeerd te bereiken, lang in de wacht gestaan om vervolgens de lijn te verbreken en dit tot 3 keer toe. Eindelijk na een halve ochtend hieraan verspild te hebben heeft Lincy mij gebeld, zij was dan wel heel vriendelijk, echter ook voor haar was het aanleveren van de designs onduidelijk en hebben we samen ruim een uur aan de lijn gezeten dit op te lossen. Echt eens maar nooit weer.
Hallo Sarah, Dank je wel voor jouw review en de feedback. Wat vervelend dat je zo'n lastige ervaring hebt gehad bij het aanleveren van jouw bestanden en dat je ons vervolgens niet kon bereiken om je te assisteren hierin. Tegen de kerstdagen waren we inderdaad telefonisch niet zo goed te bereiken. Het is jammer dat we daardoor jou niet eerder hebben kunnen helpen. Fijn dat mijn collega je uiteindelijk heeft teruggebeld en dat zij je verder heeft kunnen helpen. Mijn excuus voor het ongemak dat dit alles heeft veroorzaakt. Ik neem jouw feedback intern mee. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel bestellen en snel geleverd
Hallo Peggy, Top dat je zo tevreden bent, dank je wel voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede ervaring met het bestellen van snijletters bij Drukwerkdeal. Hiervoor hadden we dit laten doen door een reclamebedrijf in de buurt, door het dit keer in eigen hand te houden bespaarde we een tienvoud van wat we de vorige keer kwijt waren. Bij het ontvangen van de belettering twijfelde ik even over de kwaliteit omdat het andere folie was dan wat het reclamebedrijf gebruikte maar dit was alleen het transfervel die anders was. De Vinylfolie zag er gewoon hetzelfde uit en het resultaat is precies wat we voor ogen hadden. Ook het aanpassen van ons bestand was geen probleem bij drukwerkdeal dus al met al zeker een aanrader en we gaan ons volgende project weer laten beletteren met belettering van Drukwerkdeal.
Hallo Vincent, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat deze eerste bestelling zo goed bevallen is! We kijken uit naar de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De flyers ben ik zeer tevreden over. De magneetplaten niet. De scherpte is de afbeelding is heel laag, de donkere kleur in het logo is niet egaal en de grijze kleur van het logo wijkt erg veel af. Tevens plakt de magneetplaat niet stevig vast en zitter en bobbels in als ik deze op de bus plak. Hopelijk kunnen we samen kijken naar een oplossing. Ik kan evt. een afbeelding opsturen van het product. Alvast bedankt.
Hallo Tom Bedankt voor jouw review. Wat jammer dat de magneetplaten niet naar tevredenheid zijn. Ik ontvang graag een foto, een mail is naar je onderweg en ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik had een foto op plexiglas besteld als cadeau. Toen deze uitgepakt werd bleek hij krom te zijn. Hier foto’s van gemaakt en een melding gemaakt. De volgden dag kreeg ik een mail met daarin dat er een nieuw voor mij afgedrukt werd. Binnen een paar dagen in huis, deze helemaal perfect en mooi gedrukt. Service!
Beste Hadassa, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Wat fijn dat de herdruk zo snel is afgeleverd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De eindejaarskaart met goud 2024 is prachtig geworden.
Beste Coby, Bedankt voor de mooie review en complimenten! De kaarten zijn inderdaad prachtig geworden! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Stel je een simpele vraag, krijg je een zeer onbeschoft antwoord van klantenservice medewerker genaamd ***, net voor sluitingstijd van de chat. Kijk, als je je dag niet hebt, dat kan, maar blijf professioneel alls je met klanten te maken hebt. Dit kan echt niet. Ga meteen op zoek naar een andere drukkerij!
Goedemiddag Rick, Dankjewel voor jouw review. Naar aanleiding van jouw bericht had ik je graag telefonisch gesproken, maar jammer genoeg heb ik in het account geen nummer van je staan. Vandaar mijn bericht hier. Ik vind het vervelend om te horen dat de reactie van mijn collega zo is overgekomen bij je. De chat is vaak iets informeler, maar hierdoor kan het ook gebeuren dat een opmerking anders overkomt dan dat de bedoeling was. Hiervoor ook onze excuses! Je hebt daarnaast een collega gesproken bij wie je per chat om contactgegevens hebt gevraagd om een klacht in te dienen. Vanwege privacy mogen wij dit niet zomaar delen, vandaar dat je bent verwezen naar ons info-adres. Als je het wenst, mag je dit nog steeds doen, dan kan ik het direct bij de juiste collega's neerleggen. Uiteraard hopen we dat we dit kunnen oplossen met je en zaken kunnen blijven doen met je. Ik hoor heel graag van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Práchtig drukwerk voor een schappelijke prijs en snel geleverd. Daarnaast inspirerende begeleiding
Hallo Bernadette, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw drukwerk. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
500 visitekaartjes besteld; dubbelzijdig in kleur, met eigen logo. Eenvoudig online samen te stellen. Na het plaatsen van je bestelling kun je eenvoudig nog e.e.a. aanpassen. De bestelling is 2 werkdagen later netjes afgeleverd. Voor 500 kaartjes, 2-zijdig bedrukt, in kleur, met eigen logo is dit echt de goedkoopste.
Hallo Maarten, Wat een fijne, enthousiaste review, dank je wel hiervoor. Top om te lezen dat de kaartjes naar tevredenheid zijn, veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De mensen van Drukwerkdeal hebben ervoor gezorgd dat een druk waar foutjes in zaten helemaal opnieuw werd uitgevoerd. Deze keer zonder foutjes. En de tweede druk was dan ook geheel kosteloos. Zo is het toch netjes opgelost. De communicatie was telkens erg begripvol en beleefd.
Hi Nils, De beste wensen voor 2024! Bedankt voor deze review en mooie complimenten. Het is erg fijn om te horen dat je blij bent met de communicatie en ondersteuning vanuit onze aftersales team en dat je klacht netjes is opgelost. Dat horen we graag! We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zoals elke keer bij elke bestelling verbluffend resultaat en een geweldige service
Hi Patrick, De beste wensen voor 2024! Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten! Hier worden we blij van! Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Voor een zelfgemaakte geluidsdempendpanneel aan de wand heb ik een afbeelding op Meshdoek laten afdrukken. Prima te doen via de website en mooi resultaat.
Beste, De beste wensen voor 2024! Bedankt voor deze top review. Fijn om te horen dat alles soepel verliep met deze order en dat je blij bent met het resultaat. Wat een mooie afbeelding heb je aangeleverd! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima ervaring
Hallo Marieke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Spandoekframe besteld, zeer snel geleverd en heel mooi resultaat!
Hallo Marc, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het spandoekframe en de snelle levering hiervan. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Makkelijke website met duidelijke instructie om te bestellen en de levering volledig volgens afspraak.
Hallo Hanita, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig bij Drukwerkdeal, voor mijn eigen bedrijf of voor klanten. Soms is er in drukke periodes wat vertraging, maar ze houden je dan goed op de hoogte. Als er iets misgaat in de productie, wordt dat netjes opgelost. Ze reageren altijd snel op je vragen en ze denken goed mee. De uploadtool is ook fijn, met voorbeeld in 3D. Ik had voor het eerst een product met goudfolie. Is prachtig geworden.
Hallo Ineke, Bedankt voor het plaatsen van een review en de complimenten! Een 10! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Bij ophangen van het product gebruikte ik een kit. Het product smolt als het waren weg. Goedkope zooi Nooit maar ook nooit bestellen
Hi Lorenzo, Dankjewel voor jouw review. Ontzettend vervelend om te horen dat het niet is gelukt met het ophangen van je product. Om je hiermee verder te kunnen helpen ontvang ik graag het ordernummer waar het omgaat en foto's van het product. Zou je mij dit willen toesturen via de mail? Dat mag naar: info@drukwerkdeal t.a.v Webcare - Samantha. Alvast bedankt voor de genomen moeiten en ik help je daar heel graag verder om dit samen soepel op te lossen! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De site werkt super goed en je wordt prima geadviseerd in het keuzeproces. Het printwerk is van zeer hoge kwaliteit
Hallo Jan, Enorm bedankt voor je review en complimenten! Wat fijn on te horen dat je tevreden bent met onze service en drukwerk. Hier worden we blij van! We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Gewoon top en dat tegen een aangenaam lage prijs.
Hallo, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Personeel was erg vriendelijk over de mail en aan de telefoon. Super fijn geregeld alles!
Hallo Iris, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en onze service! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
1000 brochures binnen no time geleverd!
Hallo Rob, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Snelle levering, goede kwaliteit
Hallo Mayke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer