Eigen bestanden aanleveren met controle functie. Op de hoogte blijven van je bestelling. En een kwalitatief goed product!
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Erg positief is de snelle levering, die naar mijn ervaring ook altijd wordt nagekomen, dat is lang niet bij alle drukkers zo. Echter zijn beide bestellingen van deze order zo slecht gedrukt dat ik het beter met mijn thuis-printer van 30 euro had kunnen printen. Deze drukproducten kan ik simpelweg niet tonen aan mijn (potentiële) klanten en zijn dus onbruikbaar.
Beste Rachel, Bedankt voor het plaatsen van de review. Erg vervelend om te lezen dat de order niet naar wens is geleverd. Kun je mij wellicht aangeven om welk ordernummer het gaat, dan wil ik je graag een oplossing aanbieden. Ik verneem graag jouw reactie. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Een fijn bedrijf waarbij de mensen met je meedenken. Als er iets niet goed is regelen ze dat ook weer. Drukwerk kan wel eens verschillen van kwaliteit, nog steeds goed, maar dan leggen ze uit wat je beter kan doen om de kwaliteit te waarborgen.
Beste Elsbeth, Enorm bedankt voor deze mooie complimenten! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooie kwaliteit en snelle levering
Ik ben erg blij met de kwaliteit van het drukwerk, de prettige klantenservice en de prijs kwaliteit verhouding in het algemeen.
Beste Susan, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mijn folder was snel besteld en snel geleverd. Kwaliteit is zeer goed!
Hallo Esther, Bedankt voor deze prachtige 10! We zijn blij dat je tevreden met ons bent. Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestellen ging heel makkelijk en de site werkt super. Aflevering in zeer sterke kartonnen verpakking zodat foto niet kon beschadigen. Top gedaan.
Beste Martijn, Wat een geweldige review. Daar worden we blij van! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De website werkt eenvoudig. Kom je er toch niet uit ivm keuze type papier bijvoorbeeld, dan krijg je vlot het goed antwoord van de servicedesk. Nette en snelle levering.
Dag Marianne, Bedankt voor deze mooie woorden. Erg fijn dat je jouw positieve ervaring met ons wil delen! En top dat je zo tevreden bent met de folders. Veel plezier ervan en we hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De tool om drukwerk te bestellen is eenvoudig. De levering is prima gegaan. Alleen jammer dat snellere levering flink duurder is.
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Ook bedankt voor je feedback wat betreft de kosten voor de snellere levering. Dit nemen we intern mee. We hopen je snel weer te zien bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik had een zelfontworpen visitekaartje aangeleverd en dat werd na 3 dagen al bezorgd. Prachtige kwaliteit. Helemaal tevreden.
Hi Ellis, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Het is erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en kwaliteit. Wat een leuk ontwerp heb je aangeleverd! Veel plezier met het uitdelen van de kaartjes en tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De service omschrijf ik als vriendelijk, adequaat, meedenkend en helpend. Ze zijn goed bereikbaar en helpen je ook als je zelf niet zoveel verstand van zaken hebt.
Hi Petra, Van zo'n geweldige review worden wij gewoon blij, dank je wel! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Banner snel geleverd en als altijd prima kwaliteit!
Hi Peter, Dankjewel voor jouw prachtige review! Kort en krachtig, fijn dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Volledig naar wens en van goede kwaliteit. Levering ook zoals afgesproken. Top!
Beste Dekkers Marketing, Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan! We zien je graag snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Super ptint kwaliteit en snel geleverd
Hi Paul, Bedankt voor deze mooie review. Kort maar krachtig! We zijn erg blij met deze 10 en met jou als klant! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
erg tevreden , makkelijk besteld en snel geleverd
Beste, Bedankt voor deze mooie review, we zijn er erg blij mee! Er fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Laat vaak posters en spandoeken maken en dat is altijd goed en snel.
Beste Petra, Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze drukwerk. Bedankt dat je jouw positieve ervaring met ons wilt delen! Hopelijk weer tot snel op onze website en nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ziet er precies uit zoals we hebben ontworpen, en super snel geleverd! Super
Hi Angelique, Bedankt voor deze mooie review. We zijn erg blij met deze 10! :-) Er fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent, daar doen we het voor! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
!
Hallo Jan, Bedankt voor jouw fijne review, graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Dag Sanne, Wat fijn om dit te horen. Bedankt voor je mooie score, daar doen we het voor! Prettige dag verder en graag weer tot ziens. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specalist
Nadat er een fout in mijn product bleek te zijn geslopen hebben ze er alles aan gedaan me te helpen met annuleren en opnieuw de bestelling te plaatsen.
Hey Maaike, Dankjewel voor deze super review. Wat fijn om te horen dat we jou hierin hebben kunnen ondersteunen! We zoeken graag altijd graag samen met onze klanten naar een passende oplossing. We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Website zit goed in elkaar. Jammer dat de factuur pas komt als het product verstuurd wordt.
Beste E., Dank je wel voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website en drukwerk. Ook bedankt voor je feedback omtrent de facturen. Wanneer je een bestelling via de website plaatst, is de order nog niet geproduceerd. Wij factureren pas wanneer de order is geproduceerd. Bij verdere vragen verneem ik deze graag. Tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De tweeede keer dat ik iets heb besteld en de bestelling was conform de verwachting. Prima kwaliteit en net iets scherper in prijs dan de concurrenten.
Goedemorgen Eric, Dankjewel voor jouw gave review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw ontvangen order! Heel veel plezier ermee en we hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Helaas is de kaart niet vlak. Het krult om. Volgens mij heeft dat met de looprichting van het papier te maken. Daarom geen vijf sterren.
Hi Pieter, Bedankt voor deze review! Jammer om te horen dat jouw kaarten om krullen. Indien wenselijk kan je foto's van het ontvangen drukwerk mailen naar [email protected]. Dan kunnen we met je meekijken! Bij verdere vragen verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooie kaartjes ontvangen die precies overeenkwamen met wat ik had ontworpen. Heel erg blij mee!
Hi Sukhjit, Wauw, wat een mooie review, gaaf dat alles zo goed is gegaan! En wat een mooi, strak design heb je gemaakt! Heel veel plezier ermee en tot een volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Kwalitatief uitstekend drukwerk en correct. Zelf als er eens een calamiteit ontstaat word deze perfect getackeld.
Dag Richard, Bedankt voor deze fijne woorden! We zijn erg blij met jou als klant. Ook bij een volgende bestelling staan we weer voor je klaar. Tot dan! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer