Even goed kijken welke keuze je maakt op de site bv geen offerte aanvragen als je al het bestand al hebt en de snelheid waarmee het geleverd wordt belangrijk vindt. De prijs is eerlijk, dus daarvoor is vragen van offerte niet nodig. Je wordt trouwens telefonisch goed geholpen!
Beste, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ipv een nieuw bestand is er oudere versie van onze brochure gedrukt. Slechte klantenservice!
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van de review. Mijn collega heeft inmiddels een oplossing aangeboden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Meer heb je niet nodig als klant.
Beste Miriam, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Besteld en dezelfde week nog geleverd. Kwaliteit was prima.
Beste Claudia, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het enige minpunt is dat het drukwerk te snel werd geleverd. Het drukwerk zou op maandag worden geleverd, maar het was zaterdag al. Daar had ik niet op gerekend. Drukwerk ziet er prima uit, volgende keer weer.
Hey Johan, Beter te snel dan te langzaam :-) Pakketten die op vrijdag worden verzonden door ons, worden door PostNL vaak op zaterdag inderdaad al geleverd. Helaas wat onhandig voor jou voor nu, maar dan weet je het in ieder geval voor de volgende keer. Hopelijk heeft het voor nu niet teveel problemen opgeleverd! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Levering op de tijd zoals beloofd. Kwaliteit is prima en veel Keuze
Hi Roland, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelheid, behulpzaamheid en toegankelijke website. Al jaren trouwe klant!
Hi Caro, En wat zijn wij blij met jou! Fijn om te horen dat je na al die jaren nog steeds zo tevreden bent, we zien je graag nog jaren langer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Folder waardeloos kan m niet gebruiken en te laat om nieuwe te bestellen. Drukwerkdeal heeft geen goede eind controle grdaan.
Hi Jacqueline, Dankjewel voor jouw review! Wij controleren bestanden voornamelijk op algemene specificatie, maar het is voor ons geen doen om elke pagina en elke foto apart te controleren of dit correct staat. Wij gaan er namelijk van uit dat het bestand wat je aanlevert helemaal naar jouw wens is. We vinden het jammer om te horen dat het eindresultaat niet is wat je gehoopt had. Omdat een herdruk helaas te laat zou komen, zie ik dat mijn collega jou wel een oplossing heeft geboden. We snappen dat een herdruk beter past, maar hopelijk is hiermee het leed iets verzacht. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Uitstekende en snelle service en levering product goede kwaliteit!
Hi Jelmer, Wat een enthousiasme, hier worden we meteen blij van! Goed om te horen dat je zo tevreden met ons bent, en wat een ontzettend gaaf design! Heel veel plezier met de order en we zien je graag terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De visitekaartjes hebben we met veel zorg laten ontwerpen. Het voorbeeld in ons account zag er goed uit maar in werkelijkheid zit er onderaan het kaartje een witte streep en achter niet. Als het achter ook was geweest was het geen probleem. Nu helaas wel. Erg jammer.
Hey Petra, Dankjewel voor jouw review, wat vervelend om te horen dat de kaartjes niet helemaal goed geleverd zijn! Ik ben erg benieuwd hoe jouw kaartjes geleverd zijn, ik zie hier niets geks aan het bestand. Wil jij mij enkele foto's sturen naar [email protected] t.a.v. Webcare/Hanneke, samen met jouw ordernummer? Dan kijk ik direct voor je en gaan we samen op zoek naar een oplossing. Ik hoor graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle service, fantastische kwaliteit
Hi Caroline, Wát een complimenten! Gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over de ontvangen order. Heel veel plezier met uitdelen en tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ideaal het achteraf betalen.
Hi Tino, Het is zeker super handig om later te betalen, zo kan jij lekker snel de order plaatsen en komt die betaling later wel. Scheelt een hoop tijd! Zien we je snel weer terug voor een volgende order? Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering, goedkoop en veel opties. Het navigeren tussen de verschillende opties is wat vaag en kostte veel tijd. Dat zou wel efficienter kunnen. Kostte 3 dagen voor bestellen tot thuis bezorgd, dat is best snel :)
Goedemorgen, Dankjewel voor jouw review en jouw feedback! Goed dat je aangeeft dat je een verbeterpunt ziet op de website! Ik ben wel erg benieuwd wat je exact bedoelt, dan kan ik dit intern direct doorzetten naar de juiste collega's. Alle feedback is meer dan welkom. Je kan mij bereiken via [email protected] t.a.v. Hanneke. Bedankt en tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima levering van onze folders. Helaas zat er wel een kleine drukfout in een deel van onze folders (een veeg in het blauw). Dat was gelukkig niet bij alle zaken, dus overall gewoon tevreden.
Hi Patrick, Dankjewel voor jouw review, wat balen van die veeg op het drukwerk! Voel je vrij om hier nog een klacht over in te dienen via jouw account, inclusief enkele foto's. Via daar kunnen we kijken wat er precies gebeurd is en natuurlijk een oplossing bieden voor deze folders. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kwaliteit zoals altijd goed, en een nette snelle levering!
Hi Femke, Dankjewel voor jouw mooie review. Goed om te horen dat de order helemaal naar tevredenheid is geleverd, en wat een leuk design! Uiteraard zijn we nog wel benieuwd wat we kunnen doen om van jouw 7 volgende keer een 8 of zelfs hoger kunnen krijgen, alle feedback is welkom! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Door een bezorgfout van PostNL dreigde ik mijn flyers te laat te hebben voor de opening van een bedrijf. Ondanks dat de fout niet bij Drukwerkdeal lag, werd per direct een herdruk met expresslevering (volgende dag bezorgd) in gang gezet. Dat noem ik nou nog eens een uitstekende service!
Hey Vivian, Wat ontzettend gaaf om te lezen dat het allemaal toch gelukt is, en dat de flyers toch op tijd zijn gekomen! Heel veel plezier met de opening en we zien je graag terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Eigen motief voor spandoek aangeleverd. Kleuren zijn prachtig over gekomen. Details ook. Snelle levertijd-tevreden over de prijs en kwaliteit. Aanrader!
Hi Nicolien, Wauw, wat een mooie review, gaaf dat alles zo goed is gegaan! En wat een leuk design heb je gemaakt! Heel veel plezier ermee en tot een volgende order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima en goed uitgevoerd. Niets op aan te merken
Goedemorgen Michiel, Dankjewel voor jouw gave review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw ontvangen order! Heel veel plezier ermee en we hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Laatste keer dat ik besteld had was met next day delivery op een maandag. Reken voor mezelf heus wel een dag extra . Duurde 4 dagen en had ze die dag dat ze op vrijdag middag kwamen, sochtends uiterlijk nodig. Nu zelf onnodig kosten moeten maken zodat andere mijn pakket konden ophalen bij ons thuis en ze naar mij toe moesten brengen. Het bedrag van de spoed transport kosten moet ik ook nog steeds krijgen. Die zou ik terug krijgen....... De eerste keer dat ik bestelde was mijn opdracht echt prima op tijd. Alleen nu dus niet en daar baal ik van. Ook omdat er geen oplossing kon komen.
Hi Stephanie, Dankjewel voor jouw uitgebreide review. Helaas zijn er inderdaad een aantal dingen niet helemaal goed verlopen met jouw order, excuses daarvoor! Als eerste heeft productie jouw order een dag later verzonden dan de planning was en vervolgens heeft DHL ook nog eens een vertraging gehad met leveren. Het is echt weer de Wet van Murphy. Ik ben in ieder geval blij dat je, ondanks de vertraging, de vlaggen toch hebt mogen ontvangen. Ik hoop dat deze in ieder geval helemaal naar tevredenheid zijn! Daarnaast heb ik de klacht voor de spoedkosten voor je aangemaakt en verwerkt. Als ik nog ergens mee kan helpen, laat het mij gerust weten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mariska helpt mij altijd erg goed.
Hi Tom, Wat een leuk compliment voor Mariska, ik ben het helemaal met je eens! Ik heb haar laten weten dat je fan bent ;) Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering, goede kwaliteit!
Hallo Jose, Top! Dank je wel voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De bestelde banner is keurig verzorgd en ziet er degelijk uit in daarvoor bestemde cassette.
Hallo Frits, Dank je wel voor jouw mooie review. Veel plezier gewenst van de mooie banner! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Kwaliteit, snelheid en levering zijn absoluut zeer goed. Ik doe al mijn bestellingen bij hen ook als ik iets voor mijn klanten nodig heb. Bestellen gaat overigens ook top. De website spreekt voor zich.
Hi Ben, Wat een complimenten! Ontzettend gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij zijn ook super blij met jou als klant en zien je graag snel weer terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alles ging naar wens. Systeem is niet duidelijk dat wit niet gedrukt wordt. Bij een bruinig papier kan dat verwarring geven. Verder zijn de prijzen concurrerend. Ik blijf me echter elke keer weer storen aan het feit dat het kiezen voor een duurzame papiersoort zo veel duurder is.
Goedemorgen Elmar, Wat een gave review! Fijn dat je tevreden bent met jouw order. Ik heb jouw feedback rondom zowel de bruinige kleur als de prijs ook doorgegeven aan de collega's die hier over gaan. Hopelijk komt hier in de toekomst verandering in! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
200 visitekaartjes besteld. De kaartjes zien er netjes uit, ik ben tevreden over het resultaat. Een deel was niet goed gesneden, maar die klacht is heel correct opgelost. Zou hier t.z.t. nog een vervolgorder plaatsen.
Hey Patrick, Dankjewel voor jouw mooie review. Wat fijn dat we jouw klacht goed hebben kunnen oplossen! Natuurlijk hopen we altijd dat we de order direct goed leveren, maar als dat niet lukt, zoeken we altijd graag samen met jou naar een goede oplossing. We hopen je snel weer terug te zien voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer