Kwalitatief uitstekend drukwerk en correct. Zelf als er eens een calamiteit ontstaat word deze perfect getackeld.
Dag Richard, Bedankt voor deze fijne woorden! We zijn erg blij met jou als klant. Ook bij een volgende bestelling staan we weer voor je klaar. Tot dan! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Supersnelle levering, maar de kleuren waren anders (een stuk donkerder) dan verwacht.
Hi Noel, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat je order snel is afgeleverd. Wel jammer dat de kleuren donkerder zijn uitgevallen dan verwacht. Indien wenselijk kan je foto's van het ontvangen drukwerk mailen naar [email protected]. Dan kunnen we met je meekijken! Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk bestellen Snel geleverd Goede kwaliteit
Hi Suzanne, Wauw, bedankt voor de 5 sterren en mooie complimenten in deze review. Hier doen wij het graag voor! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al jaren topkwaliteit drukwerk. Heel regelmatig sneller geleverd als afgesproken en zeker nooit te laat. Klantenservice vriendelijk, kundig en adequaat.
Hoi Cees, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Ontzettend gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij zijn ook super blij met jou als klant en zien je graag snel weer terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Helaas zijn veel van mijn bestellingen steeds te laat geleverd, ook wanneer deze ruimschoots van tevoren besteld zijn.
Beste, Bedankt voor het schrijven van een review. Ondanks het feit dat het uiteraard wel ons streven is, spreken wij op onze website altijd van een verwachte leverdatum juist omdat we levering op een bepaalde leverdatum nooit kunnen garanderen. We zijn naast onze eigen productie ook afhankelijk van de bezorgdiensten. Uiteraard blijft het erg vervelend als dit gebeurd, dat begrijpen wij ook. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega van de afdeling Aftersales en er samen tot een passende oplossing is gekomen. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle goede levering
Hi Wil, Bedankt voor het mooie compliment in deze review. Hier doen wij het graag voor! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
kwaliteit drukwerk voor een redelijke prijs. goed verpakt verzonden! Prima
Hallo Peter, Wauw, wat een mooie review! 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit. Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De kwaliteit van het product en snelheid van leveren zijn top, en dat voor een uitstekende prijs. Bij mijn levering was echter iets misgegaan, en na telefonisch contact is alles supersnel opgelost. Dank daarvoor aan het team van drukwerkdeal!
Hi Geert, Bedankt voor deze top beoordeling! Jammer dat er iets niet helemaal goed is gegaan maar mooi om te horen dat het netjes voor je is opgelost door onze team! :-) We helpen je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
fijn dat je extra ondersteuning erbij kunt krijgen, dat heeft echt geholpen en teleurstelling bij levering voorkomen
Beste Ber, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snelle levering, gemakkelijke service en top kwaliteit.
Beste Karl, Enorm bedankt voor de mooie review en complimenten. Wij helpen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Super tevreden met de mooie kwaliteit en aandacht die besteed wordt aan het leveren van mooie producten
Beste Talitha, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Wij helpen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snel online bestellen.
Beste Caspar, Bedankt voor de mooie review, kort maar krachtig! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Onachtzaam
Hallo Rustem, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je even tijd wilde vrijmaken om mij hierover te spreken. Jouw bestelling is manco geraakt bij het leveren waardoor de herdruk hiervoor nu te laat komt. Mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hebben afgesproken dat ik je nog zal mailen hierover, we houden contact. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd goed geholpen en de beste service
Hoi Nick, Fijn hoor, zo'n enthousiaste review, dank je wel! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Flyers besteld en sneller geleverd dan verwacht!
Hi Berry, Jullie fietsen snel, wij leveren snel! Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De stickers zijn niet te lezen en het is niet te ontcijferen om wat voor plaatje het gaat, het lijkt eerder een witte sticker die wat vies is geworden. Oftewel de volle 80 euro aan stickers is voor mij weggegooid geld geweest. Het voorbeeld plaatje gaf geen problemen aan, ik voel me verkeerd geïnformeerd.
Hi Lara, Bedankt voor jouw review. Het is erg vervelend dat de stickers niet geworden zijn zoals je had verwacht! Je had nog geen klacht gemeld in jouw account dus ik heb je gemaild met een verzoek om wat foto's zodat ik kan uitzoeken wat er mis is gegaan. Ik hoop spoedig van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al vele malen besteld en iedere keer een juiste levering
Hi Fons, Bedankt voor jouw review, fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De levering was wel heel snel en de papierkwaliteit en het drukdetail was goed. De visitekaartjes die ik heb besteld bleken alleen een stuk fletser te zijn van kleur dan op het scherm en de uitsnede was aan één kant niet goed in balans - dat is iets dat een drukproef natuurlijk uit had kunnen wijzen, op het scherm kon ik dat niet goed zien. M.a.w.: dit is niet de fout van het drukwerkdeal team. Toch kreeg ik een couponcode om voor hetzelfde bedrag visitekaartjes te maken waar ik wél 100% bij mee zou zijn. Top toch?
Hallo Hanneke, Wat jammer dat de kaartjes niet naar verwachting geleverd zijn! Je had hiervoor nog geen klacht ingediend, dus ik heb je gemaild met een verzoek om wat meer informatie. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
De visitekaartjes die ik heb besteld bleken allereerst een stuk fletser te zijn van kleur dan op het scherm - dat is natuurlijk iets dat ik niet had kunnen voorzien maar een drukproef uit had kunnen wijzen. M.a.w.: dit is niet de fout van het drukwerkdeal team. Alleen zijn de kaartjes helaas ook zo afgesneden dat de items op het kaartje niet in balans zijn: het logo staat nu dichterbij de bovenkant dan de zijkant en het telefoonnummer onderaan optisch heel ver van de onderkant, terwijl dit op de scherm-proefdruk wel heel mooi symmetrisch was. Dat vind ik jammer! De levering was wel heel snel en de papierkwaliteit en het drukdetail zijn wel goed. Ik weet niet goed of dit de volgende keer wel goed gaat, dus beveel ik drukwerkdeal deze keer niet aan... (andere keren dat ik met drukwerkdeal heb gewerkt was het werk wel vlekkeloos overigens!)
Drukwerk weer eerder geleverd dan wat aangegeven is. Kwaliteit is weer uitstekend.
Hallo Kees, Top om te lezen dat alles weer naar wens was. Bedankt voor jouw review en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Super vlot geleverd
Hi Ruud, Bedankt voor de mooie score, daar doen we het voor! Geniet van je poster, met zo'n prachtige afbeelding. We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Eenvoudig te bestellen, supersnelle productie en verzending helemaal top, Eindresultaat is geweldig!
Snelle en vlotte levering, goede kwaliteit
Hallo Paul, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet Saskia Webcare Specialist
Het ontwerp van mijn visitekaartje heb ik in Canva gedaan. De site van drukwerkdeal biedt namelijk te weinig mogelijkheden. Maar het uploaden van de ontwerpen en vervolgens het bestellen van de visitekaartjes gaat snel.
Hallo Ursula, Bedankt voor het achterlaten van je review en feedback! Ik hoor graag van je welke mogelijkheden je precies mist in onze online ontwerptool. Zou je dat kunnen mailen naar [email protected] t.a.v. Bianca Webcare? Dan stuur ik dit door naar de betreffende afdeling. Wie weet kunnen we dit in de toekomst dan aanbieden. Ik hoor het graag van je! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Goed, niets op aan te merken
Hallo Silvie, Fijn om te horen dat de posters in goede orde zijn ontvangen. We kijken al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Zie hierboven
Hallo Frank, Bedankt voor jouw review. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer