Het maken ging wat lastig maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn en is het snel geleverd
Hallo Astrid, Bedankt voor het achterlaten van je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze drukwerk en snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Hallo Helma, Enorm bedankt voor deze review! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
helemaal top
Hallo Roel, Enorm bedankt voor deze review! Een 10! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Goed geregeld.
Hallo Henk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Snel en goed drukwerk afgeleverd.
Hallo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Ik heb gevraagd een afdruk op groot formaat op spandex + tunnelzoom, maar na een paar dagen na de afgesproken deadline heb ik mijn product niet ontvangen. Ik heb een bericht via de chat doorgestuurd om te vragen wat de stand van zaken was, door een softwarefout kreeg ik te horen dat mijn afdruk niet klaar was. Gelukkig had ik het gevraagd anders had ik nog langer kunnen wachten, misschien na de deadline van de opening van mijn tentoonstelling! Na een hele nieuwe bestelling te hebben geplaatst, ontving ik mijn afdruk met de verkeerde kant van de tunnelzoom..... ondanks dat ik de richting had aangegeven... Mijn afdruk is dus onbruikbaar voor mijn evenement en ik moet op het laatste moment oplossingen vinden om de spandex toch te kunnen hangen, wat een groot probleem is, helaas door de nalatigheid van het team.
Beste Jean-Michel, Dank je wel voor het achterlaten van de review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de order. Omdat ik nog geen klacht in het systeem zag staan, heb ik je toch even een mail gestuurd. Hopelijk komen we er alsnog achter wat er mis is gegaan en kunnen we tot een oplossing komen. Ik hoor heel graag van je! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Heb poster laten voor onze dealers laten printen. De prijs, de levertijd en kwaliteit waren prettig wat er was aangeboden. Kortom heelemaal perfect.
Hoi Nic, Van deze review worden we een beetje verlegen. Snel, makkelijk en goed! Wat een enthousiaste review, dank je wel! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Zeer vriendelijke medewerkers, en nadat er een print niet goed was gegaan heb ik keurig een tegoedbon gekregen voor een nieuwe bestelling.
Hey Tamara, Dankjewel voor deze super review. Wat fijn om te horen dat we jou hierin hebben kunnen ondersteunen! We zoeken graag altijd graag samen met onze klanten naar een passende oplossing. We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Voor veel van ons drukwerk maken wij gebruik van Drukwerkdeal.nl, omdat het snel geleverd kan worden, de kwaliteit goed is, zeker voor de prijs en als er iets is het ook goed wordt opgelost. Aanrader.
Hallo Robert, Wauw, wat een mooie review! 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit, service en snelle levering. Graag tot de volgende keer weer en bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Gemakkelijke website, sneller kun je niet verwachten en prijs is goed te doen. Meerdere betalingsmogelijkheden. Punctuele levering, uitstekende afwerking en verpakking.Klasse!
Beste Eric, Enorm bedankt voor de mooie review en complimenten. Onze dag kan niet meer stuk! Wij helpen je graag weer bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Het proces verliep wat rommelig maar zeker snel!
Hi Gelske, Bedankt voor je mooie review! Jammer om te horen dat het proces niet helemaal soepel verliep maar fijn dat je blij bent met het eindresultaat. De banner is mooi geworden! Veel plezier ervan en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed advies en eventueel aanpassingen
Dag Frank, Bedankt voor deze fijne woorden! We zijn erg blij met jou als klant. Ook bij een volgende bestelling staan we weer voor je klaar. Tot dan! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Drjkwerkdeal heeft een mooie.prijs kwaliteit verhouding met snelle levering die ook altijd netjes en op tijd is.
Beste Martin, Bedankt voor deze mooie review, we zijn er erg blij mee! Er fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De door mij bestelde magnetische stickers zijn goed van kwaliteit en blijven mooi op de auto zitten. Print is goed duidelijk en scherp en kleuren zijn zoals ik verwacht had
Hallo Meint, Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan en dat je tevreden bent met de geleverde magneetstickers. We zien je graag snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mijn ervaring met Drukwerkdeal is prima. Prijs/kwaliteit is prima. Gaat er wat mis trekt Drukwerkdeal dit recht. De service is prima. Hun advies ook.
Hi Paul, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Het is erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en kwaliteit. Veel plezier van het spandoek en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Snel en goed drukwerk, voor een goede prijs. Ook als er eens een keer wat mis is, word het altijd goed opgelost. Al vele opdrachten naar tevredenheid geleverd gekregen.
Dag Bert, Bedankt voor deze mooie review. Erg fijn dat je jouw positieve ervaring met ons wil delen! Veel plezier van jouw drukwerk en we hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
spandoek besteld, super kwaliteit en dezelfde week nog geleverd. top service!!!!
Hoi Gerard, Bedankt voor deze geweldige review - kort maar krachtig! Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering, Goede prijs, Mooie kwaliteit. TOP! Heel blij met het resultaat.
Hallo Marit, Enorm bedankt voor deze top review en complimenten! Hier worden we blij van :-) Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel al jaren hier artikelen voor mijn webwinkel. Altijd zeer tevreden over het verloop van de bestellingen. Wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling en een snelle verzending. Vriendelijke groet, Lilian ter Heyno Lifestyle
Hi Lilian, Enorm bedankt voor deze mooie woorden! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent. Wij zijn ook blij met trouwe klanten zoals jij! Op naar nog vele jaren met mooi drukwerk! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De service was snel. Toen ik het binnen kreeg was ik niet echt tevreden. Nadat ik hierover een mail had gestuurd, werd er meteen naar een passende oplossing gezocht. Ik ben nu zeer tevreden over het eindresultaat. Nogmaals bedankt hiervoor!
Hey Mariëlle, Dankjewel voor deze super review. Wat fijn om te horen dat we jou hierin hebben kunnen ondersteunen! We zoeken graag altijd graag samen met onze klanten naar een passende oplossing. We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Werkt pima en snel en goede kwaliteit
Beste Marielle, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
zie hierboven
Beste Karel, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat het foutje direct werd opgelost. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering, verder mooi drukwerk, echter een spelfout zoals deze kan echt niet.
Beste Rob, Bedankt voor de reactie. In het bestand wat wij hebben ontvangen, staat deze spelfout, Dit is dus geen fout aan onze kant. Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad en een nieuwe poster is onderweg. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Super service en snelle levering
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, kort maar krachtig! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik ben blij met de snelle en goede service van Drukwerkdeal.nl
Beste Pieter, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer