Goed, voordelig en goede service!
Beste Hans, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Handige online design tool, levering exact volgens aangegeven planning, competitieve prijs, uitstekende kwaliteit drukwerk (betreft order voor 100 stuks digipack cd cover)
Hi Rick, Wat een complimenten! Hier worden we bijna verlegen van. Ontzettend bedankt voor deze uitstekende review! Graag tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel en efficiënt voor een goede prijs.
Hey Henrico, Wauw, wat een gave review. Kort en krachtig, daar worden we blij van! Bedankt en tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Er zat een kleine vergissing mbt lamineren van achterzijde van kaart, na korte uitleg aan Koert van de klantenservice en de bijbehorende klachtenmail te hebben gestuurd, werd er binnen 10u een passende oplossing gevonden en direct kosteloos opgestuurd: zeer prettige ervaring!
Hi Joost, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Heel fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega Koert. Ik heb deze review ook met hem gedeeld. We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Heb een hoodie laten bedrukken, is echt heel leuk geworden en super kwaliteit! Snel en keurig geleverd
Hallo Angelique, Bedankt voor jouw top review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar worden we blij van! Veel plezier van de hoodie en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Goed geholpen en bestelling is snel binnen. Echter wel wat problemen gehad met een spoedbestelling, omdat er niet goed werd gelezen. Maar de klantenservice is top
Hi Liselot, Bedankt voor het schrijven van een review. Jammer om te horen dat jouw afgelopen order niet helemaal soepel liep i.v.m interne miscommunicatie. Wel heel fijn om te horen dat je goed bent ondersteund door onze klantenservice. Het zijn ook toppers! We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Het bestellen van Mesh doeken kan wat eenvoudiger wat mij betreft, zeker als je meerdere verschillende doeken nodig hebt.
Hi Alfons, Bedankt voor het schrijven van deze review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering en kwaliteit. Ook bedankt voor je feedback omtrent het bestellen van meshdoeken. Heb je tips/ideeën voor ons hoe we het bestellen van deze doeken kunnen verbeteren? Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Keurig drukwerk en snel geleverd
Beste Kees, Bedankt voor jouw uitstekende review! Daar worden we blij van! Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Mijn ervaringen van de afgelopen jaren zijn altijd goed, deze keer iets minder.
Hi Hans, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat je laatste order vertraagd is. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij vertrouwen erop dat we het met toekomstige orders weer goed kunnen maken. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Rolbanner besteld en niet tevreden met het resultaat. Klacht ingediend, inmiddels 6 dagen later en nog geen reactie. Zojuist telefonisch contact gehad en wordt mij verteld dat ik nog een week moet afwachten. Kunnen mij ook geen indicatie geven van de doorlooptijd van klachten. Zeker als het gaat over drukwerk in mijn ogen ongelooflijk. EDIT: Gebeld door Drukwerkdeal, goede oplossing gekregen. Uiteindelijk toch tevreden. Bedankt.
Hallo Carlo, Bedankt voor jouw review en feedback. Fijn dat we hierover contact hebben gehad en dat ik de klacht voor je heb kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
Makkelijk in bestellen, alles heel helder uitgelegd, logische stappen, aandachtspunten worden waar nodig aangegeven. Goede kwaliteit werk en snelle levering. En ook nog goedkoop. Heel tevreden dus!
Hallo Rien, Wat een enthousiaste review, hartelijk dank hiervoor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede begeleiding via de klantenservice
Hallo Marijke, Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Dank je wel voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Wederom supersnel geleverd en fantastische kwaliteit. Echt een aanrader!!
Hallo Jolanda, Wat een top review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Voor mijn mans verjaardag liet ik een shirt bedrukken. De ontwerptool werkt goed en resultaat is precies zoals gewenst. Heerlijk zacht T shirt. Blij met de snelle levering. Ik weet nog niet hoeveel wasbeurten de bedrukking overleeft, want ik heb het nog niet gewassen.
Hi Claudia, Wat een leuk idee en wat een super ontwerp! Je man was vast erg blij met het cadeau. We gaan voor heel veel wasbeurten zodat hij het T-shirt nog lang kan dragen :) Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Voor het eerst kerstkaarten bij jullie gemaakt. Super eenvoudige tool, zélfs voor een 74-jarige. Resultaat perfect.
Hallo Ad, Je hebt een mooi ontwerp gemaakt, fijn dat je er zo blij mee bent. Bedankt voor de enthousiaste review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd snel en goede kwaliteit.
Hallo Berry, Dat zijn mooie complimenten, dank je wel! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima drukwerk en dan ook nog eens lekker snel geleverd!
Hallo Colinda, Mooi dat ondanks de drukte jouw bestelling zo snel geleverd is. Veel plezier er van en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Stripboek laten maken voor mijn examen en echt top kwaliteit binnen gekregen, zelfs netjes op tijd nadat ik er wat meer voor betaald had. Top service, zeker een aanrader als je een aantal wensen hebt
Hi Denise, Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw drukwerk, bedankt voor deze review! Veel succes gewenst met je examen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De tags zien er prima uit, daarom hebben we ze nogmaals besteld. Enige wat jammer is, is dat door het geperste gat er soms tags hun print verliezen omdat deze blijft plakken aan de kaart erboven.
Hallo Corine, Wat fijn dat de tags zo goed bevallen maar dan moeten ze wel allemaal goed zijn! Ik stuur je een mail met een verzoek om wat meer informatie, ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Voor onze bewonerscommissie een kerstkaart gemaakt met de templates. Dat ging heel makkelijk en snel. De prijs was goed en de levering super snel. Mooie kwaliteit kaarten.
Hi Saskia, Wat een leuk idee! Veel plezier van de kaarten en bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ook al is December een drukke maand, worden de producten geleverd volgens aangegeven tijdschema. De kwaliteit is altijd goed, en het werkt echt heel makkelijk om je product samen te stellen bij Drukwerkdeal!
Hallo Brenda, Er wordt hard gewerkt bij onze productielocaties! Fijn dat het je opvalt, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Op de site was niet goed te zien hoe het drukwerk er precies uit zou komen te zien. Resultaat niet in het midden geplaatste aangeleverde foto en te kleine teksten.
Beste Piet, Bedankt voor de review. Vervelend dat de kerstkaart niet naar wens is geleverd. Bij het aanleveren had je dit echter wel kunnen zien indien je het voorbeeld had bekeken in het 2D en 3D preview. Het bestand is overigens ook niet op het juiste formaat aangeleverd. Ik zal je een e-mail sturen, zodat je het terug kunt zien. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede service en snelle levering! Fijn dat er snel geschakeld kan worden als dat nodig is.
Beste Nathalie, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat je tevreden bent met onze (klachten)service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Daarbuiten is het van een prima kwaliteit. Alleen maar positief dus.
Beste Ton, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Weer kalenders besteld dit jaar met eigen opmaak. Een weer een goede no nonsens service. Ditmaal waren ze nog sneller klaar en geleverd.
Beste Michel, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, wauw! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer