Snel en kwalitatief goed!

Ik werd ook nog eens verrast, omdat ik het eerder dan gepland in huis had. Helemaal blij met het resultaat, mooie kwaliteit.

Ongelooflijk frustrerende en trage afhandeling van een klacht.

Ik had een spoedopdracht geplaatst. Die was snel klaar maar slecht afgesneden. Ik heb een klacht ingediend en apart doorgegeven (zoals jullie zeggen) dat er haast achter zat omdat het een spoedopdracht was. Ik weet niet hoe vaak ik heb moeten bellen en chatten om iets gedaan te krijgen. 4 keer hebben verschillende mensen hun excuses aangeboden maar dan gebeurde er weer niets. Na 54 uur (terwijl jullie zeggen dat er binnen 48 uur gereageerd wordt) komt er een mail met de vraag nog wat foto’s te sturen. Ik stuur meteen foto’s op maar er komt geen reactie. Ik bel op en ze zeggen dat de medewerkster pauze heeft. Na 2 uur nog steeds niets, blijkt ze naar huis te zijn. Nadat ik de volgende dag weer aan de lijn hing kwamen jullie dus na 3 dagen eindelijk tot de conclusie dat het inderdaad een fout van jullie was. Het is herdrukt maar door jullie ongelooflijk trage reactie en handelen was het dus te laat. Het is gewoon ongelooflijk frustrerend om met jullie te dealen als er een klacht afgehandeld moet worden. En daar betaal je dan extra voor omdat het een spoedopdracht is…. Heel heel slecht bedrijf!

Eenvoudig duidelijk en snelle levering

Zoals je verwacht en hoopt. Goede print.

Snel en goed

Binnen een paar dagen 500 visitekaartjes. Gaat vanzelf.

Snelle levering. Prima uit gevoerd.

goede, snelle afhandeling van de orders

vriendelijke mensen aan de telefoon snelle levering producten zijn van goed kwaliteit

Goede prijzen, snelle levering, goede service

Bijna al ons drukwerk komt van Drukwerkdeal. Altijd goede en scherpe prijzen, waar de kwaliteit ook nog eens erg goed is. Mochten er vragen zijn over een order staan ze ook altijd voor je klaar om deze te beantwoorden en eventuele issues op te lossen.

Snelle levering, brochures mooi. Tutorials als hulplijn zeer handig!

Top kwaliteit

Makkelijk te ontwerpen op de site, super snelle levering en top kwaliteit. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit + prijs

Blij met zowel het resultaat (de foto's op forex) als het proces (makkelijk uploaden, duidelijke communicatie, op tijd geleverd).

Gemakkelijk & vlot!

Gemakkelijk & vlot!

Altijd tevreden geweest....

Altijd heel tevreden geweest met het drukwerk en de service maar sinds maart dit jaar gaat het steeds mis met de flyers die ik al jaren bestel. Veel vlekken en ook de herdrukken die ik krijg worden vaak geleverd met hetzelfde probleem. Het word daarom helaas tijd om op zoek te gaan naar een andere leverancier want dit kost te veel tijd.

Duidelijk uitgelegd op de site. Ze gaan super met klachten op. Top!

Makkelijk, snel en goed

Duidelijk keuze menu, makkelijk aan te leveren, snelle service en goede kwaliteit.

uitgebreidt assortiment, eenvoudig bestelsysteem, snelle levering

regelmatig bestel ik iets bij drukwerkdeal.nl. dit vanwege hun uitgebreide assortiment en een eenvoudig bestel en afreken proces. je wordt goed op de hoogte gehouden van de status en de levering is volgens afspraak. de kwaliteit is prima, zoals het hoort!

Duidelijkheid over wat je besteld. Goede voorbeelden.

Jammer dat het soms wat langer duurt. Wordt wel duidelijk over gecommuniceerd.

Zeer snel geholpen. erg tevreden!

Ik had met spoed een rollup banner nodig. Rond 14.00 besteld en de de volgende ochtend rond 10.00 in huis!

Heerlijk, sneller geleverd dan aangegeven. Dan doe je t gewoon goed!

Brochures op donderdag besteld, zaterdag in huis ipv de initieel aangegeven maandag. Goede kwaliteit en netjes verpakt.

Bedankt

Super snelle levering

Fijne partner

Prima drukwerk

goed en snel product.

snel en goed product met wel wat licht snijfoutjes die niet storend zijn

Too bad

Too bad experiences, won’t come back to you anymore

Toppie snel geleverd.

Binnen enkele dagen in huis en makkelijk te bestellen en exact aan te passen naar mijn wensen.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Via de website kan je snel en makkelijk bestellen, en de spullen worden rap geleverd.

prima klantgericht

- overzichtelijk bestelprogramma - snelle afhandeling - adequate klachtoplossing

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer