Ik wilde last minute een roll up bestellen . Het maken van het ontwerp en de bestelling gingen vlot. Volgende dag kwam bestelling al binnen.
Beste Jeroen, Bedankt voor jouw mooie review en complimenten. Fijn dat de roll-up banner naar wens is ontvangen en zo snel! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Helder en eenvoudig aankoop proces waardoor ik uitstekend zicht kreeg op het resultaat.
Hey Angelique, Dankjewel voor jouw mooie review, helemaal duidelijk! Super om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en heel veel plezier met jouw order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel en duidelijk reactie van de help desk! Top!
Goedemiddag Raul, Superfijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen met jouw vragen rondom je orders! We zien je uiteraard graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Helaas wel zelf een figuur vergeten te verwijderen maar.. dat ligt niet aan drukwerkdeal. Goed opletten de volgende keer. Mijn resolutie was te laag gaf het programma aan. Toch was het resultaat bij afmeting 100 cm bij 90 cm nog mooier als ik had gehoopt. Ook snelle levering en goed verpakt. En goede prijs/kwaliteit. Ik had een poster op fortex besteld met verzenden erbij €30
Hey Annemiek, Dankjewel voor jouw uitgebreide review, daar worden wij heel blij van! Wat supergaaf om te horen dat je toch zo tevreden bent over het eindresultaat, ondanks de melding die ons systeem aangaf. Heel veel plezier met het bord en we zien je graag voor een volgende order terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al een aantal keren heb ik (voor zowel privé als zakelijke doeleinden) gebruikgemaakt van Drukwerkdeal. Na altijd zeer tevreden te zijn geweest met het eindresultaat was dat bij mijn afgelopen bestelling net wat anders. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben dit erg netjes opgelost. Ik heb een nieuwe bestelling geplaatst en met deze druk ben ik - net als alle andere keren - heel tevreden. :) Voor mijn verdere drukwerk zal ik zeker weer bij Drukwerkdeal aankloppen!
Goedemorgen Eline, Een foutje kan natuurlijk gebeuren, maar fijn om te horen dat dit helemaal goed is opgepakt en dat je ook weer supertevreden bent met de nieuwe order. Daar doen we het voor! We zien je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al vaker besteld en altijd super tevreden! Makkelijk te bestellen en ruim assortiment. Bij vragen goeie service en voor dat je het weet al thuis geleverd.
Hey Tess, Wat supergoed om te horen dat alles altijd zo soepel verloopt! We zien je uiteraard graag terug wanneer je een nieuwe order gaat plaatsen, we kunnen niet wachten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerkdeal heeft heel veel mogelijkheden en opties voor het drukwerk dat je zoekt. Ik zocht stickers. De afhandeling gaat makkelijk en vlot en de levering was snel. De aangeleverde afbeelding is goed verwerkt. Achteraf kunnen betalen is een fijne optie, omdat de factuur niet door mijzelf betaald hoeft te worden.
Hi Elsine, Wat een gave review heb je achtergelaten, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de order en het proces vooraf! Fijn dat het goed is gegaan, we zien je heel graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bij het zelf ontwerpen van de visitekaartjes worstelde ik wel met het programma. Maar uiteindelijk is het resultaat erg mooi.
Goedemorgen Cor, Het ziet er niet uit alsof je ermee hebt geworsteld, wat een prachtige kaartjes zijn het geworden! Hopelijk loopt de volgende keer ontwerpen een stuk soepeler. En mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kwaliteit zoals altijd. Snelle levering en zeer goede service. Nogmaals bedankt en tot snel!
Hey Yasin, Dankjewel voor jouw prachtige review! Wij zien jou heel graag snel weer terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super simpele website, met veel tools om je te helpen! Scherpe prijzen!
Hi Jörg, Bedankt voor jouw enthousiaste review! Een mooi feest gewenst en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hebben een foto laten drukken op dibond. Erg mooie kwaliteit en snel geleverd.
Hi Pim, Mooie foto ook! Fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor jouw review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
je krijgt wat je ziet
Hallo mensen van het secretariaat, Bedankt voor dit mooie cijfer, veel plezier gewenst van de kaartjes! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
problemen en of fouten worden slecht opgelost
Hi Rein, Dankjewel voor het achterlaten van jouw review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over ons en de oplossingen die wij bieden! Ik kan helaas geen account vinden onder de gegevens waarmee je de review hebt achtergelaten. Wel kom ik graag nog in contact met je om uit te zoeken wat er is gebeurd. Zie jij kans om mij te mailen op [email protected] t.a.v. Webcare/Hanneke? Ik hoor heel graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mooi product, snelle levering.
Hi Brechtje, Dankjewel voor jouw mooie review, wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met de banner en we zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Vaker besteld bij Drukwerk deal maar de kwaliteit van de flyers die recent besteld zijn is teleurstellend. Kleurvlakken erg vaal, foto’s niet goed van kleur - het doet de folder geen goed. Helaas waren ze snel nodig anders had ik zeker gevraagd om ze opnieuw te maken omdat het niet acceptabel is. Hopelijk is dit een eenmalig iets.
Goedemorgen, Dankjewel voor het achterlaten van de review, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de levering van de folders. Omdat ik nog geen klacht in het systeem zag staan, heb ik je toch even een mail gestuurd. Hopelijk komen we er alsnog achter wat er mis is gegaan en hoe dit op te lossen is voor een volgende keer. Ik hoor heel graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had problemen met mijn bestelling (door mijn eigen fout) daardoor contact gezocht met drukwerkdeal. Ik werd snel en prettig geholpen!
Hi Babke, Dankjewel voor jouw mooie review en wat een ontzettend leuke foto's heb je aangeleverd! Dat maakt onze dag weer helemaal goed! We zien je graag snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alweer een prima product mogen ontvangen, goed en snel geleverd tegen redelijke prijs.
Hallo Henk, Enorm bedankt voor deze mooie review!! Hier worden wij heel blij van! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet Saskia Webcare Specialist
je kent het wel iemand pakt het laatste factuur papier en geeft dit niet door, nood was hoog dus :(. Snel besteld en snel geleverd :)
Hallo, Bedankt voor deze mooie review. Super fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering van je order! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Sinds de eerste kennismaking met DrukwerkDeal.nl - nu twee jaar geleden al weer - maakt het bedrijf z'n beloften waar. Kwaliteit: zeer hoog Snelheid: zeer snel Levering via transporteur met track and trace: prima!
Beste Cees, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden wij heel blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
super fijne, kwalitatieve levering. Minimale verbeterpuntje; order bestond uit 2 leveringen, waarvan de tweede geen track and trace had, dus dat we via het account de leveringsstatus moesten bijhouden.
Beste Nygel, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Ik zie dat wij wel van beide zendingen een T&T link hebben verstuurd. Welicht over het hoofd gezien? Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb bijbetaald om alles voor 10.00 te laten leveren. Het kwam net voor 12.00, terwijl op de afleverbon net voor 10.00 stond. Dat klopte niet.
Beste Lilian, Bedankt voor jouw reactie en feedback. Er is bij 1 product aangegeven dat je deze voor 10.00 uur wilt ontvangen, deze is dan ook op tijd geleverd. Bij de overige 2 producten is dit niet aangeven en zijn deze dus ook niet voor 10.00 uur geleverd. Mocht je hier nog vragen over hebben, verneem ik deze graag op [email protected] ovv Marian Webcare. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel, uitstekende kwaliteit en altijd op tijd
Beste, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goed, snel, fijne prijs
Beste Peter, Wat een mooie review, kort maar krachtig. Enorm bedankt! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijke bestelprocedure en snelle levering.
Beste Hester, Wat een mooie review, enorm bedankt hiervoor! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik bestel al heel wat jaren de visitekaartjes hier en ik ben erg tevreden. Ik had een paar vragen en werd snel en goed geholpen. De kaartjes werden snel bezorgd. Een prima kwaliteit!
Beste Marjolein, Wat een mooie review, enorm bedankt hiervoor! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer