Stempel niet goed, geen reactie op mail, blijft stil
Hi Freddy, Bedankt voor het schrijven van een review. Ik ben er even ingedoken en ik zie dat er een kosteloze herdruk voor je wordt ingezet voor de stempel. Onze excuses dat de stempel schuin is uitgevallen en we vertrouwen erop dat de nieuwe stempel helemaal naar wens zal zijn. Een mooie dag gewenst! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wat ik ook bestel, Drukwerkdeal levert altijd kwaliteit. En vaak nog sneller dan verwacht.
Hoi Linda Wat een mooie review heb je geschreven. Bedankt hiervoor! Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en we zien je uiteraard graag weer terug een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooi afgewerkte boekjes, opdruk is duidelijk. Hulp nodig bij het aanleveren, goede service via telefoon.
Hi Martine, Enorm bedankt voor deze mooie review! Dit wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de geleverde boekjes en onze snelle service! Graag weer tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Niets op aan te merken.
Hi Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat een mooie complimenten. Heel fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Bedankt voor jouw vertrouwen in drukwerkdeal. Dat waarderen wij enorm! Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Voor mij was het een gok of ik een mooi reclamebord kon laten maken bij voor mij een onbekend bedrijf. Dit was mijn eerste ervaring en ik ben erg tevreden met een bedrijfslogo dat nu op een bidond plaat is gedrukt. Ik ga t.z.t. wederom een bestelling plaatsen.
Hi Bastiaan, Wat een ontzettend mooie review heb je voor ons achtergelaten - Bedankt hiervoor! Top om te horen dat jouw eerste bestelling bij ons zo positief is verlopen en dat we zelfs jouw verwachtingen hebben overtroffen. We zien je heel graag weer terug bij drukwerkeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
zoals altijd levert drukwerkdeal snel en goed. Klein minpuntje is dat de folders nogal slecht zijn verpakt, en half uit de doos staken toen ze hier arriveerden. Gelukkig niets beschadigd.
Hoi Bert, Bedankt voor het plaatsen van een review! Fijn om te lezen dat de kwaliteit van de flyers naar wens zijn en dat je blij bent met de snelle levering. Wel jammer om te horen dat de folders niet optimaal zijn verpakt. Excuses voor het ongemak daarin. We vertrouwen erop dat het de volgende keer beter gaat. Graag tot ziens weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Dit is al de 3e keer dat ik mijn werkboeken bij hen bestel en dit keer 2 nieuwe erbij. Ik had nogal haast ivm een operatie en wilde alles geregeld hebben voordat ik geopereerd zou worden dus natuurlijk last minute alles ingestuurd. Ongelooflijk snelle en fijne behandeling, ze hebben eea een beetje voor mij aangepast en alles was akkoord voordat ik de auto in stapte. Binnen een paar dagen alles keurig in huis. Kan niet anders zeggen dan wat een fijn bedrijf en wat een geweldige service!
Hoi Cindy, Wat een lieve en leuke review heb je voor ons achtergelaten! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Daar worden wij ook blij van! :-) Bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl en we zien je uiteraard graag weer terug een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering, kwaliteit van de flyers uitstekend, stevig papier
Beste Liz, Enorm bedankt voor deze mooie review. Succes met je mooie business! Wij helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Duidelijke site die eenvoudig te bedienen is.
Beste Thomas, Wat een mooi compliment over onze website, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel makkelijk en snel om een dekbedovertrek te ontwerpen.
Beste Diana, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. De koudere nachten komen er weer aan, dus dan komt zo'n mooie dekbedovertrek mooi van pas! Wij helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Fijne snelle levering precies zoals verwacht
Hoi Femke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
shirtjes besteld met een totaal andere kleur als op de website Verzending belachelijk lang en de shirts zijn smerig. Maar het toppunt van de shirtjes was dat ik deze gepropt in een doosje kreeg verzonden en de shirts zijn niet bruikbaar de zijn namelijk zwaar vergeeld zowel voor als achter. Dat dit door de keuring is heen gekomen verbaasd mij nogal Dan neem je contact op en stuur je direct de foto's van het mislukte product en dan zou het geregeld worden. (48 uur) Helaas is er nog niks aan gedaan en moet ik maar geduld hebben. Ze zijn onderbezet ja elk smoesje heb ik nu wel gehoord.
Beste, Bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Wat vervelend om te horen dat er meerdere dingen mis zijn gegaan m.b.t. jouw order van shirts. Ik wil mij graag hierin verdiepen echter is er geen ordernummer gekoppeld aan deze review en kan ik ook geen account vinden met het gebruikte emailadres. Zou je mij willen mailen op [email protected] TAV Rebecca met het ordernummer zodat ik je verder kan helpen? Ik hoop graag van je te horen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Onder grote druk is meer hulp gewenst. Verder goed.
Hi Erwin, Bedankt voor het schrijven van een review en jouw feedback. Ik ben wel benieuwd welke informatie of feedback over het product posters er nog volgens jou ontbreekt op onze website. Zou je dit verder willen toelichten? Dan kunnen wij er wat mee doen! Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Betaalbaar en betrouwbaar. Precies zoals afgesproken geleverd en prima kwaliteit. Doen ze goed bij Drukwerkdeal.
Hi Gerard, Bedankt voor deze perfecte 5-sterren review! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met ons. Daar worden wij ook blij van! :-) Bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl en we zien je uiteraard graag weer terug een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudig te bestellen en een uitstekende service en kwaliteit.
Hi Bauke, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze top review. Wat een mooie complimenten. Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service en kwaliteit! Graag weer tot de volgende keer op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hallo Mark, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Kwaliteit en prijs klopt 100%
Hoi Martin, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk, goed en snel
Hoi Joke, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat een mooie complimenten, hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel en goed geholpen na telefonisch contact
Beste Emile, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
We hebben onlangs stickers laten drukken met een mooi design, maar helaas waren we niet tevreden met de kleefkracht. De stickers laten aan de uiteinden los en blijven niet goed kleven, zowel op plastic als op glazen potten.
Hi Imane, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de kleefkracht van de ontvangen stickers niet voldoet aan jouw verwachtingen. Ik heb naar aanleiding hiervan een klacht voor je aangemaakt in ons systeem en neem persoonlijk contact met je op om de klacht verder te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Altijd een behulpzame klanten service. Er werken echt hele leuke mensen ;)
Hi Roeline, Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met ons. Daar worden wij ook blij van. En gelukkig hebben wij ook de allerleukste klanten! :-) Bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl en we zien je uiteraard graag weer terug een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heldere site waar alles zich wijst. Toch vragen? Ze geven goed inhoudelijk antwoord, goed bereikbaar. Mooi product (mappen) dat ik met trots aan m'n klanten geef.
Hallo Daan, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Duidelijke site en snelle levering
Hallo Philip, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Product sneller geleverd dan verwacht en de kwaliteit is super!
Hallo Nikkie, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen/uploaden. Gelijk zien of je binnen de marges zit en als iets gecheckt wordt dan krijg je snel antwoord en mochten er problemen zijn dan wordt je goed en vriendelijk geholpen
Hallo Rob, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer