Het maken ging wat lastig maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn en is het snel geleverd

prima kwaliteit, snelle levering

goede service en goede kwaliteit

helemaal top

Goed geregeld.

Prima resultaat

Snel en goed drukwerk afgeleverd.

niet best

Ik heb gevraagd een afdruk op groot formaat op spandex + tunnelzoom, maar na een paar dagen na de afgesproken deadline heb ik mijn product niet ontvangen. Ik heb een bericht via de chat doorgestuurd om te vragen wat de stand van zaken was, door een softwarefout kreeg ik te horen dat mijn afdruk niet klaar was. Gelukkig had ik het gevraagd anders had ik nog langer kunnen wachten, misschien na de deadline van de opening van mijn tentoonstelling! Na een hele nieuwe bestelling te hebben geplaatst, ontving ik mijn afdruk met de verkeerde kant van de tunnelzoom..... ondanks dat ik de richting had aangegeven... Mijn afdruk is dus onbruikbaar voor mijn evenement en ik moet op het laatste moment oplossingen vinden om de spandex toch te kunnen hangen, wat een groot probleem is, helaas door de nalatigheid van het team.

snel, makkelijk en goed

Heb poster laten voor onze dealers laten printen. De prijs, de levertijd en kwaliteit waren prettig wat er was aangeboden. Kortom heelemaal perfect.

Uitstekende service

Zeer vriendelijke medewerkers, en nadat er een print niet goed was gegaan heb ik keurig een tegoedbon gekregen voor een nieuwe bestelling.

Goede kwaliteit en service

Voor veel van ons drukwerk maken wij gebruik van Drukwerkdeal.nl, omdat het snel geleverd kan worden, de kwaliteit goed is, zeker voor de prijs en als er iets is het ook goed wordt opgelost. Aanrader.

Snel, accuraat en voordelig

Gemakkelijke website, sneller kun je niet verwachten en prijs is goed te doen. Meerdere betalingsmogelijkheden. Punctuele levering, uitstekende afwerking en verpakking.Klasse!

Goed en betaalbaar eindproduct

Het proces verliep wat rommelig maar zeker snel!

Goed advies en eventueel aanpassingen

Altijd goeie service en op afspraak leveren.

Drjkwerkdeal heeft een mooie.prijs kwaliteit verhouding met snelle levering die ook altijd netjes en op tijd is.

Prima kwaliteit & levering

De door mij bestelde magnetische stickers zijn goed van kwaliteit en blijven mooi op de auto zitten. Print is goed duidelijk en scherp en kleuren zijn zoals ik verwacht had

Prima en keurig op tijd

Mijn ervaring met Drukwerkdeal is prima. Prijs/kwaliteit is prima. Gaat er wat mis trekt Drukwerkdeal dit recht. De service is prima. Hun advies ook.

Dikke prima!

Snel en goed drukwerk, voor een goede prijs. Ook als er eens een keer wat mis is, word het altijd goed opgelost. Al vele opdrachten naar tevredenheid geleverd gekregen.

geweldige service, supersnel geleverd.

spandoek besteld, super kwaliteit en dezelfde week nog geleverd. top service!!!!

TOP!

Snelle levering, Goede prijs, Mooie kwaliteit. TOP! Heel blij met het resultaat.

Ik bestel al jaren hier artikelen voor mijn webwinkel. Altijd zeer tevreden over het verloop van de bestellingen. Wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling en een snelle verzending. Vriendelijke groet, Lilian ter Heyno Lifestyle

Super service

De service was snel. Toen ik het binnen kreeg was ik niet echt tevreden. Nadat ik hierover een mail had gestuurd, werd er meteen naar een passende oplossing gezocht. Ik ben nu zeer tevreden over het eindresultaat. Nogmaals bedankt hiervoor!

Werkt pima en snel en goede kwaliteit

Werkt pima en snel en goede kwaliteit

Mooi product, klein foutje snel hersteld!

zie hierboven

Mega spelfout op poster, korting is met 2 i's geschreven, kortiing?

Snelle levering, verder mooi drukwerk, echter een spelfout zoals deze kan echt niet.

super

Super service en snelle levering

Snel, makkelijk. flexibel.

Ik ben blij met de snelle en goede service van Drukwerkdeal.nl

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer