Snel en goed werk

Flyers besteld, prijs was goed. Levering was snel en prima kwaliteit

3de keer scheepsrecht

Ik heb voor de trouwdag voor mijn schoonouders een gepersonaliseerde kalender gemaakt en speciaal een fotoshoot met alle kinderen en deze op canvas laten drukken. De kalender heel op tijd besteld, maar na 2 weken zelf achteraan moeten mailen, was die kwijt geraakt in de post. En ipv de canvas van de kinderen ontving ik de dag van het geven 3 canvassen van personeelsfoto’s van een bedrijf uit Amsterdam. Hierdoor geen cadeau kunnen geven. Slechte zaak. Wel na het indienen van een klacht een nieuwe gekregen gratis, maar had zelf al een nieuwe besteld, dus heb er nu 2? Over de kwaliteit van het product spreek ik niet, die is gewoon netjes, maar al dit gedoe vooraf zorgt voor een negatief beeld van drukwerkdeal vanaf onze kant.

Vlotte en keurige levering.

Het drukwerk ziet er prima uit en de levering was ondanks de kerstdrukte eerder dan verwacht. Top!

Snelle levering uitstekende kwaliteit!

Zie bovenstaande

Snelle verwerking en erg goede kwaliteit

Drukwerkdeal, levert goed en snel en een mooie veelzijdigheid in producten, Beachvlag, kaart, spandoek of plexiglas de kwaliteit is altijd goed, dank jullie wel

Top firma , goede en snelle service

Kerst kaarten besteld en de levering was zeer snel

Mooi en sneller dan verwacht

Kaarten besteld met behulp van de online editor. De volgende dag al in huis!

Altijd prima prijs/kwaliteitverhouding

Best betrouwbare drukker van Nederland

Fantastische service!

Snelle levering en enorm goed geholpen met het aanpassen van het logo zodat deze geschikt was om te drukken.

Komen beloftes niet na

Ik betaal op een bestelling extra voor een snelle levering. Van 2 dagen. Uiteindelijk staat de bezorging na 9!! dagen pas gepland. Het is volgens Drukwerkdeal niet mogelijk om de extra kosten die betaald zijn voor de snelle levering te vergoeden. Klantenservice wil of kan niet meedenken. Ze komen hun beloftes dus niet na, maar laten je er wel voor betalen.

Goede kwaliteit, de beste service

Drukwerkdeal lost een fout van PostNL (!) op door mij kosteloos een spoedlevering te versturen. Topkwaliteit, topservice!

Goede klantenservice, mooi product

Eerste levering zat een kleine beschadiging op de foto gedrukt op alu dibond. Na contact met de klantenservice zonder discussie kostenloos een nieuwe druk ontvangen. Dankzij de snelle levering alles op tijd binnen om cadeau te geven.

Verkeerd bestand gebruikt voor de print en niet gereageerd op klacht

Ik heb 2 t-shirts besteld met voor ieder een andere afbeelding. Netjes aangeleverd, maar ontving vervolgens 2 shirts met dezelfde afbeelding. Snel een klacht ingediend in de hoop dat dat snel zou worden opgepakt en ik nog de juiste versie zou ontvangen, maar helaas niks teruggehoord!

30 kerstkaarten en 30 enveloppen besteld

5 enveloppen tekort. Dus extra moeten kopen.

top service

Snelle heldere website en goede service!

Prima kwaliteit, snelle levering

We zijn erg tevreden!

Snel en goed

Snel en goed geleverd voor een scherpe prijs.

Lang wachten en dan niet naar tevredenheid

We wilden voor de kerstmarkt leuke mutsen laten bedrukken echter was het logo niet zoals gewenst. Door een van de medewerkers is het logo anders erop gekomen dan bedoeld waardoor het effect volledig zijn doel miste. Jammer! En de oplossing vond ik ook erg makkelijk en daarnaast mis ik het het echte klantencontact. Ik denk dat als er even contact was gezocht dat we verder waren gekomen. Nu gebeurde alles via e-mail.....

Helaas is de 1e verzending misgegaan. Niet door Drukwerkdeal, maar bij Post NL kwijtgeraakt. Na mijn melding is e.e.a. goed opgelost.

heldere communicatie

Fijn contact aan de telefoon en erg behulpzaam. Bovendien mooi drukwerk!

Het drukwerk is in één woord perfect

Het drukwerk van ons magazine voldoet volledig aan de verwachting en is niets op aan te merken. Vermoedelijk is het verpakken van de gedrukte magazines handwerk geweest want er waren toch wel flink wat magazines beschadigd door dubbel vouwen in de dozen. Op de totale bestelling waren er veertig flink gevouwen en eigenlijk niet bruikbaar.

Ik bestel er nooit meer

Drukwerkdeal, waar zijn jullie mee bezig... De afgelopen jaren was ik uitermate tevreden over jullie: scherpe prijzen, kwaliteit waar je op kon vertrouwen en goede service. Helaas is daar weinig meer van over. In 2023 heb ik 7 bestellingen geplaatst waarvan er met 5 iets (heel erg) mis was. Mijn meest recente bestelling was echter de druppel. De bestelde brochures werden geleverd met gescheurde covers, onbedrukte pagina's, snij-afwijkingen van enkele centimeters, een bladspiegel die enkele centimeters was verschoven, dubbelgevouwen pagina's, krassen en vlekken. Kortom: er is gewoon géén kwaliteitscontrole. Wanneer je hier een klacht over indient krijg je onwijs snel reactie met de vraag of je een herdruk wilt. Daar ben ik mee akkoord gegaan op voorwaarde dat de vervangende batch in perfecte conditie zou zijn. Helaas bleek niets minder waar, want ook de nieuwe batch bevatte dubbelgevouwen en beschadigde pagina's/covers. Je kunt tot in den treure contact hebben met het support team en je beklag doen, ze sturen je vervolgens schaamteloos een nieuwe partij op die (minstens) net zo slecht is. Ik bestel er nooit meer iets.

Kwaliteit productie en flexibiliteit prima, PostNL minder tevreden

De kwaliteit van de banner was heel goed en het was zelfs mogelijk om op het laatst nog iets te veranderen na telefonisch contact. We hadden om next day delivery gevraagd maar PostNL heeft de banner pas twee dagen later geleverd. (en dat was na Sinterklaas).

Goed, klantvriendelijk en efficiënt

Goed, gemakkelijk en snel