snelle levering, mooi product

Voldoet aan kwaliteit verwachting, zeer snelle levering en prijs/kwaliteit

Ontwerp opsturen, betalen, ontvangen, geen gezeur...

4x per jaar maak ik de filmfolder voor filmhuis Hengelo. Al jaren gebruik ik drukwerkdeal.nl daarvoor. Stuur mijn ontwerp op, betaal en afhankelijk van het af leveringstermijn is het binnen twee weken bij je afgeleverd. Top!

Tevreden

Het bestellen en uploaden van je bestand gaat allemaal prima, is duidelijk en overzichtelijk.

Zeer frustrerende ervaring

Zeer frustrerende ervaring. Voor € 1800 aan festivaldoeken besteld maar het uploaden van de designs in de "design tool" is echt waardeloos. Super onduidelijk systeem en onvriendelijk in gebruik. Het per mail aanleveren van design werkt ook niet en vervolgens is de klantenservice niet te bereiken. Meerdere malen geprobeerd te bereiken, lang in de wacht gestaan om vervolgens de lijn te verbreken en dit tot 3 keer toe. Eindelijk na een halve ochtend hieraan verspild te hebben heeft Lincy mij gebeld, zij was dan wel heel vriendelijk, echter ook voor haar was het aanleveren van de designs onduidelijk en hebben we samen ruim een uur aan de lijn gezeten dit op te lossen. Echt eens maar nooit weer.

Snel bestellen en snel geleverd

Belettering was dik in orde!

Goede ervaring met het bestellen van snijletters bij Drukwerkdeal. Hiervoor hadden we dit laten doen door een reclamebedrijf in de buurt, door het dit keer in eigen hand te houden bespaarde we een tienvoud van wat we de vorige keer kwijt waren. Bij het ontvangen van de belettering twijfelde ik even over de kwaliteit omdat het andere folie was dan wat het reclamebedrijf gebruikte maar dit was alleen het transfervel die anders was. De Vinylfolie zag er gewoon hetzelfde uit en het resultaat is precies wat we voor ogen hadden. Ook het aanpassen van ons bestand was geen probleem bij drukwerkdeal dus al met al zeker een aanrader en we gaan ons volgende project weer laten beletteren met belettering van Drukwerkdeal.

Magneetplaten voldoet niet aan verwachting

De flyers ben ik zeer tevreden over. De magneetplaten niet. De scherpte is de afbeelding is heel laag, de donkere kleur in het logo is niet egaal en de grijze kleur van het logo wijkt erg veel af. Tevens plakt de magneetplaat niet stevig vast en zitter en bobbels in als ik deze op de bus plak. Hopelijk kunnen we samen kijken naar een oplossing. Ik kan evt. een afbeelding opsturen van het product. Alvast bedankt.

Grandioze service

Ik had een foto op plexiglas besteld als cadeau. Toen deze uitgepakt werd bleek hij krom te zijn. Hier foto’s van gemaakt en een melding gemaakt. De volgden dag kreeg ik een mail met daarin dat er een nieuw voor mij afgedrukt werd. Binnen een paar dagen in huis, deze helemaal perfect en mooi gedrukt. Service!

Uitstekende kwaliteit geleverd

De eindejaarskaart met goud 2024 is prachtig geworden.

Onbeschofte klantenservice!

Stel je een simpele vraag, krijg je een zeer onbeschoft antwoord van klantenservice medewerker genaamd ***, net voor sluitingstijd van de chat. Kijk, als je je dag niet hebt, dat kan, maar blijf professioneel alls je met klanten te maken hebt. Dit kan echt niet. Ga meteen op zoek naar een andere drukkerij!

Altijd goed

Práchtig drukwerk voor een schappelijke prijs en snel geleverd. Daarnaast inspirerende begeleiding

Supersnel, eenvoudig en niet duur!

500 visitekaartjes besteld; dubbelzijdig in kleur, met eigen logo. Eenvoudig online samen te stellen. Na het plaatsen van je bestelling kun je eenvoudig nog e.e.a. aanpassen. De bestelling is 2 werkdagen later netjes afgeleverd. Voor 500 kaartjes, 2-zijdig bedrukt, in kleur, met eigen logo is dit echt de goedkoopste.

Ze zorgen dat het goed komt.

De mensen van Drukwerkdeal hebben ervoor gezorgd dat een druk waar foutjes in zaten helemaal opnieuw werd uitgevoerd. Deze keer zonder foutjes. En de tweede druk was dan ook geheel kosteloos. Zo is het toch netjes opgelost. De communicatie was telkens erg begripvol en beleefd.

Gewoon doen

Zoals elke keer bij elke bestelling verbluffend resultaat en een geweldige service

Prima prijs kwaliteit

Voor een zelfgemaakte geluidsdempendpanneel aan de wand heb ik een afbeelding op Meshdoek laten afdrukken. Prima te doen via de website en mooi resultaat.

Goedkoop en snel geleverd

Prima ervaring

Mooi!

Spandoekframe besteld, zeer snel geleverd en heel mooi resultaat!

Keurig op tijd en perfect

Makkelijke website met duidelijke instructie om te bestellen en de levering volledig volgens afspraak.

Goede service, puik drukwerk

Ik bestel regelmatig bij Drukwerkdeal, voor mijn eigen bedrijf of voor klanten. Soms is er in drukke periodes wat vertraging, maar ze houden je dan goed op de hoogte. Als er iets misgaat in de productie, wordt dat netjes opgelost. Ze reageren altijd snel op je vragen en ze denken goed mee. De uploadtool is ook fijn, met voorbeeld in 3D. Ik had voor het eerst een product met goudfolie. Is prachtig geworden.

China kwaliteit

Bij ophangen van het product gebruikte ik een kit. Het product smolt als het waren weg. Goedkope zooi Nooit maar ook nooit bestellen

Top kwaliteit tegen scherpe prijzen

De site werkt super goed en je wordt prima geadviseerd in het keuzeproces. Het printwerk is van zeer hoge kwaliteit

Snelheid en kwaliteit kunnen samen. Dat laat Drukwerkdeal zien!

Gewoon top en dat tegen een aangenaam lage prijs.

Goede kwaliteit en erg flexibel personeel

Personeel was erg vriendelijk over de mail en aan de telefoon. Super fijn geregeld alles!

Hier kun je van op aan

1000 brochures binnen no time geleverd!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit