Heel fijn geholpen. Snel antwoord op mijn vragen en nog snellere levering. Kwaliteit (van de kalenders) is goed en de prijs niet hoog. Volgend jaar gewoon weer bestellen.
Beste Achel, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Al vele malen producten besteld bij Drukwerkdeal. Altijd weer goede kwaliteit, snelle levering, en goede service!
Beste Richard, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service en producten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb een spandoek laten drukken. Deze is supermooi geworden. Binnenkort hangt het buiten voor onze Abraham.
Beste Tunde, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Feliciteer de Abraham namens ons en een fijne (verjaar)dag gewenst! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel makkelijk te bestellen, veel keus in materiaal en formaten. Goede kwaliteit en snelle levering!
Beste Cindy, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goede service, komt afspraken na.
Beste Peter, Bedankt voor jouw review. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Gemakkelijk, veel keus en goede kwaliteit
Goedemiddag Henk, Bedankt voor jouw review. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Zeer gebruiksvriendelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen en zeer snelle levering!
Hallo Nicky, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je het bestelproces als makkelijk hebt ervaren en de flyers snel zijn geleverd! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
bestelling is er na bijna een week nog niet
Hallo Daan, Wat vervelend dat je al zo lang zit te wachten op jouw bestelling. Mijn collega heeft inmiddels contact met jou gehad en is bezig met een oplossing. Mocht je nog contact willen dan kun je mij bereiken via [email protected] t.a.v. Michelle - webcare. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
snel duidelijk strak proces
Hallo Petra, Bedankt voor jouw korte maar krachtige en duidelijke review! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Echt heel blij met mijn drukwerk deze keer, maar jammer dat ik nooit iets terug heb gehoord op de klacht over mijn posters die de vorige keer veel te donker waren afgedrukt en waarvan ik in eerste instantie een verkeerde zending kreeg geleverd. Gelukkig heb ik het nog een keer aangedurfd en is het deze keer goed gegaan! Heb wel moeten zoeken naar de aanlever specificaties die online niet voorhanden waren. Gelukkig kon iemand van het service team mij deze mailen.
Hallo Marie, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Fijn dat je tevreden bent over deze order. Ik kan via jouw emailadres geen andere orders vinden in ons systeem. Ik wil graag met je meekijken waar het mis is gegaan bij de klacht over de posters van de vorige keer. Zou je me daarover een email kunnen sturen naar [email protected] t.a.v. Bianca Webcare? Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
De visitekaartjes zien er goed uit. Qua kleur, stevigheid en afwerking(ronde hoeken).
Hallo Inge, Fijn om te horen dat je de kaartjes naar tevredenheid hebt ontvangen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Ik heb een T-shirt laten bedrukken. De achterkant was perfect. De voorkant (klein plaatje ter hoogte van de borst, links) was echt heel klein en onduidelijk. Je weet natuurlijk nooit of het aan mijn plaatje lag of aan de drukker. Daarom toch een sterretje eraf…
Hallo Peter, Bedankt voor het achterlaten van een review. Aangezien het plaatje aan de voorkant maar een drukgebied heeft van maximaal 10x10 cm en het bestand rechthoekig is, komt dit mogelijk wat onduidelijker over, omdat het bestand dan geschaald moet worden. Wel fijn om te horen dat de achterkant perfect is! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Het was super makkelijk om een sticker op de mm nauwkeurig te ontwerpen. En de levering is zeer snel. Dat maakt het werk voor een niet-creatief persoon zeer makkelijk! Top!
Hi Anouk, Bedankt voor deze mooie review en veel plezier gewenst van de stickers. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al diverse keren heb ik drukwerk besteld bij Drukwerkdeal, en ik blijf terugkomen. Het bestel-/aanleverproces loopt heel soepel, onder andere door de mogelijkheid om een geüpload ontwerp nog wat te verplaatsen, en zelfs in 3D te bekijken. Waar veel aanbieders een bestand eisen dat precies voldoet aan bepaalde eisen, of nog extra kosten rekenen voor het nabewerken/controleren ervan, kun je hier nog alle kanten op na het uploaden van het ontwerp. Op dit vlak onderscheid Drukwerkdeal zich echt wat betreft gebruiksgemak. En wat te denken van de optie om een bestelling te herhalen? Niet meer op zoek op je pc naar dat exacte ontwerp, maar gewoon een druk op de knop: ideaal! Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar hanteren toch heel schappelijke prijzen, en dit soort functies én de consequent hoge kwaliteit die men levert, zijn het prijsverschil voor mij meer dan waard. Ga zo door!
Hallo Erik, Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review, hier worden we heel blij van! Er wordt hier hard gewerkt om onze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is mooi als we dan zo'n enthousiaste reactie krijgen. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Drukfoutje (kan gebeuren) direct en zonder discussie hersteld
Hallo Frans, Zo is het maar net, het gaat om de oplossing! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Dank je wel voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
fijn
Hi Joep, Soms zijn er gewoon niet zoveel woorden nodig. Bedankt! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bestelling ging eenvoudig en levering was snel. Bij openmaken van het pakket bleek het ontwerp niet te kloppen, de bedrukking stond er totaal anders op dan in het ontwerpprogramma. Via de website mogelijkheid om daar een klacht over in te dienen, dit gedaan met foto’s erbij maar hierop eerst geen reactie ontvangen. Na invullen recensie ben ik gebeld en is het alsnog adequaat opgelost, er zat inderdaad een fout in het ontwerpprogramma en er is kosteloos een nieuw product met spoed opgestuurd. Zeer tevreden met hoe alles is opgelost, top gedaan Drukwerkdeal!
Hallo Koen, Bedankt voor jouw review. We hebben deze zojuist samen telefonisch besproken. Door een fout aan onze kant is het bestand helaas niet goed doorgekomen. Er zijn inmiddels twee nieuwe doeken naar je onderweg! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Originele beoordeling
Bestelling ging eenvoudig en levering was snel. Bij openmaken van het pakket bleek het ontwerp niet te kloppen, de bedrukking stond er totaal anders op dan in het ontwerpprogramma. Via de website mogelijkheid om daar een klacht over in te dienen, dit gedaan met foto’s erbij maar nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Vaker bij Drukwerkdeal besteld en ervaring tot nu toe altijd goed, even afwachten hoe het nu opgelost gaat worden, kan nog goed komen.
Fijne prijs kwaliteit verhouding, goede service en klantvriendelijk.
Hi Mariëlle, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ondanks hulp van een dame in de open online chat tijdens het bestellen, plaatste ik een foute bestelling. Na enkele minuten gaf ze in de chat aan dat ik het toch niet goed had gedaan, en toen was de order al in productie. En kon niet meer teruggedraaid worden. Voor ons als startend bedrijf is 174,- weggegooid geld helaas erg veel. Dus snelheid heeft in dit geval niet geholpen & de online hulp ook niet. Ja, ik heb zelf de fout gemaakt, met hulp van drukwerkdeal. Ze waren wel 2 dagen later in huis, alleen niet bruikbaar.
Hallo Inge, Dank je wel voor jouw review. Het is erg jammer dat jouw bestelling niet naar wens is. Je bestelt bij ons per ontwerp. Wanneer je meerdere ontwerpen uploadt wijzigt hierdoor de prijs van de bestelling naar het aantal ontwerpen dat je uploadt. In eerste instantie was dit goed gedaan maar die was teruggedraaid. Daarna ging het mis en kon het niet meer gewijzigd worden. Ik kan me voorstellen dat je nu met veel platen zit waar je niets mee kunt. Ik heb je daarom een oplossing gemaild zodat je straks alsnog de juiste bestelling hebt. Ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd goede producten ! Fijne afhandeling en goede service
Hallo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Hartelijk dank voor de fantastische service. Fijn dat jullie ook veel ervaring hebben met Canva en mij konden wijzen op bepaalde instellingen. Super dat het product op korte termijn geleverd kon worden. Graag tot een volgende keer!
Hallo Madelon, Enorm bedankt voor deze review! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Na de teleurstellende behandeling van mijn reisboek-offerte-aanvraag, heb ik die aanvraag terug getrokken. De terugkoppeling op mijn offerte aanvraag was traag en slordig (verkeerd geadresseerd), terwijl ik na een maand nog steeds wacht op mijn tweede terugkoppeling. De accurate en klantgerichte aanpak van weleer lijkt voorbij. Veel succes gewenst met het herstel(en) hiervan.
Hallo John, Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de behandeling van je offerte aanvraag. Ik had je graag even gebeld om dit met je te bespreken, maar ik heb helaas niet de juiste gegevens om je te contacten. Wens je hiervoor nog een contact moment dan kan je mij bereiken op 088 88 55 222 of je kunt mij mailen via [email protected], t.a.v. Saskia. Ik zie jouw reactie hierop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Snelle service, producten zijn erg mooi! Drukwerk nog beter dan op eigen scherm te zien is! Goede kwaliteit en prijs aantrekkelijk. Heel blij verrast!
Hallo Nikki, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze drukwerk. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Paar gedrukte shirts besteld, binnen een paar dagen geleverd gekregen. Kwaliteit ziet er zo op het eerste oog goed uit. Kortom, het was prima shoppen bij drukwerkdeal.
Beste Ivan, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Veel plezeier gewenst met de T-shirts. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Bij het bestellen van mijn a5 flyers/folders heb ik duidelijk instructies op de website gevonden. Zelf een foutje gemaakt en dat kon snel aangepast worden. Bedankt voor de goede service
Beste Rick, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat het foutje hersteld kon worden door ons. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer