Bezorger heeft schade aan onze tuin afrastering gemaakt. Schade is opgenomen Maar nog geen vervolg aangegeven. Moeten er zelf weer achter aan. En dat is vervelend
Beste Jan Willem, Wat enorm vervelend om te horen dat de chauffeur schade heeft aangericht. Ik hoop dat dit snel opgelost gaat worden met de vervoerder. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Absolute aanrader. Zo besteld, zo geleverd en van perfecte kwaliteit!
Beste Leonie, Erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De service is top
Beste Eddy, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het online bestellen gaat eenvoudig; het drukwerk wordt goed verpakt en keurig afgeleverd. Zag er ook deze keer weer goed uit.
Beste Maria, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel en juiste kwaliteit
Beste Dennis, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten, kort maar krachtig Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Perfect resultaat en mooie afwerking!
Beste Joeri, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn bestelling bestond uit kerstkaarten die we gaan verkopen bij de caviaopvang waar ik als vrijwilliger werk. De kaarten zijn heel mooi geworden, luxe zelfs en ik had ze heel snel in huis.
Beste Monique, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Veel succes met de verkoop! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Kwaliteit drukwerk en snelle levering. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.
Beste Arno, Wauw een 10! Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ondertussen al veel bestellingen gedaan, erg tevreden over. En ook goede klantgerichte service, als iets niet lukt.
Beste Petra, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Onze kalenders werden na een proefdruk (en overleg over het bestandsformaat) na aanleveren van de bestanden in een paar dagen geleverd. Prima kwaliteit, de afnemers zijn zeer tevreden.
Beste Pieter, Wat gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent met de kalenders. Hier worden wij erg blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede kwaliteit kaartjes, goede prijs, blij mee.
Beste Carlijn, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Makkelijk om spandoek zelf te bewerken. Mooie kwaliteit en betaalbaar
Beste Marloe, Wat gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
professioneel, kwalitatief en snel! Bedankt voor je werk!!!
Beste Ivan, Wauwwww, wat een mooie review, enorm bedankt!!! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
ook goed verpakt en visitekaartjes zien er gewoon proffesioneel uit
Beste John, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima gedrukt, volgens specificaties. Snel ook
Beste Robert, Nogmaals bedankt voor deze mooie review en complimenten. ;) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima gedrukt, volgens specificaties. Snel ook
Beste Robert, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Erg mooi programmaboekje laten drukken.
Beste Marge, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Veel plezier en succes gewenst op 9 december! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Voor bedrijven die enige vorm van haast achter een grote bestelling hebben is drukwerkdeal niet aan te raden. Binnen een bedrijf heb je niet altijd de mogelijkheid het printwerk op tijd aan te leveren, dus dan vertrouw je op de levertijden die je verteld worden en wat de klantenservice je garandeert. Tot twee maal toe is er een zending van duizend brochures te laat geleverd omdat er vertraging was in het drukproces. Beide keren hebben wij gevraagd om actuele informatie zodat we wisten waar we aan toe waren, maar de klantenservice blijft maar zeggen dat de levering op tijd komt en alles volgens schema gaat. Op de dag dat het geleverd moet worden komt er simpelweg niets. Als de bestelling dan een paar dagen later aankomt kan je het allemaal in de prullenbak gooien... Het zijn niet zomaar bestelling dus je zou mogen verwachten dat er goed mee omgegaan wordt, maar dit is helaas niet het geval.
Beste Maarten, Bedankt voor de review. De zending, betreft de order van brochures, was inderdaad met 1 werkdag vertraagd, excuses hiervoor. Dat is erg vervelend, echter spreken wij altijd over een verwachte leverdatum. Er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor een order vertraagd, ook bij de vervoerder. Mjn collega heeft je inmiddels gemaild met een aanbod. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
We hebben voor een club zonnebrillen bij Drukwerkdeal besteld. Uiteindelijk prima brillen voor een prima prijs, maar oeioeioei wat heeft het lang geduurd voordat we ons oorspronkelijke ontwerp op de bril hadden staan. De ontwerper hield zijn eigen koers aan en hoewel hij steeds snel reageerde heeft het zo 6 of 7 stappen gekost voordat het goed was.
Beste Gerben, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent over de zonnebrillen. Echter verbaasd mij de opmerking 'dat de ontwerper zijn eigen koers aannam'. Ik heb de mailconversatie tussen jou en mijn collega gelezen en mijn collega reageert op vragen en wijzigingen die vanuit jou kwamen. Hij heeft zeker niet zijn 'eigen koers' gevaren. Hij heeft netjes de (5) wijzigingen doorgevoerd, zodat het bestand correct en naar wens bij de order geplaatst kon worden. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Simpel te regelen en doen wat ze beloven.
Beste Ron, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Makkelijk besteld en mooi product ontvangen
Hallo Anja, Bedankt voor jouw review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wat een vrolijk ontwerp hebben jullie gemaakt! Veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Als partner tevreden, al jaren zo
Hallo Lidia, Op naar nog veel meer jaren! Dank je wel voor jouw review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vanaf product 1 onwijs tevreden over de snelle service, vriendelijkheid en goede bereikbaarheid. Mocht ik iets verkeerds aangeleverd hebben, dan kan ik contact opnemen en wordt het meteen opgelost. 1x heb ik het verkeerde adres doorgestuurd. Product ging in productie en ik kon last minute het adres toch nog wijzigen.
Goedemorgen, Wauw, dankjewel voor jouw mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons en dat we je zo goed hebben geholpen! We doen altijd ons uiterste best om het product zo goed mogelijk en zo snel mogelijk bij je te krijgen. We zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima geregeld
Hi Ron, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wij werken al jaren samen met DWD. Het contact (telefonisch of via de mail) verloopt altijd erg soepel. Soms wil een klant op het laatste moment zijn oplage verhogen of net een ander formaat. Een belletje is dan voldoende om de order te wijzigen. Mits wij op tijd zijn ;-) Sporadisch worden wij ook benaderd door DWD. Dat er een bv. een spelfout in het drukwerk zit. Niet zo heel vaak, want wij zijn natuurlijk een erg goed reclamebureau ;-) Dat vind ik pas meedenken! Omdat wij het drukwerk altijd rechtstreeks naar onze klanten laten versturen, vragen wij altijd naar hun mening omtrent het drukwerk. En de reactie is bijna altijd positief. En een tevreden klant is goud waard. Patrick Koeman eigenaar reclamebureau Maakmeesters
Hi Patrick, Waaauw, wat een gave review is dit! Ik heb dit ook meteen met mijn collega's gedeeld, ook zij zullen er enorm blij mee zijn om dit te horen! Wat ontzettend mooi om te horen dat je zo tevreden bent en natuurlijk dat je dit wil delen met de wereld! We hopen je heel snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer