Prima kwaliteit

De banners zijn van prima kwaliteit. Minpuntje was dat de levering langer duurde dan verwacht, klein weekje, maar er was geen haast bij. Heel eenvoudige upload manier op de website.

Goed en snel

Snelle levering. Makkelijk aan te leveren en mooi product.

Super service!

We bestellen als bewonersgroep al jaren posters en flyers voor onze evenementen bij Drukwerkdeal. Snel geleverd en het ziet er erg goed uit!

Makkelijk bestelproces, vlotte levering en mooi eindresultaat!

Ik bestelde drie verschillende producten met eigen ontwerp. Het bestelproces was makkelijk en het aanleveren van eigen ontwerpen ook een fluitje van een cent. De producten werden vervolgens snel geleverd en zagen er supermooi uit. Tip voor Drukwerkdeal: laat klanten er in het bestelproces voor kiezen om meerdere producten in één keer te laten bezorgen, of alles apart. Wat mij betreft had alles nu prima tegelijk gemogen. Dat scheelt weer een bezorg ritje en is dus duurzamer.

Mooi drukwerk

Heel blij met de kwaliteit van het drukwerk. Was minder blij met de verzending, het waren kleine flyers in een grote doos en door de reis waren de puntjes van de folders beschadigd. De stapel is door de doos heen geschoven.

Snel en goed verzonden

2 posters besteld en ze zien er perfect uit!!!

Altijd goeie service en snelle levering!

Al jaren klant bij Drukwerkdeal, en altijd goeie service en snelle levering.

Prachtig bord met snelle levering!

De ontwerptool werkt heel makkelijk, zelfs op mijn mobiel. We zijn heel tevreden over ons dibond bord en was verbaasd over de snelle levering!

Prima drukwerk

De recente bestelling is snel en goed uitgevoerd. Aangeleverd bestand wordt kritisch door Dennis beoordeeld.

drukwerk is top, bezorging niet zoals afgesproken

Ik had een Banner laten maken, deze was supernetjes, degelijke kwaliteit. Hier was niets op af te dingen. Ik had ook gekozen voor de volgende dag levering zodat de banner op een festival, 3 dagen later opgehangen kon worden. Helaas is deze uiteindelijk pas na 4 dagen ontvangen. Het extra bedrag dat ik voor de snelle levering heb moeten betalen heb ik tot op heden nog niet terug gezien, ondanks de belofte dat deze terug zou worden gestort

Snel en goedkoop!

Niet de allerbeste kwaliteit ooit maar wel de goedkoopste optie om tshirts te laten bedrukken.

Snel en goed

Snel en goed. Bij flyers zou het wel handig zijn als je in 1x meerdere ontwerpen kan uploaden.

het stond al op de stoep terwijl ik gisteren had besteld.

Fantastische kwaliteit, snelle levering, echt waar voor mn geld! paar jaar geleden mijn buitenbord besteld, zit nog steeds goed aan de gevel! vorig jaar m'n raamsticker besteld, die zit goed op het raam. 2 jaar geleden stickers besteld, die plakken wel, maar niet vaatwasserproof. en nu flyers besteld... super wat jullie doen!

Perfect en snel

Na lange tijd weer iets besteld, en zoals voorheen heeft Drukwerkdeal me niet teleurgesteld. De service heeft niet geleden onder corona. :p Twee dagen voor de geplande levering de prints ontvangen. Keurig verpakt en perfecte prints.

Bestelling loopt als vanouds, soepel en goed

Zie hierboven, snel en makkelijk.

Snel besteld en geleverd

Snel en makkelijk bestellen. Snel geleverd Goede kwaliteit

Great product and service!

Great final results and a fantastic price!

Smooth, fast, transparent, excellent!

Smooth, fast, transparent, excellent! Dank goede service!

Prima online drukwerk bestellen

Prima online drukwerk bestellen en op de afgesproken datum bezorgd krijgen.

Snelle levering, goede kwaliteit, goede verpakkingen, goede prijs, flexibele opties, ... Kortom heel goede ervaring en heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden, aantrekkelijke prijzen, snelle bezorging en goede kwaliteit. Persoonlijk vond ik de uirgebreide omschrijving van papiersoorten echt top.

Top service en de site werkt intuïtief!

Houwen zo, een banner laten maken dat ging gemakkelijk!

Snelle sevice en alles volgens opdracht geleverd.

Perfect!

Duidelijke omschrijving, snelle levering en prima kwaliteit. Ik werk graag met Drukwerkdeal.

Supersnel

Supersnelle levering