snel, betrouwbaar, betaalbaar en kwaliteit
Hi Patrick, Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over Drukwerkdeal! Dit waarderen we echt enorm. Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Heb 2 spandoeken besteld, eenvoudig zelf te bestellen en snel geleverd. Prima service!
Hi Peter, Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over zowel het bestelproces als het eindresultaat van de spandoeken! Heel veel plezier ermee, hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik moest een hekdoek maken voor ons bedrijvenpand en zocht naar een betaalbare oplossing die ook niet te veel haken en ogen had. Bij drukwerkdeal kon ik in een mum van tijd een mooi doek ontwerpen en binnen een week was het al binnen. En een fantastisch resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het iedereen aan.
Hi Nina, En wat een mooi doek is het geworden! Heel gaaf gemaakt! Ik kan me goed voorstellen dat je zo blij bent met het eindresultaat. Heel veel plezier met jouw order, hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb gekozen voor digitale controle en kreeg een berichtje dat het niet helemaal klopte wat ik had aangeleverd, maar ze hebben dit keurig hersteld en het resultaat is mooi.
Hi Jeroen, Wat gaaf dat onze bestandscontrole zo goed heeft uitgepakt voor je! Mooi om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Heel veel plezier met het drukwerk! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Altijd snel, correct en zakelijk.
Goedemorgen Niko, Dankjewel voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
prima veelzijdig bedrijf
Hi Mick, Dankjewel voor jouw mooie review, kort en krachtig! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor ons als Bewonersplatform het adres voor al ons drukwerk
Goedemorgen, Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dat horen we heel graag. Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel, Niet duur, en doen precies wat ze aanbieden.
Hi JelleJan, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen ons best om zo snel en betaalbaar mogelijk te leveren. Fijn dat dit ook gewaardeerd wordt. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede ondersteuning bij de bestelling.
Beste Wim, Leuk om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen bij het plaatsen van een bestelling. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling! Bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Binnen een week, snelle levering
Beste Jolanda, Fijn dat de levering zo goed is verlopen. Bedankt voor deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goed drukwerk, snelle levering, alles perfect!
Beste Bea, Wat een perfecte review, bedankt hiervoor. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
helder uitgelegd, ik betaal graag de 15 euro voor de extra controle en het is op tijd geleverd en drukwerk ziet er goed uit. heel blij mee.
Beste Sacha, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Wat fijn dat je voor een controle hebt gekozen, dan weet je zeker dat het goed gaat! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel erg tevreden: klik en krijg :)
Hi Harry, Wat een top review! Dankjewel! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit en snelle levering. Daar zijn we blij mee! Graag tot de volgende klik weer bij Drukwerkdeal :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het bestellen van drukwerk ging heel eenvoudig. Zeker als je er weinig of geen verstand van hebt. En lekker snel geleverd.
Dag Henk, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je de kwaliteit en de snelheid van onze service waardeert. We doen ons best om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, ook voor klanten zonder veel ervaring met drukwerk. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijk groet, Rebecca Webcare Specialist
Spandoek besteld via versnelde levering. Uiteindelijk toch later geleverd. Gebeld en het bedrag van versnelde levering wordt gecrediteerd. Prima.
Beste Karlijn, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat het spandoek niet op tijd is geleverd maar fijn om te horen we dit middels een credit hebben kunnen oplossen. Je tevredenheid is voor ons belangrijk, en we waarderen deze mooie beoordeling. Bij een volgende bestelling staan we weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ben zeer tevreden, goed werk en altijd op tijd geleverd, je kunt er goed van op aan !
Hi HansChristiaan, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen! Het is altijd geweldig als je tevreden bent met de kwaliteit en de snelheid waarmee het wordt afgeleverd. We zien je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Flyers op A5 laten drukken. Jammer dat het snijwerk niet helemaal strak is anders was het een dikke 10 geweest. Mogelijk komt het doordat ik geen controle op het drukwerk heb laten uitvoeren en erop vertrouwd heb dat mijn aangeleverde bestand goed is, dat zou ik een volgende keer zeker doen.
Hi Marc, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat het snijwerk niet helemaal strak is. Tijdens het uploaden van je bestand voor de flyers controleren wij het bestand niet, maar kun je zelf via de 2D- en 3D-preview controleren of alles correct gepositioneerd staat. Mocht je hier twijfels over hebben, dan kun je tegen betaling kiezen om je bestand te laten controleren door een van onze bestandsspecialisten. Mocht je hier de volgende keer weer tegenaan lopen, neem dan gerust contact met ons op; we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Je wordt goed geholpen als iets niet duidelijk is of is verkeerd gegaan.
Hi Liesbeth, Bedankt voor je mooie review. Dat klinkt als een prettige ervaring! Het is altijd fijn om te weten dat je goed geholpen wordt wanneer er iets niet duidelijk is of niet helemaal goed gaat. We helpen je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Fijne website, snelle levering, goede kwaliteit, klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Ik ben 100% tevreden.
Hi Ron, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Het klinkt alsof je echt een zorgeloze ervaring hebt gehad van begin tot eind. Enorm bedankt voor de mooie complimenten. We helpen je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik had het ontwerp van het kaartje overgenomen zoals het afgebeeld stond, Echter na het drukken bleek de kleur heel onduidelijk te lezen. Jammer Verzending is wel vlot verlopen.
Hi Annet, Bedankt voor het delen van je review. Het is vervelend wanneer de kleuren niet zo uitkomen zoals je had verwacht, vooral als je het ontwerp precies zoals het voorbeeld hebt overgenomen. Het is goed om te horen dat de verzending wel naar tevredenheid is verlopen. Zou je mij je ordernummer en foto's van het ontvangen drukwerk per e-mail naar mij willen sturen, zodat we dit samen kunnen bekijken? Dit mag ter attentie aan Samantha/Webcare. Alvast hartelijk dank voor je medewerking! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Al jaren bestel ik bij Drukwerkdeal omdat ik steeds goede ervaringen heb. Snelle service en levering, mooi werk.
Ik hen een rollup banner besteld Ik ben zeer tevreden
Hi Ilan, Bedankt voor je mooie review. Ontzettend fijn om te horen dat kwaliteit en levering van de roll-up banner naar tevredenheid is afgeleverd. Enorm bedankt dat je hebt gekozen voor Drukwerkdeal en we zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Het uploaden van het bestand ging makkelijk, de kwaliteit van het drukwerk is prima en de levering snel.
Hi Marjet, Bedankt voor je mooie review. Het is fijn om te horen dat het uploaden van het bestand soepel verliep en dat de kwaliteit van het drukwerk goed is. Bedankt dat je hebt gekozen voor Drukwerkdeal en we zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik had geen snijverlies ingecalculeerd, maar het kwam helemaal goed.
Hi Leon. Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het ontvangen drukwerk. Het is altijd fijn als alles goed uitpakt, zelfs als je niet had gerekend op snijverlies. Bedankt dat je hebt gekozen voor Drukwerkdeal en we zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Voor het eerst een banner gemaakt en besteld. Dat ging allemaal prima met de online service van drukwerkdeal. Het resulaat is prachtig en de meegeleverde standaard en hoes is boven verwachting mooi. Zeer vlotte afhandeling!!
Beste Maarten, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en jouw eerste bestelling! Fijn dat dit direct een mooie ervaring is geweest, wij helpen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer