Prima service, mooi product ontvangen. Als je geen verstand hebt van bestanden aanleveren etc, zou de telefonische begeleiding wel iets beter en vriendelijker kunnen. Ik bel niet omdat ik iets zelf wel weet. Verder top!
Hi Janet, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat je blij bent met de service en ontvangen product. Ook bedankt voor je feedback omtrent de telefonische begeleiding omtrent bestanden. Jouw feedback is voor ons belangrijk en gaan we intern meenemen als verbeterpuntje. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ook de Zingende Sinterklaas heeft ansichtkaarten nodig in Nederland. Nou leent hij elk jaar mijn gitaar en toen zag hij mijn mooie Oranje Man ansichtkaarten. Die wil ik ook zei hij. Zou dat kunnen en komt het dan ook nog op tijd? Nou ik heb het voor hem geregeld en Drukwerkdeal weer supersnel en mooi gemaakt en als hij straks in Nederland aankomt liggen ze hier klaar.
Hi Wilhelmus, Bedankt voor deze fantastische review! Fijn om te horen dat de kaarten mooi zijn geworden en ook nog tijd zijn gekomen voor de Zingende Sint! Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
ze denken ook goed mee
Hi Rudi, Enorm bedankt voor deze review en complimenten. Hier worden we blij van! Graag weer tot de volgende keer op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heb meerdere malen spullen besteld en naar tevredenheid. Nu wilde ik hetzelfde bestellen maar kan men niet opnieuw in productie nemen en moet ik alle bestanden gaan zoeken om deze door te geven. Men geeft aan dat ze je persoonlijk helpen. Totaal niet men werkt tegen. Nog geen minuut na mijn bestelling zag ik dat ik het verkeerde bestand had toegevoegd. Maar dat kon men niet meer tegenhouden. Alles vooraf betaald. Nou voortaan gewoon bij de lokale drukker, al kost dit het dubbelen. Nooit meer Drukwerkdeal.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Kun je mij het ordernummer doorgeven op [email protected] ovv Webcare/Marian? Dan wil ik graag samen naar een oplossing kijken. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
prima bedrijf
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het resultaat was naar verwachting. Prima dus.
Beste DJ, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De service en afhandeling van mijn bestelling waren prima. De kwaliteit van het shirt was ver beneden pijl. Dunne stof, slechte opdruk waar de stofkleur doorheen te zien is. Dus al met al, van mij uit geen bestellingen meer.
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het T-shirt. Kun je mij het ordernummer doorgeven op [email protected] ovv Webcare/Marian? Dan wil ik graag samen naar een oplossing kijken. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Waarom een 7 ? Ik had een toeslag betaald om het ontwerp vooraf te laten beoordelen. Ik had twee logo's meegestuurd waarin de een erg 'blurry' is geprint. Dat had met zo'n beoordeling toch geconstateerd moeten worden ?
Beste Rein, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Kun je mij het ordernummer doorgeven op [email protected] ovv Webcare/Marian? Dan wil ik graag samen naar een oplossing kijken. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Levering zoals van te voren was aangegeven. Mooi product
Beste Ciska, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, daar zijn zij erg blij mee. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik betaalde voor spoedverzending en voor zover ik kan zien heeft Drukwerkdeal op tijd verzonden, maar zorgde PostNL voor twee dagen vertraging! Tijd voor een deal met een meer betrouwbare pakketbezorger! De stickers zijn mooi, maar niet super sticky op alle ondergronden helaas.
Hi MJ, Bedankt voor het schrijven van een review. Ik zie dat er hier inmiddels een klacht voor is aangemaakt in ons systeem en dat we de spoedkosten hebben gecrediteerd. Wat vervelend om te horen dat de stickers niet op alle ondergronden blijven plakken. De stickers plakken het beste op een gladde en schone (vetvrije) ondergrond. Is dit ook het geval? Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Alhoewel mijn klacht over een kras en deuk in de geleverde afdruk snel is afgehandeld en geresulteerd in een nieuwe afdruk, heb ik wat opmerkingen. 1. Afdruk op aluminium kan alleen op gebortsteld aluminium. Waarom niet de mogelijkheid ook op wit aluminium. Daarvoor moet ik naar 'de concurrent'; 2. Ophangsysteem kan ik alleen kiezen uit RVS afstandhouders. Dat wil ik niet maar heb geen andere keus. Waarom niet de mogelijkheid toevoegen voor andere ophangsystemen. Die moet ik nu apart bestellen en zelf bevestigen. 3. Het passend maken van de foto is onhandig. Als ik een foto aanlever in de goede maat, dan moet dat voldoende zijn. Nu ben ik onzeker over mogelijke randjes. Dit resulteert in foto's die kleiner worden afgedrukt dan het aangeleverde formaat, hierdoor wordt de foto niet zoals gewenst.
Hi Jacques, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het plaat geleverd is met een kras en een deuk. Ik zie dat we hiervoor reeds een herdruk hebben ingezet. Hopelijk is deze wel naar wens afgeleverd. Bedankt voor je feedback betreffend wit aluminium en ophangsystemen. Wij bieden inderdaad enkel de afstandshouders aan. Witte aluminiumplaten hebben we (nog) niet in ons assortiment. Wel kan je kiezen voor dibond. Dit zijn 2 witte aluminium platen met een kunststof kern. Bij het aanleveren van een bestand krijg je meldingen in ons systeem wanneer jouw afbeelding niet aflopend/beeldvullend is aangeleverd. Ook kan je een 3D voorbeeld bekijken (met of zonder snijmarge) zo weet je precies wat er wordt afgesneden na het drukken. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering en mooie kwaliteit van de foto op canvas!
Hi Manon, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie kwaliteit van je foto op canvas! Wij zien je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Super snel geleverd dus goede service
Beste Groene Beer, Bedankt voor het plaatsen van je mooie review. Heel erg fijn om te lezen dat de bestelling snel is geleverd en als goede service is ervaren. Wij zien je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
We moesten een handboek maken dat we mooi wilde drukken en inbinden in een kleine oplage. Drukwerkdeal heeft dat perfect geregeld. We hadden zelf de opmaak en alles gemaakt. Wij zijn geen drukkers maar de specialisten van Drukwerkdeal hebben ons met tips goed geadviseerd hoe we dat moesten regelen. Het is een prachtig boek geworden, ons team is er heel blij mee.
Beste Joep, Bedankt voor het plaatsen van deze top review en de mooie complimenten naar onze bestandsspecialisten Wat ontzettend fijn dat het boek naar advies van onze bestanden specialisten helemaal naar wens is ontvangen. Uiteraard helpen we je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Eventuele vragen beantwoorden ze snel en professioneel. Ik vind hun producten keer op keer echt mooi, zeker voor de prijs die ze ervoor vragen.
Beste Sanne, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. We waarderen het enorm dat je onze hulp als professioneel hebt ervaren en snel zijn beantwoord. Deze review maakt echt mijn dag en heel goed om te horen dat je tevreden bent met onze mooie producten. Graag hoor ik hoe we van de 9 een 10 kunnen maken, zou je dit willen toelichten via de mail en tav Samantha/Webcare? Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Nieuwe flyers ontworpen en laten printen, prachtig resultaat als altijd! Snelle service, top bedrijf! :-))
Beste Marcia, Bedankt voor het plaatsen van deze top review en de mooie complimenten naar ons bedrijf. Wat ontzettend fijn dat je nieuwe flyers helemaal naar verwachting zijn geleverd en ook binnen de verwachte levertijd! Wij zien je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Zowel technisch inhoudelijk goed voor elkaar, goede veiligheid ingebouwd of je aangeleverde foto's en plaatjes wel voldoen om het mooi te maken, ook zonder spoed erg snel geleverd, normale marktconforme prijzen, kortom ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden.
Beste Victor, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Erg fijn om te horen dat je ervaring met ons zo goed is bevallen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Te weinig pixels volgens jullie. En terecht. Maar als ik dan toch wil, vergroten jullie deze toch. Ik ben er blij mee.
Beste Huub, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Leuk om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen met je bestand. Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Omdat de drukker waar ik altijd A6 kaarten liet drukken zijn zaak had beëindigd, moest ik op zoek naar een ander bedrijf. Zo kwam ik uit bij Drukwerkdeal. Ik was gewend een pdf in A4-formaat aan te leveren waar mijn voormalige vakman prints van maakte die hij vervolgens vierendeelde. Dus leverde ik mijn concept aan zoals ik gewoon was te doen. Pas de volgende dag sloeg de schrik me om het hart. Hoogstvermoedelijk zou ik nu A6 kaarten krijgen met 4 mini werkkaarten erop. Veel te klein om te gebruiken. Dus nam ik snel contact op met de serviceafdeling van Drukwerkdeal. Raquel bevestigde mijn vermoeden en begreep hoe ik tot deze blunder was gekomen. Ze beloofde me een couponorder te sturen wat inhield dat ik daarmee een nieuwe order kon ingeven. Ik ging aan de slag en begreep eindelijk dat wat in het A6 vak zag 'what you see is what you get' betekende. 's Anderen daags al werd het nieuwe drukwerk aangeleverd. En dit keer was het 100% exact als bedoeld. Dankzij de voortreffelijke service verliep de administratie van de fietsverlichtingsactie van de Fietsersbond dan ook vlekkeloos!
Beste A. Bakker, Wauw, bedankt voor deze super mooie review. Leuk dat je de moeite hebt gedaan deze ervaring met ons te delen! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service en de oplossing die mijn collega heeft geboden. Ik zal het aan haar doorgeven, zal ze heel leuk vinden! Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd, goed advice top
Beste Frank, Bedankt voor deze mooie review, kort maar zeer krachtig! Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik had nog wel een vraag over mijn bestelling maar via chat ging dat erg moeizaam. Als de medewerker even mijn bestelnummer er bij gehaald had, zou mijn vraag sneller beantwoord kunnen zijn. Omdat mijn vraag niet beantwoord werd, zelf telefonisch contact opgenomen. Toen werd mijn vraag snel beantwoord.
Beste Cornelis, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Je gaf in het chat gesprek niet aan dat je al een order had geplaatst, daarom vroeg mijn collega er niet naar. Fijn om te horen dat het via de telefoon opgelost is! Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik maak al 7 jaar lang de verjaardagsuitnodigingen voor mijn kleine nichtjes en laat ze door Drukwerkdeal drukken. Het eindresultaat is altijd exact zoals ik het ontworpen heb en de afwerking is onberispelijk! Er is wat mij betreft geen beter alternatief!
Beste Steven, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Wat leuk dat jij dit doet voor jouw nichtjes, ze zullen wel heel blij zijn met hun oom! Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik bestel inmiddels al jaren zakelijk en soms prive bij Drukwerkdeal. Ik maak zelf alles op in Indesign of Canvas, daarna op de site uploaden. Gaat snel en makkelijk.
Beste, Enorm bedankt voor het plaatsen van een review! Fijn dat je al jaren bij ons besteld, daar zijn wij erg blij om. Hoe kunnen wij er aan 10 van maken? ;) Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Echter, jammer dat er alleen rillijn staat als keuze en geen scheurrandje. Want dat is volgens mij een logischere optie. Je wilt nl dat de klant thuis nog kan zien wat een artikel gekost heeft, en voor ons als detailhandel wil je de overige info zien. Een volgende keer, ga ik jullie hierover telefonisch contacten. Zodat het meteen goed is. Voor nu doe ik het er mee.
Beste Marion, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Je hebt in jouw offerte aanvraag vermeld dat je een prijs wilde ontvangen betreft een prijskaartje met een rilrandje en een boorgaatje. Ik wil je adviseren om in de toekomst te vragen om de afwerking perforatielijn i.p.v. rilrandje. Dan moet het goed komen! Wij helpen je graag bij een volgende bestelling/offerte! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het reclamebord wat ik had besteld was binnen no-time geleverd!
Hi Johan, Bedankt voor je mooie review, wat gaaf om te horen! Heel veel plezier met het bord en hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer