Super service!

Snel, kwamitatief en betaalbaar

Snelle levering. mooi drukwerk

Snel en duidelijk.

Altijd betrouwbaar. Duidelijke website.

Beschadiging

Ik heb drie bordjes besteld waarbij in de derde een vouw zit. Deze is niet bruikbaar helaas. Maar over het algemeen zijn mijn ervaringen met jullie erg positief hoor!

Super drukwerk, snel geleverd

Het bestellen gaat super simpel, voor elk type product hebben ze duidelijke aanleverspecificaties. De prijs is goed, het geleverde product overtreft de verwachtingen en wordt netjes op de vooraf afgegeven datum geleverd. Kortom: een aanrader!

goede servies

Bestelling van iemand anders ontvangen

Gebeld omdat bestelling niet de juiste was. Telefonisch konden ze me niet helpen, ik moest via site een klacht indienen.En mijn bestelling ligt ook nog eens bij iemand anders ,erg vervelend staat een foto van iemand op. Onzorgvuldig. 7 dagen later nog niet gehoord hoe de status van afhandeling van mijn klacht is.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit van de posters, snelle levering

Snel, gunstig geprijsd en zeer gebruiksvriendelijk

Binnen een paar werkdagen grote labels op maat tegen een gunstige prijs. Gebruiksvriendelijk portal om ontwerpen te maken of te uploaden. Als ik weer wat heb weet ik bij wie ik moet zijn.

Goede kwaliteit, snelle service. Dik tevreden!

Positief

Snel en goed

De posters zien er perfect uit en ze waren 2 dagen eerder bezorgd dan gezegd. Dik tevreden hier!

Makkelijk, snel en goed.

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd en kwaliteit is goed.

Snel, makkelijk aan te leveren en bestellen!

De website is duidelijk, waardoor je snel en makkelijk je keuzes kan maten. Bestand aanleveren, bestellen & klaar! Ideaal!

Zo een prachtig schilderij aan mijn muur gemaakt door drukwerkdeal. Helemaal blij, perfecte afdruk en mooi materiaal Topkeuze

Gewoon geweldig

Snel, professioneel en uitstekend kwaliteit Chapeau

Top en snel

Heel snel geleverd gekregen en alles netjes!

Na bestelling zeer snelle levering.

Altijd goede kwaliteit en supersnel

Ik bestel mijn kunstkaarten altijd bij Drukwerkdeal. Het bestelproces is eenvoudig en snel. Er is een ruime keuze aan materiaal en de kwaliteit is verbluffend mooi/goed. De levertijd is heel snel, wat me steeds weer verbaast. Top!

Prima drukwerk, makkelijk te bestellen door goede feedback tijdens het bestelproces.

Snel, goed en makkelijk in gebruik.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering, niet te duur

Uitstekende kwaliteit, snelle levering, niet te duur. Upload eigen ontwerp zeer eenvoudig. Goede tips m.b.t. kwaliteit en maatvoering. Top!

Makkelijk, snel en een goede prijs

Het gemaakte design was makkelijk te uploaden en de levering was snel en dat tegen een goede prijs, zeker aan te raden.

Snel en perfect gaan niet vaak samen, nu wel.

Gewoon goed.

Next day delivery niet gehaald

In principe een goede drukker, maar ik vertrouwde op de geadverteerde next day delivery waarbij het pas 3 dagen later aan kwam, te laat voor het event. Zorg bij next day delivery ook voor een betrouwbare koeriersdienst. P.S. ze beloven wel het geld terug te storten zodra de retour binnen is, maar liever had ik gewoon het bestelde promo materiaal op het event ipv zelf last minute slechte prints printen.

Makkelijk, snel en kwaliteit

Heb al regelmatig drukwerk besteld. Ontwerpen werkt eenvoudig en je bestelling is super snel binnen. De kwaliteit van het drukwerk is ook heel goed!

Kan niet beter!

Vlekkeloos! Snel duidelijk en hoge kwaliteit

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer