geen reactie bij klacht

Stempel niet goed, geen reactie op mail, blijft stil

Altijd goed!

Wat ik ook bestel, Drukwerkdeal levert altijd kwaliteit. En vaak nog sneller dan verwacht.

Mooi afgewerkte boekjes, opdruk is duidelijk. Hulp nodig bij het aanleveren, goede service via telefoon.

Goede prijskwaliteit verhouding en zeer gemakkelijk in gebruik

Niets op aan te merken.

Boven verwachting !

Voor mij was het een gok of ik een mooi reclamebord kon laten maken bij voor mij een onbekend bedrijf. Dit was mijn eerste ervaring en ik ben erg tevreden met een bedrijfslogo dat nu op een bidond plaat is gedrukt. Ik ga t.z.t. wederom een bestelling plaatsen.

snelle levering en prima product

zoals altijd levert drukwerkdeal snel en goed. Klein minpuntje is dat de folders nogal slecht zijn verpakt, en half uit de doos staken toen ze hier arriveerden. Gelukkig niets beschadigd.

Super behulpzaam en zeer tevereden

Dit is al de 3e keer dat ik mijn werkboeken bij hen bestel en dit keer 2 nieuwe erbij. Ik had nogal haast ivm een operatie en wilde alles geregeld hebben voordat ik geopereerd zou worden dus natuurlijk last minute alles ingestuurd. Ongelooflijk snelle en fijne behandeling, ze hebben eea een beetje voor mij aangepast en alles was akkoord voordat ik de auto in stapte. Binnen een paar dagen alles keurig in huis. Kan niet anders zeggen dan wat een fijn bedrijf en wat een geweldige service!

Snelle levering, kwaliteit van de flyers uitstekend, stevig papier

Prima drukwerk voor een prima prijs.

Duidelijke site die eenvoudig te bedienen is.

Makkelijk

Heel makkelijk en snel om een dekbedovertrek te ontwerpen.

Levert naar belofte

Fijne snelle levering precies zoals verwacht

waardeloos

shirtjes besteld met een totaal andere kleur als op de website Verzending belachelijk lang en de shirts zijn smerig. Maar het toppunt van de shirtjes was dat ik deze gepropt in een doosje kreeg verzonden en de shirts zijn niet bruikbaar de zijn namelijk zwaar vergeeld zowel voor als achter. Dat dit door de keuring is heen gekomen verbaasd mij nogal Dan neem je contact op en stuur je direct de foto's van het mislukte product en dan zou het geregeld worden. (48 uur) Helaas is er nog niks aan gedaan en moet ik maar geduld hebben. Ze zijn onderbezet ja elk smoesje heb ik nu wel gehoord.

goed maar betere feedback over product mogelijk.

Onder grote druk is meer hulp gewenst. Verder goed.

Perfect resultaat!

Betaalbaar en betrouwbaar. Precies zoals afgesproken geleverd en prima kwaliteit. Doen ze goed bij Drukwerkdeal.

Prijskwaliteit is top.

Eenvoudig te bestellen en een uitstekende service en kwaliteit.

prima, mooi product volgens afspraak op tijd geleverd

Goed en snel drukwerk

Kwaliteit en prijs klopt 100%

Uitstekend drukwerk snel geleverd

Makkelijk, goed en snel

Goede persoonlijke service

Snel en goed geholpen na telefonisch contact

niet tevreden met de kleefkracht

We hebben onlangs stickers laten drukken met een mooi design, maar helaas waren we niet tevreden met de kleefkracht. De stickers laten aan de uiteinden los en blijven niet goed kleven, zowel op plastic als op glazen potten.

super service

Altijd een behulpzame klanten service. Er werken echt hele leuke mensen ;)

Prima kwaliteit, goede prijs, afspraak = afspraak, goede helpdesk

Heldere site waar alles zich wijst. Toch vragen? Ze geven goed inhoudelijk antwoord, goed bereikbaar. Mooi product (mappen) dat ik met trots aan m'n klanten geef.

Snel en duidelijk

Duidelijke site en snelle levering

Snelle en goede service

Product sneller geleverd dan verwacht en de kwaliteit is super!

Zoals gewoonlijk goed

Makkelijk te bestellen/uploaden. Gelijk zien of je binnen de marges zit en als iets gecheckt wordt dan krijg je snel antwoord en mochten er problemen zijn dan wordt je goed en vriendelijk geholpen

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer