De service en oplossings gerichte klantenservice verdienen een dikke 10. Ik had een groot PVC doek besteld via de tool, helaas was het resultaat niet naar tevredenheid. Na contact met de klantenservice boden ze aan om het PVC doek kosteloos te herdrukken en samen hebben we gezocht naar een goed bestand. Nu superblij met het eindresultaat.
Beste Jeanet, Bedankt voor deze review en mooie complimenten. Fijn dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen ondersteunen. En top om te horen dat je blij bent met het eindresultaat, daar draait het om! :-) Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
In eerste instantie was de bestelling dubbel ingevoerd. Dit is uitstekend en tot volle tevredenheid opgelost
Hi Ben, Bedankt voor deze top review. Heel fijn om te horen dat we je hierbij goed hebben kunnen ondersteunen. En nu veel plezier van het drukwerk! :-) We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
het drukwerk ziet er mooi uit afspraken worden nagekomen
Beste Maria, Bedankt voor deze review en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Uitstekend drukwerk, goede prijs, vriendelijke en hulpzame klantenservice, snelle levering
Beste Danny, Bedankt voor deze review, een 10! Fijn dat je zo te spreken bent over onze (klanten)service, gaaf! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en de kleuren zijn prima. Heb een gekalibreerd scherm. Het komt overeen.
Beste Ynte, Bedankt voor deze review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Jammer dat er een wit randje op de poster zat die dag je niet op het voorbeeld
Ik vind dat er via jullie website op een vriendelijke manier de producten kunnen worden besteld. Door de 2D en 3D voorbeelden kun je goed het voorbeeld zien, dit zorgt voor een extra check,
Beste Ilse, Bedankt voor deze review. Fijn dat je zo te spreken bent over onze aanlevertool, gaaf! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Tevreden, alles was snel en optijd binnen en zag er goed uit. Ook goed geholpen toen er iets niet helemaal goed ging met bestanden.
Beste Sietske, Bedankt voor deze review. Een 10! Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb al vaker gezegd dat ik geen beoordelingmails wil en toch krijg ik ze.
Beste Harold, Bedankt voor de review. Het is helaas (nog) niet mogelijk om je uit te schrijven voor deze e-mails. Wij zijn ermee bezig om in de e-mail voorkeuren een extra optie toe te voegen, zodat klanten zich kunnen afmelden voor deze e-mails. Echter kan ik je niet aangeven wanneer dit mogelijk zal zijn. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik bestelde enveloppen voor mijn zelfgemaakte kerstkaarten. Binnen een paar dagen keurig netjes afgeleverd. Wel bijzonder dat ik in de postnl app een bericht kreeg dat ik een pakket met als afzender postnl zou krijgen.
Beste J, Bedankt voor deze review. Fijn dat de enveloppen ontvangen zijn, succes met versturen! Het klopt dat onze naam niet vermeld staat in de T&T link. Wij versturen de pakketten blanco, geen vermelding betreft de afzender. Er is tevens geen pakbon toegevoegd om dezelfde reden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel en goed
Beste Erwin, Bedankt voor deze review. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Via de website makkelijk samen te stellen en upload van ontwerp. Was geen service binnen 48 uur maar waarschijnlijk door de postorder drukte deze tijd.
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! De verzendig was inderdaad vertraagd bij de vervoerder. Dit staat ook vermeld in de T&T link: Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt. Het lukt vandaag niet je pakket te bezorgen. Uiteraard ontvang je de kosten betreft de next-day levering van ons terug. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het afleveradres hadden jullie verkeerd. Dat was een oud adres welke ik niet had opgegeven. Mss even wissen mocht dat ergens in jullie archieven tegenkomen. Het betreft mijn opdrachtgever Sports for Children. Adres Stratumsedijk 27 mag gewist. Het is een postbus tegenwoordig.
Beste Annick, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Je kunt zelf het afleveradres wijzigen in 'mijn account' indien je naar 'mijn adresboek' gaat. Wanneer dit niet gewijzigd wordt, blijft dit afleveradres in jouw account staan. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Denken goede mee voor een passende oplossing. Levering precies op de afgesproken dag. Kwaliteit goed product en fijn contact met de klantenservice
Beste Simone, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Fijn dat je zo tevreden bent met onze service en producten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Na een probleem met uploaden telefonisch contact gehad. Het probleem direct opgelost en zelfs de volgende dag de opdracht al geleverd gekregen
Beste Jessica, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Fijn dat het probleem direct opgelost kon worden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al in huis!
Hoi Senta, Bedankt voor deze top review! Dat is inderdaad snel! Zo komt onze slogan snel, sneller, snelst mooi tot z'n recht. Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bij ontwerpen doek melding over onscherpe foto. Was niet duidelijk dat je ondanks dit nog wel kon bestellen. Verder top
Hi Sanne, Bedankt voor jouw mooie review. Hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier van het spandoek en tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heb helaas 2 keer moeten bestellen. Alles wordt goed en snel geleverd. Maaaaar ik had een domme fout in de eerste bestelling staan. Weet dat is eigenschuld. Toch zou ik het fijn vinden dat er van drukwerk ook de vraag zou komen van "klopt dit wel". Helaas nu 2 keer geld kwijt :(
Hi John, Bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om te horen dat je drukwerk snel en goed is afgeleverd. Wat vervelend dat er een foutje is ontstaan bij jouw eerste bestelling. Wanneer je het bestand zelf goedkeurt, schiet deze automatisch door naar productie en wordt het bestand door ons niet meer gecontroleerd. Wist je dat je jouw bestanden ook door ons kan laten controleren? Lever jouw bestanden hiervoor alternatief aan. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede snelle service, mooi eindresultaat! Enige minpunt is dat je voor de bestelling geen digitale proefdruk kunt ontvangen om te zien of alles naar wens is.
Goedemiddag Justin, Dankjewel voor je bericht en jouw feedback! Voor veel producten hebben we inderdaad een digitale proefdruk op het moment dat je het bestand aanlevert. Dit is direct in onze aanlevertool. Er zitten ook producten tussen die wat lastiger zijn en specifieker aangeleverd moeten worden. Die worden altijd gecontroleerd door ons, daar zie je niet standaard een proef van terug. Dit komt omdat we ervan uit gaan dat het bestand wat je aanlevert helemaal voldoet aan jouw wensen. Een proefdruk kan hierin (soms onnodig) vertraging oplopen. We zullen jouw feedback wel meenemen, mogelijk dat we hier toch nog iets mee kunnen voor toekomstige orders. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Vakkundige support!
Hi Hans, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw gave review en veel plezier met het uitdelen van de flyers! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Behulpzame klantenservice via chat of telefoon, ze denken echt met je mee. Nergens voordeliger!
Hi Jeannette, Wat een ontzettend gave review! Ik heb deze ook meteen doorgestuurd naar mijn collega wie je op de chat hebt gesproken, zij zal hier erg blij mee zijn! We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kwaliteit die ik had verwacht
Hi Anton, Wat fijn dat je zo tevreden bent over het geleverde product. Heel veel plezier met de vlaggen en we hopen je snel weer terug te zien voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
easy to use system and arrived faster than was predicted
Hi Mollynn, Thank you for your review, we're so happy to hear you are happy with us and the products you've ordered. We hope to see you again for your next orders! Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
Goed werk geleverd
Beste Henk, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle service, en precies gekregen wat ik wilde. Ook nog kort voor advies met de klantenservice gebeld die mij goed te woord stonden. Kortom, een tevreden klant!
Beste David, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Fijn dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer