Ik ben tevreden over de kaarten, mooie kwaliteit en snelle levering. Wel jammer dat ik het in 2 batches moest bestellen omdat de staffel niet hoger gaat dan 500. Nu moest ik er 2 bestellingen van maken die ook nog eens op aparte dagen werd geleverd, dat is onhandig.
Beste Astrid, Bedankt voor de mooie review en feedback. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
goede informatie op website en in chat. Met de chat nog extra info verkregen en zo geleerd dat een bestand in canva opmaken erg goed werkt voor het aanleveren van het totaalplaatje van onze poster. Erg blij met resultaat, goede prijs en snelle levering.
Beste Kirsten, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Beste Herman, Bedankt voor de mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ik bestel best veel, maar had voor een levering bij een klant per abuis mijn eigen adres laten staan bij een flink formaat levering op vrijdagmiddag. 'Geen probleem' zei de persoon van het transportbedrijf die afleverde. 'Schrijf het juiste adres maar op een briefje, dan regel ik dat hij daar maandag wordt afgeleverd'. En het ging goed! Wauw, wat een geweldige betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Zo kan het dus ook, dat mag gezegd worden. Chapeau! Groot compliment en heel veel dank, dit maakt écht een verschil! Heeft me veel tijd en moeite bespaard. Bestelling 12943462
Hallo Frank, Wat een top review, dank je wel! Het is fijn om te lezen dat er ook zeer betrokken bezorgers zijn. Ik heb jouw complimenten doorgegeven aan het transportbedrijf! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering en prima kwaliteit. Kaarten zouden iets dikker mogen
Hi Eline, Dank je wel voor jouw review en de feedback. Had je de kaarten dikker of steviger verwacht? Ik heb je gemaild want ik hoor graag wat jouw verwachtingen zijn zodat ik dat intern kan doorgeven! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima product, dag na bestelling al binnen.
Hi Lesley, Mooi dat het doek er zo snel was. Bedankt voor de review en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Leveren prima kwaliteit voor een mooie prijs
Hi Yoshi, Bedankt voor jouw review, fijn dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Wij hebben onze geboortekaartjes bij Drukwerkdeal besteld en zijn super tevreden over de kwaliteit van het drukwerk. Er was een issue met de eerste druk, maar dit heeft Drukwerkdeal super snel hersteld. Goede service en goede communicatie!
Hallo Sarah, Gefeliciteerd met jullie babietje! Dank je wel dat je in deze drukke periode toch de tijd hebt genomen om zo'n mooie review te schrijven voor ons. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
3 Canvas schilderijen besteld en 2 dagen later alle 3 al in huis.
Hallo Marielle, Dank je wel voor jouw review, altijd fijn wanneer je niet zo lang hoeft te wachten op je bestelling! En wat een prachtige foto's, geniet er van! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Geheel volgens en boven verwachting.
Goedemiddag, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat het uithangbord volgens, en zelfs boven verwachting is geleverd! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Duidelijke website, super met die werktekeningen erbij. Goede service en snelle levering!
Hallo Antoinette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te plaatsen. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Snel en correcte handeling
Hallo Jack, Bedankt voor je kort maar krachtige review! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Heel positief! Goede communicatie, snelle levering.
Hallo Reka, Fijn om te horen dat je zo positief bent. Wat kunnen we nog doen om de volgende keer een 10 te krijgen? Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Bestelling is uitstekend verlopen
Hallo Sandra, Goed om te horen dat de bestelling uitstekend is verlopen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Een irisfoto van mijn dochter laten afdrukken op plexiglas. Prachtig resultaat, tegen een aantrekkelijk tarief. Enige nadeel is dat je geen onzichtbare bevestiging kunt selecteren bij dit product. Daarom dit zelf online aangeschaft en het product hangt nu te schitteren in mijn dochter haar slaapkamer!
Hallo Edwin, Wat mooi zo'n irisfoto van je dochter op plexiglas! Deze heeft vast een heel mooi plekje gekregen in huis. Jouw opmerking over een onzichtbare bevestiging ga ik intern doorgeven. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Ik had even wat twijfels of ik mijn bestand goed had aangeleverd, maar de stickers zijn precies geworden zoals ik ze wilde.
Hallo Xander, Bedankt voor jouw review. Bij de contour gesneden stickers die jij hebt gekozen, zit standaard een bestandscontrole. Bij twijfels over het bestand zal er dan contact met je worden opgenomen door een bestands specialist. Fijn dat de stickers naar wens zijn ontvangen! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Wat ik aanleverde wordt vakkundig verwerkt ik ben zeer tevreden .
Hallo Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons drukwerk! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Gewoon een eenvoudig bestelproces met een prima eindproduct. Snelle levering is ook prettig.
Hallo Isabelle, Wat fijn dat je zo tevreden bent, dank je wel voor jouw review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ging allemaal makkelijk en vlot. Voorstelling eindresultaat is ook prima.
Hi Gerrit, Bedankt voor jouw mooie review, een volgende keer gaan we voor een 10! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zelfs met krappe deadlines is het mogelijk om je drukwerk op tijd in huis te hebben. De chatfunctie ervaar ik als een effectief hulpmiddel voor advies. Kortom een professionele leverancier van ons drukwerk.
Hallo Harry, Wij vinden dat ook erg knap van onze productie, er wordt hard gewerkt daar! Dank je wel voor jouw review, fijn dat we je zo goed van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle, duidelijke website. Snelle levering en goede kwaliteit producten.
Hi Suzanne, Dank je wel voor jouw review, fijn dat je zo tevreden bent met ons. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Waar lukt het om op maandag om 11:00 uur 500 folders en 10 posters voor een plots evenement te bestellen, die je de volgende dag tip-top vóór 12 uur bij je klant te hebben? Bij Drukwerkdeal!
Hi Ron, Hoera voor ons! En voor jouw klant! Dank je wel voor jouw enthousiaste review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel en kwalitatief uitstekend, goede prijs kwaliteit relatie.
Hallo Theo, Wat een mooie review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik was op zoek naar A7 enveloppen, maar die had drukdealwerk niet, maar ze hadden wel 'iets vergelijkbaars'. Zonder erbij na te denken en zonder de maten van dit alternatief te controleren, heb ik voor het alternatief gekozen. De ontvangen enveloppen bleken hetzelfde formaat te hebben als een standaard envelop, wat weliswaar overeen komt met de vermelde maten van het alternatief..maar ik had een formaat verwacht wat in de buurt kwam van een A7 envelop. Dus de volgende keer moet ik beter opletten.
Hi Charlotte, Wat jammer dat je nu niet de gewenste enveloppen hebt. Ik heb je gemaild met een voorstel, ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Voor een conferentie hadden we op het laatste moment besloten dat er een photo opp backdrop moest komen van 5 meter breed. Goed advies en service tijdens de opmaak, en precies op tijd conform afspraak geleverd! Ook makkelijk en snel in elkaar te zetten!
Hi Ibo, Daar zullen veel foto's bij gemaakt zijn, wat een prachtige foto! Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer