altijd goede kwaliteit

Al regelmatig iets laten drukken hier. En het is altijd goed!!

Mooi product tegen aantrekkelijke prijs

Het was eenvoudig om een ontwerp te maken met behulp van de voorbeelden. De bestelling kwam sneller dan aangegeven en het drukwerk ziet er goed uit.

Goede producten nog betere service

Bij uitzondering. Beschadigd product ontvang, direct en zonder gezeur vervangen

Makkelijk online te bestellen, goede kwaliteit, alleen bezorging te laat.

Kwaliteit en gebruikersgemaak prima in orde. Wel jammer dat bestelling later werd geleverd dan eerder gemeld, maar dat ligt denk ik aan PostNL.

Makkelijk een bestelling plaatsen.

Erg goed qua prijs en kwaliteit. Levering was vlot.

Goede kwaliteit, prima service en snelle levering

Goede kwaliteit, prima service en snelle levering

Top voor elkaar

Onlangs een spandoek besteld bij Drukwerkdeal. Spandoek zag er top uit en was makkelijk zelf te maken via de site. Levering volgens beloofde levertijd. Prima geregeld dus.

Goed product op tijd afgeleverd.

Goed product.

Mooie kwaliteit, al schijnt de stof wel door waardoor je het logo in spiegelbeeld aan de andere kant ziet. Waarschijnlijk zelf niet goed gekeken. Snelle levering. Heel fijn programma om je eigen ontwerp te maken. Goede prijskwaliteit verhouding

In 1 woord gewoon super

Net als de prijs-kwaliteit-verhouding die dik in orde is

Goed product en snel geleverd

Product is naar wens en snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Prima snelle en perfecte levering

Zoals gewoonlijk was onze order snel en perfect gedrukt en na een 4 dagen thuisbezorgd. Ook de prijs is concurrerend t.o.v. van andere drukkerijen.

Mooie kwaliteit voor een leuke prijs

Mooie cadeau bonnen ontworpen en laten drukken voor onze Bed and Breakfast Snelle reactie op een vraag, goede kwaliteit en snelle levering. Zeker aan te raden!

Snel, gekozen voor de goedkoopste optie. Toch mooie visitekaartjes natuurlijk andere kwaliteit dat was MIJN keuze. Zal hier zeker nieuwe in goede kwaliteit bestellen zodra dat nodig is.

Bestellen gaat snel en overzichtelijk

Bestelling is eenvoudig te plaatsten. Daarna het ontwerp uploaden is ook eenvoudig. Mocht je toch een vergissing hebben gemaakt is de bestelling eenvoudig te annuleren en staat het betaalde geld weer binnen een paar dagen op je rekening. De gratis samples geven een goed overzicht van de verschillende materialen.

Erg prettig mee samengewerkt

Drukwerkdeal is goed bereikbaar en luistert goed naar je wensen of eventuele zorgen en spelen daar goed op in. Via de mail bereik je de mensen die meer zicht hebben op het drukwerkproces en via de telefoon eerder het overzicht van je bestelling en verzending. Zeker aan te raden!

toch die randjes niet goed afgewerkt

Ik heb kaartjes laten drukken voor mijn bedrijf, maar ondanks dat ik het heel precies heb gedaan, zijn die randjes niet mooi afgewerkt en zie je witregels. Bovendien is een kant glad, maar de anderen kant is mat en dat vind ik persoonlijk niet mooi. Verder prima, altijd snelle levering.

Probleempje geweldig opgelost!

Wat een service, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Er was een probleempje met de vervoerder, buiten de schuld van drukwerkdeal om, maar de vervoerder had de boel even niet op orde. Ik kon online zien dat de order wel op tijd de deur uit was gegaan. Nu besef ik me uiteraard dat te mensen niet bij de vervoerder achter het stuur of bureau zitten, maar een oplossing was wel noodzakelijk. Ik had een deadline voor een grote klant. Drukwerkdeal heeft er werkelijk allen aan gedaan om het op te lossen! Wat een top service! Dikke shout-out maar Suus van klantenservice, bedankt dat je de ernst inzag en zo veel moeite hebt gedaan! You saved the day! Tot de volgende keer!

nvt

nvt

Snelle levering en producten van zeer goede kwaliteit

Gemakkelijk en snel bestellen van gewenste producten met vriendelijke en goede service.

geweldig

Mooi op tijd en goed gedrukt/geprint

Wij bestellen al ons promotiemateriaal bij drukwerk.nl. Handig is dat ze je ontwerp bewaren en je makkelijk kunt herbestellen. De service is snel en bij problemen zijn ze goed bereikbaar en wordt er snel naar een oplossing gezocht.

Makkelijk visitekaartjes ontwerpen

De visitekaartjes waren zo gemaakt en snel geleverd. Alleen de foto's waren niet helemaal gecentreerd, daar baal ik wel van. Ik weet eerlijk gezegd niet of dit mijn fout is of dat ze verkeerd afgedrukt of gesneden zijn.

Wat een mooie folder!!

Ik ga ze zelf nog even vouwen, want ons budget was op ..maar wauw!!! Zo gaaf! Ideetje: een soort 'keurmerkje' dat dit een duurzame papiersoort is? Dat je de keuze kunt maken om dit erop te laten drukken of niet, dat dan wel. Ik had er sowieso voor gekozen omdat een van onze kernwoorden 'natuur' is. Super bedankt!

top werk

1. aangeleverd werk exact overgenomen en gedrukt naar verwachting 2. goede berichtgeving over verloop van de order en geleverd op datum als voorgesteld 3. keurig afgeleverd.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer