Makkelijk en snel geregeld!

De bestelprocedure is handig en de levering is heel snel.

al veel naar tevredenheid mogen ontvangen

snel, netjes verpakt, redelijk in prijs..

Snel en goed

Makkelijk, vlot en goed

Snelle bezorging

Door mijn eigen toedoen wat problemen met opslaan en verzenden. Goed geholpen om alles weer terug te vinden met hulp van de klantenservice. Super goed en netjes geholpen. Ook met betalen en geld terug storten ging alles goed.

Ik bestel al jaren bij Drukwerkdeal. Ik vind ze snel, benaderbaar en klantgericht, en de kwaliteit van het drukwerk is dik in orde.

Doen wat ze zeggen, prima

Jammer alleen dat de bezorgdienst het pakje bij de deur heeft neergelegd terwijl ik niet thuis was (geen bericht gehad) maar door de regen is het gehele pak drijfnat gewordenen kon ik het in de papier afvalbak doen verdwijnen ,dus ik heb er niets aan gehad, nu maar gewoon in de winkel weer bestellen . Met vriendelijke groet Herman Tobé

Primadeluxe

Perfect uitgevoerd en snel ontvangen.

They sent me not all items

Ordered 50 stickers, got only 40 peaces. No one is reply and explaining how it happened.

Snel goed en goedkoop

Ze leveren tegen een lage prijs zeer goede kwaliteit en zijn altijd sneller dan je verwacht.

Makkelijk, snel en kwaliteit!

Bestellen ging super makkelijk, met simpele stappen in het keuze proces (papiersoort, gewicht, dubbel of enkelzijdig bedrukt etc). Snel bezorgd en de flyers zien er erg mooi en kwalitatief uit. Ga zeker nog eens bestellen!

Uitstekend, Geen poespas en op tijd de levering

Bestellen, afrekenen en thuiskrijgen. In deze volgorde, snel, goed en prima resultaat :)

prima service

netjes gemaakt zoals aangeleverd

Goed, snel en betrouwbaar

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Snel geleverd. Goede kwaliteit.

De winesleeves zijn slordig geplakt en een aantal sleeves is niet goed gedrukt.

De winesleeves zijn slordig geplakt en een aantal sleeves is niet goed gedrukt.

na goede ervaringen viel deze helaas tegen

We hebben enorm goede ervaringen met jullie en al vaker doeken besteld. Deze keer weer, we hebben het doek van vorig jaar aangepast. Helaas was het logo van enorm slechte kwaliteit. Dit hadden jullie kunnen zien en wellicht even contact met ons op kunnen nemen. Verder tevreden, snelle levering en goede kwaliteit.

Supersnel, goede kwaliteit en lage prijs !

Topkwaliteit voor een lage prijs en supersnel geleverd

Makkelijke site maar slechte kwaliteit

Het opmaken van de trui op de site was eenvoudig. Ik ben echter teleurgesteld over de kwaliteit. Stof van de trui is goedkoop en de opdruk (foto) niet strak en met vlekken.

Makkelijk bestellen en aanleveren. Communicatie kan iets duidelijker

Prima, service. Bestellen en aanleveren van producten is eenvoudig. Voor 1 bestand had ik een extra beoordeling op kwaliteit aangevraagd. De communicatie daarover kan wat meer to the point. De formulering van de mail liet ruimte voor meerdere interpretaties. Maar uiteindelijk prima opgelost

Goede kwaliteit en snel geleverd. Keuzes op de site zijn top

Drukwerkdeal is mijn adres voor goed en snel voor een prima prijs.

Prima prijs, goede kwaliteit

Alles volgens afspraak verlopen, Helemaal tevreden!

Prima kwaliteit en snelle levering

En dat zo voor de drukke feestdagen. Prima geregeld.

Slechte kwaliteit opdruk en bijbehorende reactiesnelheid klacht.

In tegenstelling tot eerdere ervaringen, die positief waren, vind ik bij de laatste order de kwaliteit van de opdruk slecht. Een hele vage opdruk waarbij ik mij afvraag of het na een keer wassen nog wel zichtbaar is. Daarnaast zie je een bruine vlek rondom de opdruk. Ook niet fraai. Vijf dagen geleden klacht over ingediend. Tot nu toe geen reactie… Nee, zo ken ik Drukwerkdeal niet en ga je een volgende keer misschien toch ergens anders…

voortreffelijk

Het is altijd goed, snel klaar en goede kwaliteit.

Altijd goed Snelle levering Mooie kwaliteit

Slecht

Ik heb 79 euro betaald voor 500 labels waar ik niets mee kan. De print op de labels is amper zichtbaar waardoor ze op de verpakking totaal wegvallen. Ik hoop dat de klantenservice iets voor mij kan betekenen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer