Ik werd ook nog eens verrast, omdat ik het eerder dan gepland in huis had. Helemaal blij met het resultaat, mooie kwaliteit.
Beste Marianne, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik had een spoedopdracht geplaatst. Die was snel klaar maar slecht afgesneden. Ik heb een klacht ingediend en apart doorgegeven (zoals jullie zeggen) dat er haast achter zat omdat het een spoedopdracht was. Ik weet niet hoe vaak ik heb moeten bellen en chatten om iets gedaan te krijgen. 4 keer hebben verschillende mensen hun excuses aangeboden maar dan gebeurde er weer niets. Na 54 uur (terwijl jullie zeggen dat er binnen 48 uur gereageerd wordt) komt er een mail met de vraag nog wat foto’s te sturen. Ik stuur meteen foto’s op maar er komt geen reactie. Ik bel op en ze zeggen dat de medewerkster pauze heeft. Na 2 uur nog steeds niets, blijkt ze naar huis te zijn. Nadat ik de volgende dag weer aan de lijn hing kwamen jullie dus na 3 dagen eindelijk tot de conclusie dat het inderdaad een fout van jullie was. Het is herdrukt maar door jullie ongelooflijk trage reactie en handelen was het dus te laat. Het is gewoon ongelooflijk frustrerend om met jullie te dealen als er een klacht afgehandeld moet worden. En daar betaal je dan extra voor omdat het een spoedopdracht is…. Heel heel slecht bedrijf!
Beste Daniel, Bedankt voor je reactie. Heel vervelend dat de afhandeling langer heeft geduurd, het is momenteel erg druk. Wij proberen elke klant binnen 48 uur een reactie te geven. Helaas is dit bij jouw klacht niet gelukt, excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zoals je verwacht en hoopt. Goede print.
Hi Jo, Dankjewel voor jouw mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialis
Binnen een paar dagen 500 visitekaartjes. Gaat vanzelf.
Hi Gerard, Dat het bestellen bijna als vanzelf gaat zien we als een enorm compliment! Dat horen we erg graag! Veel plezier met de visitekaartjes en hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Trudus, Dankjewel voor je mooie review, kort maar krachtig. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
vriendelijke mensen aan de telefoon snelle levering producten zijn van goed kwaliteit
Goedemiddag, Dankjewel voor je prachtige review! Het is altijd goed om te horen dat alles zo goed is verlopen met jouw orders en dat je zo tevreden bent over ons. Dat houden we uiteraard graag vast. We zien je graag snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bijna al ons drukwerk komt van Drukwerkdeal. Altijd goede en scherpe prijzen, waar de kwaliteit ook nog eens erg goed is. Mochten er vragen zijn over een order staan ze ook altijd voor je klaar om deze te beantwoorden en eventuele issues op te lossen.
Hi Job, Waaauw, wat een gaaf bericht! Ik heb deze ook direct gedeeld met mijn collega's, want deze complimenten moeten natuurlijk gedeeld worden! We zien je heel graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering, brochures mooi. Tutorials als hulplijn zeer handig!
Goedemiddag, Dankjewel voor je bericht! Wat fijn dat de orders helemaal naar tevredenheid zijn geleverd. Veel plezier ermee en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk te ontwerpen op de site, super snelle levering en top kwaliteit. Zeer tevreden.
Goedemiddag Mariola, Dankjewel voor jouw gave review, goed om te horen dat alles zo goed is verlopen met jouw order! We hopen je snel graag terug te zien voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Blij met zowel het resultaat (de foto's op forex) als het proces (makkelijk uploaden, duidelijke communicatie, op tijd geleverd).
Hi Eline, Dankjewel voor jouw gave en heldere review. Wat super om te horen dat het allemaal goed is verlopen! Hier worden wij helemaal blij van. Veel plezier met de platen en hopelijk mogen we je snel weer helpen met mooi drukwerk! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gemakkelijk & vlot!
Goedemiddag, Dankjewel voor jouw mooie review! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen met jouw drukwerk. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Altijd heel tevreden geweest met het drukwerk en de service maar sinds maart dit jaar gaat het steeds mis met de flyers die ik al jaren bestel. Veel vlekken en ook de herdrukken die ik krijg worden vaak geleverd met hetzelfde probleem. Het word daarom helaas tijd om op zoek te gaan naar een andere leverancier want dit kost te veel tijd.
Hi Gwendolyn, Dankjewel voor je bericht. Oei, dat zijn wel erg veel klachten met eigenlijk dezelfde melding de hele tijd. Jouw klacht zal opgepakt gaan worden door Aftersales want dit loopt echt al te lang. Ik snap daarom heel goed dat je toch een deurtje verder gaat kijken. Hopelijk kan een andere leverancier wel een goed resultaat leveren, Aftersales komt nog wel even terug bij je over de meest recente klacht. Nogmaals excuses en als ik toch iets voor je kan doen, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijk uitgelegd op de site. Ze gaan super met klachten op. Top!
Goedemiddag Joanne, Dankjewel voor dit gave compliment, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons, ondanks dat er een fout is ingeslopen! We hopen je ook snel terug te mogen zien voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijk keuze menu, makkelijk aan te leveren, snelle service en goede kwaliteit.
Hi Marja, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen met het bestellen en dat het zo duidelijk is. Daar doen we het voor! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
regelmatig bestel ik iets bij drukwerkdeal.nl. dit vanwege hun uitgebreide assortiment en een eenvoudig bestel en afreken proces. je wordt goed op de hoogte gehouden van de status en de levering is volgens afspraak. de kwaliteit is prima, zoals het hoort!
Hi Chris, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het productieproces en de communicatie. Dat is altijd goed om te horen! En wat een gave bestanden heb je aangeleverd! Veel plezier ermee en hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Jammer dat het soms wat langer duurt. Wordt wel duidelijk over gecommuniceerd.
Hi Liza, Dankjewel voor je bericht. Sommige producten hebben een iets langere levertijd en in andere gevallen kan er een vertraging oplopen bij transport of productie. Daarom spreken we altijd van een verwachte leverdatum. We doen wel altijd ons best om een bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Mocht je nog specifiek vragen hebben over de levertijd, deze kan je altijd online terug vinden, of neem eventueel contact met ons op! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had met spoed een rollup banner nodig. Rond 14.00 besteld en de de volgende ochtend rond 10.00 in huis!
Hi Sander, Dat is zeker mooi snel geweest! Fijn dat alles zo goed is verlopen met jouw order. Hopelijk zien we je weer terug voor een nieuwe razendsnelle levering! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Brochures op donderdag besteld, zaterdag in huis ipv de initieel aangegeven maandag. Goede kwaliteit en netjes verpakt.
Hi Laurens, Wát een gave review! Wat goed om te horen dat alles zo snel is verlopen en natuurlijk ook dat ze brochures helemaal naar wens zijn geleverd. Hier worden wij ontzettend blij van! Heel veel plezier ermee en hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super snelle levering
Goedemiddag Ron, Dankjewel voor je mooie review, kort en krachtig! We zien je graag snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima drukwerk
Hey Sonja, Kort en krachtig. Dankjewel voor jouw mooie review, en hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
snel en goed product met wel wat licht snijfoutjes die niet storend zijn
Hi Herman, Dankjewel voor je review! Fijn dat de order, ondanks de kleine foutjes, wel goed te gebruiken is. Mocht je volgende keer twijfelen of iets hoort of dat het een productiefout is, schroom dan niet om even contact op te nemen. Zeker als je een foto kan meesturen, kunnen we met je meekijken of het klopt of niet. Voor nu, veel plezier met de stickers en we zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Too bad experiences, won’t come back to you anymore
Hi Yong, Thank you for your review. I see you've placed a couple of orders with us, but I don't see any complaints and barely any contact with us. Therefore I am very curious what went wrong with your orders and of course if we can solve it for you! Could you send me a message to [email protected], to Webcare / Hanneke? I'd like to get in touch with you to see what I can do! I hope to hear from you soon. Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
Binnen enkele dagen in huis en makkelijk te bestellen en exact aan te passen naar mijn wensen.
Hey Jan, Wat een mooie review en wat een ontzettend leuke kaartjes heb je besteld bij ons! Heel veel plezier met het uitdelen en tot snel bij jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Via de website kan je snel en makkelijk bestellen, en de spullen worden rap geleverd.
Hi Ed, Wat een gave review, dankjewel voor je mooie woorden! Veel plezier met de stickers en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
- overzichtelijk bestelprogramma - snelle afhandeling - adequate klachtoplossing
Goedemorgen Bram, Dankjewel voor jouw review! Wat fijn dat je tevreden bent over ons, ondanks de vertraging en klacht die je hebt gehad. We gaan er vanuit dat het volgende keer veel soepeler gaat lopen. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer