Uitstekende kwaliteit en snel geleverd.

Op deze leverancier kan je vertrouwen. Alleen de bezorging kan soms wel problemen opleveren, maar ik weet niet of Drukwerkdeal daar iets aan kan doen.

Het ziet er prachtig uit en heel snel geleverd

Ik heb een banner besteld. Het ontwerpen ging gemakkelijk. De levering was al de volgende dag en het ziet er prachtig uit!

Mijn poster was snel ontworpen, mooie kwaliteit

Op jullie website had ik het zo voor elkaar. De levering duurde wat langer, maar dat is ook niet zo gek rond sinterklaas. Eindproduct is prachtig.

Snel geleverd en mooie kaarten ontvangen.

Mooi drukwerk, gemakkelijk bestelproces en snelle levering

alle leveringen zijn in orde. enige dat wellicht anders kan is de levering bij kantoor. We moeten regelmatig ons pakket ophalen bij een afhaalpunt, aangezien we een museum zijn. Kunnen we de aflevertijden aangeven?

Fijne service en goede kwaliteit! Alleen vervelend dat er nooit een pakbon bij zit.

Uitstekende kwaliteit en service

Zeer tevreden met de geleverde kwaliteit van het product.

Perfect, en naar verwachting!

Goed geholpen

Een verjaardagskalender besteld, snelle levering ondanks drukte rondom kerst/sinterklaas. In eerste instantie wel een drukfout, dit werd snel opgelost door de klantenservice en heb binnen enkele dagen een nieuwe druk ontvangen.

Er was nog een foutje en drukwerkdeal annuleerde meteen de bestelling. Ze hielden me bovendien goed op de hoogte van dit proces omdat mijn opdracht al naar de drukker was. Zo wist ik precies wat ik opnieuw moest bestellen. De levering was snel en het drukwerk ziet er prachtig uit.

Mooi drukwerk

Goede ervaring. Stickers makkelijk te maken met eigen tekst en foto.

Fantastisch!

Ik heb mijn jaarlijkse, zelf ontworpen kerstkaart weer besteld. De levering was supersnel. De kwaliteit van het drukwerk fantastisch en de prijs super. Een heel sterk punt van drukwerkdeal vind ik de grote keuze uit papier. Ik kom volgens jaar zeker weer terug!!!

Hulpvaardig, veel keus, duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering en goede kwaliteit.

Zeer mooi gedrukt op paperwise

Onze visitekaartjes en thank you kaartjes zijn zeer mooi afgedrukt op paperwise papier. Ik ben zeer tevreden!

Altijd snel en zeer behulpzaam.

Ik werk al jaren met Drukwerkdeal en ben zeer tevreden

Snel en prima prijs/kwaliteit

Kaartjes laten drukken, dubbelzijdig. Eenvoudig bestelproces en aanleveren van bestanden. Ondanks drukke periode was de bestelling op de voorspelde dag.

Kaart opmaken en bestellen zoals het moet!

Online kerstkaart opgemaakt en besteld zonder enige issues. Paar dagen later netjes afgeleverd. Prima werk!

Snel en goed

wenskaartjes ontworpen (gaat makkelijk) en besteld; werden snel geleverd, goede kwaliteit

Kwaliteit valt zwaar tegen

Ik heb een klacht ingediend, waarop nog steeds niet gereageerd is. In deze klacht beschrijf ik wat er mis is. Graag spoedig reactie hierop.

fijne service, en snelle levering, niet heel flexibel in meedenken.

wel is het soms even zoeken naar de "beste prijs". Er zijn zoveel opties, waardoor je bij verschillende producten hetzelfde kan aanvinken. Denk aan a5 papier, bij kleine poster, flyer, fotoproduct, losboekwerk, etc. etc. eigenlijk verwacht je dan dat de prijs overal hetzelfde is, maar dit is niet het geval. Ook vind ik dat als je 1 product besteld het wel vrij duur is, wegens de instelkosten. hierna wordt het goed betaalbaar. dit is vrij vervelend als je 1 poster in meerdere formaten wilt bestellen, want dan betaal je overal de instelkosten.

Snelle service en goede drukwerk kwaliteit

Snelle service en goede drukwerk kwaliteit

Geweldige service en goede kwaliteit voor "normale" prijs!

Al jaren zeer tevreden met al mijn bestellingen!!

Goed product en op tijd geleverd

Goede begeleiding, vertrouwde levering

Valt tegen

Kwaliteit en pasvorm van de bedrukte kleding valt er tegen. Premium hoodie is niet zo premium als dat het klinkt. Ook de kwaliteit van de bedrukken valt er tegen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer