Next day delivery 2 dagen later geleverd. Te laat voor event.

Normaal tevreden. Deze specifieke bestelling niet. Next day delivery 2 dagen later geleverd. Te laat voor event. Next day kosten gecrediteerd, echter schade is vele malen groter.

Super makkelijk om te bestellen en super blij met product

Duidelijke bestelprocedure en supersnelle levering

Heel tevreden over de geleverde rollbanner.

Prima product

Duurde ongeveer een week maar dan heb je wel kwaliteit

Kwalitatief drukwerk en snelle levering

Duidelijke website, goede hulp bij vragen, snelle levering en kwalitatief drukwerk! Dank jullie wel. Mijn promotiemateriaal is weer compleet en ziet er professioneel uit!

goed drukwerk en persoonlijke service

Standaard bestellen gaat bijna altijd wel goed. Offertes leveren helaas wel eens vertraging op.

Veel producten en bijna altijd goed

Laatste tijd gaat er veel mis

Voor de aanbeveling altijd ja maar nu een NEE

Blij met de printkwaliteit en snelheid, snijwerk erg scheef layouts dansen over papier. Aanrader als er snel drukwerk nodig is. Maar kwalitatief valt er een hoop te winnen.

Kwaliteit onvoldoende

Je moet goed opletten in de editor van drukwerkdeal. Outlines zijn door de selectie niet zichtbaar. Nu was ik ervan uit gegaan dat de eerste bedrukking van slechte kwaliteit was omdat deze als PNG was aangeleverd. Volgend DWD zou er een melding hebben moeten staan dat de kwaliteit van het bestand onvoldoende was (dit was niet het geval... heb verschillende bestanden laten exporteren tot ik deze melding niet meer kreeg). Toen wel een vervangend product gekregen omdat er naast de kwaliteit ook nog verschillende beschadigingen op het product zaten. De tweede levering stelde mij wederom teleur... Dit keer is er een CMYK drukklaar PDF bestand naar ze toegestuurd, maar de kwaliteit blijft erg slecht. Wederom verschillende beschadigingen in het drukwerk en de randen niet netjes afgewerkt. Ik bestel hier niet meer...

mooie puzzel in foeilelijke doos

De doos doet afbreuk aan de mooie puzzel. Een puzzel hier laten maken kan ik niet aanbevelen.

Super drukwerk, Super begleiding, prachtig papier, bodemprijs!

Echt geweldig geholpen door de ondersteuning van de klantenservice toen ik tegen wat dingen aanliep bij het omhoog krijgen van DPI van een afbeelding. Ik heb zo'n monsterbox met papier thuis, iets uitgezocht wat paste bij wat ik mooi vond... en betaalbaar was. Wnaat je kunt het zo gek maken als je het zelf wilt. Het resultaat is echt geweldig. Het papier is echt prachtig en het drukwerk straalt van het papier af. Alles netjes gesneden en verzorgd afgeleverd. Ik ben super blij met het papier en de kwaliteit van het drukwerk. En echt voor een bodemprijs. Voor mij is dit mijn huisdrukker geworden: ik ben nu trouwe klant. Heel blij met hun kwaliteit drukwerk en de service die er is via de mensen van de klantenservice. Je komt er wel uit met drukwerkdeal is mijn ervaring.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering. Drukwerk van prima kwaliteit. Website duidelijk en handig.

Geen levering opTijd

Ik wil bij deze een klacht indienen. ik heb eerder geen mail ontvangen ter controle, Terwijl ik nog nagebleven heb. Daarna nog een keer gebeld omdat er nog niet geleverd was. Hierbij was beloofd dit gelijk in gang te zetten, echter kreeg ik de volgende dag een melding dat er een fout bij de machine was. Toen ik heb gevraagd om het alsnog gelijk die dag te leveren, en anders de order te annuleren. Beiden is niet gebeurd, dus bij deze wil ik restitutie van het gehele bedrag opvragen.

Goede kwaliteit en prima service!

Er gaat zelden iets mis en de producten worden snel geleverd.

Snelle en nette levering

Veel sneller geleverd dan verwacht, heel fijn! Kwaliteit is prima!

snel en goed

heb nu twee keer een review geschreven - nu niet weer - anders bestel ik niet weer

dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb

Helemaal goed! Snelle service

Snelle service, goede kwaliteit volgens de klant. Als de klant blij is ben ik het ook!!

Uitstekende service

Had weer een bestelling geplaatst voor echt drukwerk. Flyers en posters super snel geleverd en dat ook nog eens voor een scherpe prijs

Super snelle levering Super kwaliteit Je wordt goed op de hoogte gehouden

Leveren snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

Helemaal goed

Netjes gedrukt, gesneden en afgeleverd. Ook goed geholpen in de chat.

goede prijs en kwaliteit, blij!

pvc banner laten printen. Zag er top uit. snel ontvangen ook, en goedkoper dan bij andere webwinkels.

Snel, scherp geprijsd, kwalitatief perfect.

Gebruiksgemak, kwaliteit, prijs en snelheid: alles is tiptop in orde bij Drukwerkdeal.nl. Ik ga nooit meer naar een ander.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer