Zoals de vorige keer weer goed uitgevoerd en snel geleverd

Al eens eerder een bouwhekbanner besteld, nu wederom tevreden.

Klachtenafhandeling verloopt dramatisch

Op donderdag 30 November een klacht ingediend, tot op heden nog geen reactie!

Goed werk!

Kwaliteit.

Snel. Prima prijs en kwaliteit

We bestellen regelmatig bij Drukwerkdeal en zijn iedere keer weer verrast over de snelheid ;-)

Perfect drukwerk, perfecte service, perfecte prijs/kwaliteitverhouding en supersnel!

super, het was er eerder dan de track and trace

super, het was er eerder dan de track and trace, dus super snel

Klasse

Geacht team Drukwerkdeal, Graag wil ik even reageren op de uitstekende en coulante wijze waarop de laatste order is her geleverd. Chapeau en correct opgelost! Hiermede scoort u veel punten en ik(wij) blijven zeker bij jullie orders onder brengen. Nogmaals dank, fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar gewenst! Ton J.C.Hendrix

Eindproduct is precies zoals we hadden verwacht

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit/prijs verhouding en prima service

Ik bestel al meerdere jaren het overgrote deel van mijn drukwerk bij Drukwerkdeal en ben nog nooit teleurgesteld. Uiteraard waar gewerkt wordt vallen spaanders maar die worden altijd snel opgelost en gecompenseerd. Wat mij betreft het juiste adres voor regulier- en maatwerk drukwerk opdrachten.

Pro-actieve service

Ook bij een offerte aanvraag die ik zakelijk doe, vanwege afwijkende specs van mijn gewenste drukwerk, denkt Drukwerkdeal met je mee en kom je snel tot een passend aanbod. Top.

Goede kwaliteit, goede prijs en mooi op tijd

Ik bestel wat ik nodig heb en krijg wat ik verwacht

Goede kwaliteit en snelle levering

Bij online bestellen blijft altijd een gok hoe de afdrukkwaliteit van poster wordt, maar die was in dit geval ruimschoots voldoende, ben tevreden met het resultaat.

Order schiet veel te snel naar "in productie"

Normaal ben ik een zeer tevreden klant bij Drukwerkdeal. Helaas ben ik minder tevreden over deze order. Ik heb verhuiskaarten besteld en heb per ongeluk het verkeerde bestand geüpload. Direct na het uploaden van mijn bestand schoot de order door naar de status "In productie". Hierdoor was er geen enkele wijziging meer mogelijk. Na contact met de klantenservice bleek ook niets meer mogelijk. Het gekke is dat ik pas na 2 dagen een mail kreeg dat mijn order geproduceerd zou worden, vreemde gang van zaken... Wat mij betreft bouwen jullie iets meer marge in in dit proces. Enige vertraging voordat de order definitief wordt zou helpen om menselijke foutjes van de klant op te lossen.

Drukwerk was niet wat ik hoopte

De kleuren zijn donkerder, terwijl de foto die ik instuurde was gemaakt door een professionele fotograaf…

Gebruiksvriendelijk, snel, goed en goedkoop

2de jaar op rij gebruikt om nieuwjaarskaarten te bestellen en zeer tevreden op alle vlakken

Gebruiksvriendelijk, duidelijk, snel en prijs/kwaliteit is goed.

+ Drukwerkdeal is: Gebruiksvriendelijk, duidelijk, snel, en de prijs/kwaliteit is goed. - Bij keuze achteraf betalen via factuur, wordt de factuur naar mijn mening te snel verstuurd. Meestal vóórdat het product is geleverd. Hierdoor komt de herinnering ook te snel. Natuurlijk snap ik de keuze wel, maar persoonlijk vind ik dat met iets te snel. Conclusie: Zeer goed!

Top bedrijf

Bij vragen denken ze goed met je mee. Je kunt makkelijk een herhaal bestelling plaatsen. Leveringen altijd keurig op tijd.

Te laat

Normaal ben ik altijd te spreken over Drukwerkdeal, maar nu was de levering wel erg laat. We wilden de drukte van Black Friday voor zijn, helaas werd de gegeven datum niet aangehouden waardoor we in de drukte kwamen en wij onze levering naar onze klanten niet tijdig konden versturen. Ondanks wij dit van tevoren hebben vermeld.

Papier krult om

Omdat er alleen aan de buitenkant van de kaarten glansmiddel zit, blijven de kaarten niet glad.Bij sommige kaarten zitten er vouwen op de dubbelgevouwen achterkant en de achterkant mist een centimeter, dus voor en achterkant zijn niet gelijk.

Ik zit al dagen op mijn pakket te wachten, dat iedere dag uitstel van bezorgen krijgt door post nl

Vraag me af of mijn pakket nog geleverd gaat worden, heb het vermoeden dat ze het kwijt zijn bij post nl

Slecht

Foambord besteld voor symposium. Nog steeds niet geleverd symposium is gister geweest. Flink balen

Precies zoals opgegeven

Eigen ontwerp prima uitgevoerd

Veel minder dan verwacht

Zeer slechte platen voor het geld wat er gevraagd wordt.

Top ervaring

De service en oplossings gerichte klantenservice verdienen een dikke 10. Ik had een groot PVC doek besteld via de tool, helaas was het resultaat niet naar tevredenheid. Na contact met de klantenservice boden ze aan om het PVC doek kosteloos te herdrukken en samen hebben we gezocht naar een goed bestand. Nu superblij met het eindresultaat.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer