snel, betrouwbaar, betaalbaar en kwaliteit

snel, betrouwbaar, betaalbaar en kwaliteit

Positief

Heb 2 spandoeken besteld, eenvoudig zelf te bestellen en snel geleverd. Prima service!

Makkelijk programma en fantastisch resultaat

Ik moest een hekdoek maken voor ons bedrijvenpand en zocht naar een betaalbare oplossing die ook niet te veel haken en ogen had. Bij drukwerkdeal kon ik in een mum van tijd een mooi doek ontwerpen en binnen een week was het al binnen. En een fantastisch resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het iedereen aan.

Snel geleverd, mooi gedrukt

Ik heb gekozen voor digitale controle en kreeg een berichtje dat het niet helemaal klopte wat ik had aangeleverd, maar ze hebben dit keurig hersteld en het resultaat is mooi.

Geweldige business partner.

Altijd snel, correct en zakelijk.

professioneel voor scherpe prijs

prima veelzijdig bedrijf

Top kwaliteit met een eerlijke prijs

Voor ons als Bewonersplatform het adres voor al ons drukwerk

Snel, Niet duur, en doen precies wat ze aanbieden.

Snel, Niet duur, en doen precies wat ze aanbieden.

Prima werk geleverd.

Goede ondersteuning bij de bestelling.

Binnen een week, snelle levering

Helemaal goed

Goed drukwerk, snelle levering, alles perfect!

gemakkelijk en op tijd

helder uitgelegd, ik betaal graag de 15 euro voor de extra controle en het is op tijd geleverd en drukwerk ziet er goed uit. heel blij mee.

Super kwaliteit en snelheid!

Heel erg tevreden: klik en krijg :)

Goede kwaliteit en supersnel geregeld

Het bestellen van drukwerk ging heel eenvoudig. Zeker als je er weinig of geen verstand van hebt. En lekker snel geleverd.

Uiteindelijk goed gekomen

Spandoek besteld via versnelde levering. Uiteindelijk toch later geleverd. Gebeld en het bedrag van versnelde levering wordt gecrediteerd. Prima.

Altijd prima werk, heel tevreden :-)

Ben zeer tevreden, goed werk en altijd op tijd geleverd, je kunt er goed van op aan !

Snel en mooi duidelijk gedrukt, snijwerk matig

Flyers op A5 laten drukken. Jammer dat het snijwerk niet helemaal strak is anders was het een dikke 10 geweest. Mogelijk komt het doordat ik geen controle op het drukwerk heb laten uitvoeren en erop vertrouwd heb dat mijn aangeleverde bestand goed is, dat zou ik een volgende keer zeker doen.

goede service en kwaliteit

Je wordt goed geholpen als iets niet duidelijk is of is verkeerd gegaan.

100% tevreden

Fijne website, snelle levering, goede kwaliteit, klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Ik ben 100% tevreden.

De kleuren op het gedrukte kaartje heel onduidelijk

Ik had het ontwerp van het kaartje overgenomen zoals het afgebeeld stond, Echter na het drukken bleek de kleur heel onduidelijk te lezen. Jammer Verzending is wel vlot verlopen.

Goede service, vriendelijke helpdesk

Al jaren bestel ik bij Drukwerkdeal omdat ik steeds goede ervaringen heb. Snelle service en levering, mooi werk.

Snel geleverd, top qualiteit

Ik hen een rollup banner besteld Ik ben zeer tevreden

Mooi drukwerk, snel geleverd

Het uploaden van het bestand ging makkelijk, de kwaliteit van het drukwerk is prima en de levering snel.

Beter kon niet

Ik had geen snijverlies ingecalculeerd, maar het kwam helemaal goed.

online service is prima / goed

Voor het eerst een banner gemaakt en besteld. Dat ging allemaal prima met de online service van drukwerkdeal. Het resulaat is prachtig en de meegeleverde standaard en hoes is boven verwachting mooi. Zeer vlotte afhandeling!!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer