Perfecte deal, perfecte match

Ik werk alleen met Drukwerkdeal omdat ze gewoon goed, snel en betaalbaar zijn :-))

Zoals gebruikelijk

Vorige mijn bestelde vlaggen ontvangen. Keurig verpakt en op tijd. Maar ja, dat is zoals gebruikelijk. Gemakkelijk te bestellen, eenvoudig samen te stellen én te betalen. Kortom zeer goed, zoals gebruikelijk

Snel

Dezelfde dag beginnen met productie, volgende dag geleverd. Super blij met de kaartjes. Sizing guide super handig.

Kwaliteit als altijd verzekerd!

Al 10 jaar trouwe klant en nooit teleurgesteld.

Goede kwaliteit, snelle service

Uitdtekend qua kwaliteit en snelheid

Een hoge mate van gebruikersvriendelijkheid

Resultaat precies zoals ik gehoopt had.

Duidelijke software om dit resultaat te krijgen.

Top! Snel geregeld, mooie prijs en goede kwaliteit!

Top! Snel geregeld, mooie prijs en goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, snelle levering

Duidelijke informatie via website. Goede kwaliteit en korte levertijden.

Snelle service, mooie kwaliteit, plus een scherpe prijs. Beter kan niet.

Order arrived damaged

I've placed an order for several big items, from A4 prints to meters worth of canvas prints. Most of the order arrived with some form of damage, there were unremovable hand prints on the expensive canvas from internal handling, seemingly some sort of glue or oil that permanently damaged the print. The rest of the order, meaning the regular poster prints, came with torn-off edges and linear bend marks all over. It's been over 30 hours now and still no customer support answer. Absolutely distasteful.

Goed meedenken van de medewerker, toen ik een fout gemaakt had. Werd prima opgelost!

Al jaren zeer tevreden

Ik laat al jaren ons drukwerk bij Drukwerkdeal drukken en ik ben een zeer tevreden klant. Natuurlijk gaat er wel eens wat verkeerd, maar mijn ervaring is dat wanneer dit (sporadisch) eens gebeurt, het altijd zeer coulant wordt opgelost. Het meeste drukwerk gaat gewoon meteen goed en is van mooie kwaliteit. Aanrader.

Mooi product, snelle verzending

Ik heb 's avonds besteld, op de site stond verwachte levertijd na 3 werkdagen. Maar ik had het na 2 werkdagen al in huis. Het ziet er mooi uit, goede kwaliteit.

Snel en goed

Prettig. Goede support.

Snel, goed en bereikbaar

Snel, goed, aanspreekbaar

super snel, kwaliteit en betaalbaar

Kaartjes snel ontvangen zien er netjes uit. Super snelle levering en zeer betaalbaar.

Super snelle service ! Makkelijke procedure

Fijn! Kan het iedere Ondernemer aanraden MDG makelaars

Top dienst. Veel mogelijkheden

Top kwaliteit drukwerk en afwerking.

Mijn eerste bestelling is top verlopen en was zeer snel binnen.

Het was eventjes zoeken naar de manier van bestellen maar werkt erg goed, na het bestellen wordt je goed geïnformeerd over de voortgang van leveren en is de levering zeer vlot verlopen

Prijs-kwaliteit is dik in orde.

Prettig werken met DD. Makkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit. Zeer tevreden.

product is altijd aan kwaliteit wat je er van verwacht. Erg prettig

Snel en netjes geleverd

Eenvoudig besteld, snel geleverd, lijkt goede kwaliteit.

Eenvoudig besteld, snel geleverd, lijkt goede kwaliteit.

Normaal altijd goed, maar wacht al dagen op bestelling en geen reactie klantenservice

Bestelling zou maandag bezorgd worden, helaas elke dag update van Post NL dat het vertraagd wordt. Kan DrukwerkD niets aan doen maar antwoord geven op mijn emails zou wel fijn zijn.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer