De banners zijn van prima kwaliteit. Minpuntje was dat de levering langer duurde dan verwacht, klein weekje, maar er was geen haast bij. Heel eenvoudige upload manier op de website.
Beste Patrick, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het aanleverproces en de kwaliteit! Je hebt bij het plaatsen van de order gekozen voor een standaard levering, deze bedraagt 5 werkdagen. De verwachte leverdatum wordt tevens vermeld in de prijstabel en op de orderbevestiging. De zending was dus niet vertraagd :). Wist je dat bij dit product tevens een snellere levering mogelijk is? Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snelle levering. Makkelijk aan te leveren en mooi product.
Beste Miriam, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het aanleverproces en de kwaliteit! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
We bestellen als bewonersgroep al jaren posters en flyers voor onze evenementen bij Drukwerkdeal. Snel geleverd en het ziet er erg goed uit!
Beste Annelies, Enorm bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen! Op naar nog vele jaren! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik bestelde drie verschillende producten met eigen ontwerp. Het bestelproces was makkelijk en het aanleveren van eigen ontwerpen ook een fluitje van een cent. De producten werden vervolgens snel geleverd en zagen er supermooi uit. Tip voor Drukwerkdeal: laat klanten er in het bestelproces voor kiezen om meerdere producten in één keer te laten bezorgen, of alles apart. Wat mij betreft had alles nu prima tegelijk gemogen. Dat scheelt weer een bezorg ritje en is dus duurzamer.
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het aanleverproces, kwaliteit en levering! Wat betreft jouw tip; wij hebben meerdere productielocaties door het land en producten hebben verschillende levertijden (verwerkings- en productietijd), dus die optie kunnen wij niet aanbieden. Dit is logistiek niet mogelijk. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Heel blij met de kwaliteit van het drukwerk. Was minder blij met de verzending, het waren kleine flyers in een grote doos en door de reis waren de puntjes van de folders beschadigd. De stapel is door de doos heen geschoven.
Beste Elysia, Bedankt voor het plaatsen van een review! Fijn om te lezen dat de kwaliteit van de flyers naar wens zijn. Erg jammer dat de puntjes zijn beschadigd. Ik heb je hierover privé een e-mail gestuurd om een oplossing te kunnen aanbieden hiervoor. Excuses voor het ongemak en ik hoor graag van je! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
2 posters besteld en ze zien er perfect uit!!!
Beste Jasmin, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. De posters zien er ook uit om je vingers bij af te likken ;). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Al jaren klant bij Drukwerkdeal, en altijd goeie service en snelle levering.
Beste Caro, Bedankt voor deze mooie review en complimenten Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De ontwerptool werkt heel makkelijk, zelfs op mijn mobiel. We zijn heel tevreden over ons dibond bord en was verbaasd over de snelle levering!
Hi Melissa, Wat een complimenten! En wat een óntzettend leuk design heb je gemaakt! Ik kan me goed voorstellen dat je hier heel tevreden mee bent. Heel veel plezier ermee en hopelijk zien we jou en jouw leuke designs snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De recente bestelling is snel en goed uitgevoerd. Aangeleverd bestand wordt kritisch door Dennis beoordeeld.
Goedemorgen Piet, Dankjewel voor jouw mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons en over de controle van Dennis. Veel plezier met de brochures en hopelijk tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had een Banner laten maken, deze was supernetjes, degelijke kwaliteit. Hier was niets op af te dingen. Ik had ook gekozen voor de volgende dag levering zodat de banner op een festival, 3 dagen later opgehangen kon worden. Helaas is deze uiteindelijk pas na 4 dagen ontvangen. Het extra bedrag dat ik voor de snelle levering heb moeten betalen heb ik tot op heden nog niet terug gezien, ondanks de belofte dat deze terug zou worden gestort
Goedemiddag Raymond, Bedankt voor jouw review! Fijn dat je zo tevreden bent over de banner, ook al is deze veel te laat geleverd. Het is goed dat je even hebt bericht, ik heb de klacht direct voor je aangemaakt en de credit ingezet. Het bedrag zal binnen enkele werkdagen terug op de rekening staan. Excuses voor de vertraging hierin! Als ik verder nog wat voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Niet de allerbeste kwaliteit ooit maar wel de goedkoopste optie om tshirts te laten bedrukken.
Hi Maxime, Bedankt voor je mooie review! Je hebt inderdaad voor onze goedkope shirts gekozen, hiervan ligt de kwaliteit wat lager dan bij de luxere shirts. Gelukkig bevallen ze je wel! Hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel en goed. Bij flyers zou het wel handig zijn als je in 1x meerdere ontwerpen kan uploaden.
Hi Lisanne, Dankjewel voor jouw mooie review, en jouw feedback! Voor flyers en dergelijken is het op dit moment lastig om meerdere designs tegelijkertijd te uploaden, gezien we alleen met vaste oplages werken. Uiteraard wordt er wel naar gekeken om dit in de toekomst hopelijk toe te voegen, maar vooralsnog kan dit inderdaad alleen per design geüpload worden. Bedankt voor het meedenken en hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Fantastische kwaliteit, snelle levering, echt waar voor mn geld! paar jaar geleden mijn buitenbord besteld, zit nog steeds goed aan de gevel! vorig jaar m'n raamsticker besteld, die zit goed op het raam. 2 jaar geleden stickers besteld, die plakken wel, maar niet vaatwasserproof. en nu flyers besteld... super wat jullie doen!
Goedemorgen Remi, Wauw, wat een veren schuif je onze kant op! Wat een enorm gave review heb je achter gelaten, we worden er bijna verlegen van! We hopen je nog veel vaker terug te zien, en we beloven altijd ons best te blijven doen op alle orders. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Na lange tijd weer iets besteld, en zoals voorheen heeft Drukwerkdeal me niet teleurgesteld. De service heeft niet geleden onder corona. :p Twee dagen voor de geplande levering de prints ontvangen. Keurig verpakt en perfecte prints.
Hi Jan, Bedankt voor deze perfecte 5-sterren review! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met ons. Daar worden wij ook blij van! :-) Bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl en we zien je uiteraard graag weer terug een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zie hierboven, snel en makkelijk.
Hi Rob, Bedankt voor deze mooie review; kort en krachtig! Blij om te horen dat je tevreden met ons bent en we zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel en makkelijk bestellen. Snel geleverd Goede kwaliteit
Beste Richard, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Great final results and a fantastic price!
Hi Lynne, Thank you for this 5 star review! We are happy to hear that you are satisfied with our service, prices and products! We hope you see you back again soon! Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Smooth, fast, transparent, excellent! Dank goede service!
Hi Aart, Dankjewel voor de prachtige complimenten in deze review. Wij worden er helemaal blij van! Graag tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima online drukwerk bestellen en op de afgesproken datum bezorgd krijgen.
Dag Hans, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn dat alles naar wens en op tijd geleverd is. Dat horen wij graag! Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering, goede kwaliteit, goede verpakkingen, goede prijs, flexibele opties, ... Kortom heel goede ervaring en heel tevreden!
Goedemorgen Semiha, Dankjewel voor jouw fantastische review. Wij worden er helemaal blij van dat jij zo blij met ons bent! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik ben zeer tevreden, aantrekkelijke prijzen, snelle bezorging en goede kwaliteit. Persoonlijk vond ik de uirgebreide omschrijving van papiersoorten echt top.
Hi Martine, Bedankt voor deze top review! Heel fijn om te horen dat je zo blij met met onze prijzen, snelle bezorging en kwaliteit. Wij zijn ook heel blij met jou als klant. Bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal en uiteraard zien we je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Houwen zo, een banner laten maken dat ging gemakkelijk!
Hi Koen Bedankt voor deze top review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze website! We hopen dat je ook blij bent met het eindresultaat. :-) Veel plezier ervan en we zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle sevice en alles volgens opdracht geleverd.
Goedemorgen Theo, Bedankt voor deze super review! Heel fijn dat alles zo snel en naar wens geleverd is. Dat horen wij graag! Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Duidelijke omschrijving, snelle levering en prima kwaliteit. Ik werk graag met Drukwerkdeal.
Hi Chantal! Dankjewel voor jouw prachtige review. Wij worden er helemaal blij van dat jij zo blij bent! Dat horen we heel graag. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Supersnelle levering
Goedemorgen Menno, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles zo snel geleverd is. Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer