Op deze leverancier kan je vertrouwen. Alleen de bezorging kan soms wel problemen opleveren, maar ik weet niet of Drukwerkdeal daar iets aan kan doen.
Beste Harry, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Kun je wellicht aangeven waar je tegenaan loop betreft de bezorging? Ik hoor dit graag op [email protected] tnv Marian. Dank je wel! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ik heb een banner besteld. Het ontwerpen ging gemakkelijk. De levering was al de volgende dag en het ziet er prachtig uit!
Beste Jose, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, wauw! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Op jullie website had ik het zo voor elkaar. De levering duurde wat langer, maar dat is ook niet zo gek rond sinterklaas. Eindproduct is prachtig.
Beste Marlous, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, top! En bedankt voor je begrip betreft de levering, het is inderdaad erg druk bij de vervoerders. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snel geleverd en mooie kaarten ontvangen.
Beste A, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, top! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
alle leveringen zijn in orde. enige dat wellicht anders kan is de levering bij kantoor. We moeten regelmatig ons pakket ophalen bij een afhaalpunt, aangezien we een museum zijn. Kunnen we de aflevertijden aangeven?
Beste Masja, Bedankt voor deze mooie review. PostNL kan na 17:00 uur leveren, indien er dan niemand aanwezig is op het afleveraders, gaat het pakket naar een afhaalpunt. Ik zie dat dit gebeurt bij jouw bestellingen. Vervelend! Echter kan je geen aflevertijden aangeven, deze planning wordt door PostNL zelf gemaakt. Je kan bij het plaatsen van de order wel een 10-uurs levering aangeven. Dan wordt de bestelling voor 10 uur geleverd. Hierzijn wel extra kosten aan verbonden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Fijne service en goede kwaliteit! Alleen vervelend dat er nooit een pakbon bij zit.
Beste Kelly, Bedankt voor deze mooie review. Wij versturen onze pakketten inderdaad blanco, zonder pakbon of vermelding dat het van ons afkomt. Dit omdat wij veel resellers als klant hebben. Gelukkig ontvange je wel direct een bevestiging van ons per e-mail. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Zeer tevreden met de geleverde kwaliteit van het product.
Beste Thijs, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn dat je zo teverden bent met onze (klanten)service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Perfect, en naar verwachting!
Beste Kevin, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Een verjaardagskalender besteld, snelle levering ondanks drukte rondom kerst/sinterklaas. In eerste instantie wel een drukfout, dit werd snel opgelost door de klantenservice en heb binnen enkele dagen een nieuwe druk ontvangen.
Beste Pascalle, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn dat de fout snel verholpen kon worden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Er was nog een foutje en drukwerkdeal annuleerde meteen de bestelling. Ze hielden me bovendien goed op de hoogte van dit proces omdat mijn opdracht al naar de drukker was. Zo wist ik precies wat ik opnieuw moest bestellen. De levering was snel en het drukwerk ziet er prachtig uit.
Beste Moni, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met onze (klanten)service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goede ervaring. Stickers makkelijk te maken met eigen tekst en foto.
Beste Leon, Enorm bedankt voor deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ik heb mijn jaarlijkse, zelf ontworpen kerstkaart weer besteld. De levering was supersnel. De kwaliteit van het drukwerk fantastisch en de prijs super. Een heel sterk punt van drukwerkdeal vind ik de grote keuze uit papier. Ik kom volgens jaar zeker weer terug!!!
Beste Eppoh, Wauw, bedankt voor deze mooie review! Veel plezie met het versturen van de mooie kaarten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Hulpvaardig, veel keus, duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering en goede kwaliteit.
Beste Lanny, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Onze visitekaartjes en thank you kaartjes zijn zeer mooi afgedrukt op paperwise papier. Ik ben zeer tevreden!
Beste Bryan, Bedankt voor deze mooie review en complimenten, Veel plezeier met het uitdelen van de kaartjes. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Altijd snel en zeer behulpzaam.
Beste Anouk, Bedankt voor deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ik werk al jaren met Drukwerkdeal en ben zeer tevreden
Hallo Gabrielle, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Wat kunnen we nog verbeteren om de volgende keer een 10 te krijgen? Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Kaartjes laten drukken, dubbelzijdig. Eenvoudig bestelproces en aanleveren van bestanden. Ondanks drukke periode was de bestelling op de voorspelde dag.
Hallo Sandra, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je het bestelproces als eenvoudig hebt ervaren en de kaartjes op tijd hebt ontvangen. We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Online kerstkaart opgemaakt en besteld zonder enige issues. Paar dagen later netjes afgeleverd. Prima werk!
Hallo Gerben, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat het bestelproces zonder problemen is verlopen en de kaarten op de verwachte leverdatum zijn geleverd. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
wenskaartjes ontworpen (gaat makkelijk) en besteld; werden snel geleverd, goede kwaliteit
Hallo Marijke, Enorm bedankt voor jouw review. Het ontwerp van de kaartje is ook heel mooi geworden. Veel plezier met het uitdelen van de kaarten! Ook bij een volgende bestelling helpen we je graag. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Ik heb een klacht ingediend, waarop nog steeds niet gereageerd is. In deze klacht beschrijf ik wat er mis is. Graag spoedig reactie hierop.
Hallo Dylan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Het is momenteel erg druk bij onze afdeling aftersales waardoor het verwerken van de klachten wat langer duurt dan je van ons gewend bent. Uiteraard onze excuses hiervoor. Ik heb de afdeling aftersales gevraagd jouw klacht zo spoedig mogelijk op te pakken en een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
wel is het soms even zoeken naar de "beste prijs". Er zijn zoveel opties, waardoor je bij verschillende producten hetzelfde kan aanvinken. Denk aan a5 papier, bij kleine poster, flyer, fotoproduct, losboekwerk, etc. etc. eigenlijk verwacht je dan dat de prijs overal hetzelfde is, maar dit is niet het geval. Ook vind ik dat als je 1 product besteld het wel vrij duur is, wegens de instelkosten. hierna wordt het goed betaalbaar. dit is vrij vervelend als je 1 poster in meerdere formaten wilt bestellen, want dan betaal je overal de instelkosten.
Hallo Beau, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze uitgebreide review. Het klopt dat het soms even zoeken is naar de beste prijs. Je mag hiervoor altijd contact met ons opnemen zodat we de beste prijs voor jou kunnen uitzoeken. Aangezien we een productiebedrijf zijn en over het algemeen grotere aantallen drukken is de prijs voor 1 poster in verhouding inderdaad door de instelkosten duurder dan wanneer je kiest voor een hoge oplage. We zien je graag terug bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Snelle service en goede drukwerk kwaliteit
Hallo Eva, Wat een mooie complimenten. Dank je wel daarvoor! We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Al jaren zeer tevreden met al mijn bestellingen!!
Hallo, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij jullie al jaren als trouwe klant te mogen bedienen! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Goede begeleiding, vertrouwde levering
Hallo Hans, Bedankt voor jouw review. Veel succes met de brochures! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Kwaliteit en pasvorm van de bedrukte kleding valt er tegen. Premium hoodie is niet zo premium als dat het klinkt. Ook de kwaliteit van de bedrukken valt er tegen.
Hallo Frank, Wat jammer dat jouw bestelling niet naar wens is. Ik zie nog geen klacht in de order dus ik heb je gemaild om wat meer informatie. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer